POĎAKOVANIE

75 18 8
                                    

Týmto úplne zakončujem Broken Chance. Chce sa mi revať😂Strašne mi budú chýbať komentáre od ImFaded4 od SabkaSabus vladimiira a _Girl_With_Books... Taktiež nezabúdame na Devils_Smile_BVB a rain_dream Tieto holky mi proste vedeli spríjemniť deň a aj celý tento príbeh. Kvôli IF4 sa smejem cez slzy a priteplene usmievam do mobilu, kvôli SS sa usmievam jak dilino a tak isto aj kvôli_G_W_B a vladimiira. Strašne som nešťastná, že od vás už nedostanem komentár, pretože príbeh asi nebude už žiadny. (just kidding, plánujem nejaký, ale potrebujem čas na to vstrebať smrť mojich krásnych mojkáčov #sprostakozasom)

Proste nie ja som úžasná a nie vy ste úžasní, ani oni nie sú úžasní. MY sme úžasní. Lebo toto všetko nie je kvôli mne ani kvôli vám či im. Je to kvôli nám (a mne xD). Chcela som vás niekedy rozosmiať, inokedy rozplakať a Lucku sa mi podarilo😂😂. Strašne vás ľúbim, voterov či pocestných čitateľov, pretože aj s vami má kniha úžasných 663 reads. A ja? SKÁČEM JAK FETLÝ KRÁLIK! :3

Neskutočne ste ma potešili, chcem vám vzdať úctu a jednu "kapitolu venovať vám." Dúfam, že ste s príbehom aspoň trochu spokojní, že je aspoň trochu origoš a že ste sa naňho aspoň trošku tešili.

Šťastný nový rok a šťastný život na wattpade praje JJ alebo ak chcete: RockBands_Lover.

❤️Lief s vami❤️

Broken Chance ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt