Woesjjjj (II)

180 10 11
                                    

Heey allemaal!

Oké, ik weet dat dit een hele lange tijd geleden is (oeps?), maar ik heb nieuws! En het is aan jullie om te bepalen of het goed of slecht nieuws is ;p

Ik ben een nieuw verhaal begonnen! Het gaat ook over weerwolven en het heet "Koud hart". Het is te vinden op mijn profiel! Ik zou het heel leuk vinden als jullie het zouden willen lezen en als jullie zouden kunnen kijken of mijn schrijfvaardigheden zijn verbeterd (want daar gaat het natuurlijk om). Bovendien hoop ik gewoon dat "Koud hart" net zo'n succes wordt als dit boek :)

Blake zal hier en daar opduiken in het verhaal! Hij heeft een kleine rol, aangezien het niet het vervolg is. Maar je komt dingen te weten over hoe Blake tegen bepaalde dingen aankijkt (bijvoorbeeld de verdwijning van Sarah). En misschien komt Sarah er ook weer in voor, ligt eraan hoe het nu met haar gaat ;)

In ieder geval, ik hoop dat jullie het zouden willen lezen! Jullie zijn geweldige lezers, met de leukste reacties en goede, opbouwende kritiek. Ik ben jullie hier heel erg dankbaar voor, dus hier, speciaal voor jullie:

DANKJEWEL!! <3

xo,

Woesjjjj

Ps. Het spijt me dat ik niet heel erg goed heb gereageerd op reacties, ik krijg meestal geen melding en zie de reacties pas als ik mijn verhaal op wattpad terug lees. Maar als ik het terug lees, doe ik dat meestal of in word, of bij creaties en daar kan ik de reacties niet zien. Dus ja, daar wordt aan gewerkt! Ik probeer wel alle reacties te lezen en de reacties die ik heb gelezen, vind ik echt heel erg leuk! Dank jullie wel :)

Pps. Hier een voorstukje van "Koud hart":

De Luna van het Zilveren Vuur pack is iemand waar al haar packleden rekening mee houden. Ze heeft de status van de Luna, van de moeder van het pack, maar ze wordt door velen van haar pack gezien als een dochter.

Andere Alpha's en Luna's behandelen haar echter niet met respect. Door haar jonge leeftijd en de geruchten die de ronde gaan over haar, gaan ze ervan uit dat ze geen enkele bedreiging vormt. Ondertussen zouden ze toch beter moeten weten.

Na een paar traumatiserende gebeurtenissen breekt er iets in de Luna. Eindelijk komt ze voor zichzelf op, ze vecht voor haar idealen. Maar niemand heeft haar ooit verteld hoe ze dat moet doen of wanneer ze moet stoppen.

Al snel blijkt dat ze zichzelf niet kan stoppen als er eenmaal iets is gebroken. Door de vele handelingen die ze heeft verricht en de vele gebeurtenissen die ze heeft doorstaan, is ze geworden wie ze nu is.

Een meisje dat te snel volwassen is geworden, zonder ouders en met een koud hart.

***

In het boek zelf wordt een uitleg gegeven over hoe de weerwolven werken en hoe de hiërarchie is.


Lees het alsjeblieft!

Jullie zijn de beste :)

<3

Why do I have a mate?Where stories live. Discover now