*6* Návštěva na recepci

3.6K 93 2
                                    

Ohayo! ❤
Ahojky! ❤

Takže, jak začít. Projevili jste zájem, abych pokračovala. Musím říct, že mě to velmi potěšilo. Že už tu nemám jen svou Ann ale i někoho nového. 😆

Jala jsem se teda psaní a dokopy napsala další kapitolu..

Asi jste si všimli, že den, kdy vychází díl je úterý  rozhodla jsem se že to tak nechám.. NECHŤ ŽIJÍ ÚTERKY!

(INFO MIMO MÍSU: Nevím zda se to rozneslo, ale hledám někoho kdo by semnou pokořil žvást: dva cizí lidi dohromady příběh nedaj..
Jestli tu někdo rád píše a chtěl by se semnou pustit do projektu:
Příběh od dvou lidí a více.
Nechť se nebojí ozvat se mi do zpráv 😆😆😆 )

Líbí se novýý cover?
Mám znovu udělané všechny, byla to makačka, ale je to tam! 😆😆

Nebudu vás ale déle zdržovat a přeju veselé čtení..

*SweetyBlue15❤

V šest ráno mě vzbudilo otravné pískání pageru. Sotva jsem rozlepila oči, nejprve jsem to pokládala za hloupost, co se stalo předešlý den, ale potom co se k životu probraly i moje uši dolehlo ke mě ono pískání, oči hned spozorovaly kostýmek i kravatu s iniciály šefa a mě z úst vyšel povzdech. Vzala jsem do ruky tu otravnou věc a vyhraba se z postele. Jestli si ten chlap myslí že za ním teď hned doskotačím a budu ho probouzet ať si hodí mašli, protože já sama se potřebuju uvést do stavu, kdy vypadám jako člověk.
Rozsvítí se obrazovka tabletu a tam se otevře textové okno, kde se začne objevovat text:

'Cartrová! Byl bych rád, kdyby jste odpověděla když volám.'

Uchechtla jsem se. Je mi jedno že je to můj šéf, jen teď v této situaci, ale proboha to mám do jeho luxusního domu vběhnou ve vytahaném tričku, spoďárách a se svým raním hnízdem na hlavě? Ani za nic! Znova jsem se podívala na tablet kde se objevila další zpráva.

'Zajeď mi do čistírny pro oblek z minulého týdne a pak odjeď do mé kanceláře. Na stole chci mít svoje kafe a pokud bude někdo čekat na recepci - bude - posaď ho na pohovku v kanceláři ať počká.
Řidičem ti bude Anthony.'

Povzdechla jsem si. Tak já budu makat a on si ještě polehávat. Skvělé uspořádání práce, ale stále lepší než u Wellera.
Zašla jsem do koupelny a dala se do pucu - jinými slovy jsem si vlasy vyčesala do drdolu a na řasy nanesla vrstvu řasenky. Možná práce pro božského Greena nebude zase tal těžká jak jsem si myslela, hlavně ve věci zakoukání se do šéfa, protože je teprve druhý den mojí práce a už mě peskuje jako neschopnou blondýnku z hloupého vtipu.
Upravila jsem se a vyšla z koupelny, oblékla se a dopřála si krásnou snídani - v překladu: vypila jsem si kávu a popadla kabelku a klíče.
Vyšla jsem ze dveří a zkontrolovala hodinky, 7:10, protočila jsem oči a tiše si povzdechla načež jsem opustila budovu, nebo spíš bych měla říct svůj nový dům?
Vytáhla jsem telefon, i ten byl nový asi jako všechno, prostě služební mobil na dvě simky, které rozlišovaly jen čísla soukromého a pracovního života. V kontaktech jsem vyhledala číslo na řidiče, nestihla jsem ho ani vytočit a zastavilo předemnpu auto. Otevřela jsem zadní dveře a nahlédla dovnitř.

Osobní Asistentka  (Rok vydání - 2017)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin