17.

86 22 7
                                    

David

Presne ako som si myslel, ale nedúfal, sa stalo. Tá štetka to celé dobabrala! Nikdy som Cinthiu nemal poveriť na úlohu hlavnej osoby. Veď tá ešte dostane svoje, len nech mi sem príde. Nemal som si s ňou nič začínať. Nebyť jej dokonalých pŕs, dokonalého zadku a chutným perám, nebyť jej schopnosti dobre pomilovať, nikdy by som o Cheryl neprišiel. Cindy by bola so svojím nemým babrákom a ja by som bol so Cheryl. Mal by som ju pod zámkom. Trpko som sa zasmial. Pod zámkom. Ako trefné. Lenže bohužiaľ, nestalo sa tak a vymenili sme si partnerov. Nikdy som to však neplánoval. No aspoň niečo nedosrala a to, že ten idiot vyšiel von len v krátkom tričku a to bolo vonku len 7°C. Dokonca behal. Zomrie. Och, ako to slovo krásne vyznie. Zomrie kvôli nej. Ešte krajšie. Pretože vybehol za ňou. Začal som sa smiať na celý byt. A takto skončí ich románik. Mnou a tou štetkou, ktorá si myslí, že by som ju mohol znova ľúbiť. Aféra s tou ženou, ktorú som si myslel, že je to moja matka som len hral,  aby som sa s ňou znova stretol a namotal si ju na prst. To sú všetky ženy také naivky? Veď som jej spravil to isté čo Cheryl! Lenže Cheryl bola iná.. Cindy chcela stále sex, lenže Cheryl sa tomu bránila. Nerozťahovala nohy na zavolanie. Neroztiahla by ich vôbec, keby som nepoužil silu. Stále mám pred očami ten pohŕdavý výraz, ktorým sledovala súlož mňa s Cindy.

,,Ešte.."

Zavzdychala, čím ma ešte viac vzrušila. Jej stony a vzdychy ma vedeli nakopnúť. Práve som ju ohol cez stôl a Cheryl zviazal na stoličku. Musela sa pozerať, inak by som ju zmlátil. Nemal som v tomto hranice.

,,Takto to budeš robiť Cheryl."

Zastonal som a ešte hlbšie som narážal do Cindy, ktorá jačala na celý dom patriaci Cheryl. Červeno-vláske po tvári šli slzy.

,,ROZUMIEŠ?"

Zahučím aj kvôli slastnému zakončeniu s Cindy aj z Cheryiných sĺz.

,,Áno.."

Šepla. Cindy som poplácal po zadku a poslal za svojím bratom. Zatvoril som za ňou dvere.

Teraz si na to len matne spomínam, no viem, že Cindy stojí za poriadny, tvrdý sex. Možno som kvôli nej nachvíľu zabudol na Cheryl, ale len na chvíľu.

××

Práve som Cindy vyhodil z domu a hryzol si nechty. Zomrie, zomrie! A Cheryl bude len moja. Och áno, len moja.

Cheryl

Každé srdce prahne po svojom prístave, po svojom miestečku, kde môže zakotviť. To moje konečne našlo svoj prístav, už nekrvácalo, už ho objal dostatočne hrubý obväz. Obväz pod menom William Jesse Rodesz. Objímali sme na na gauči,  keď som si uvedomila, že Will vybehol len v tričku za mnou von, aby ma dostal dovnútra. Celý horel.

,,WILL! "

Vykríkla som. Vedel, kvôli čomu som vykríkla a do očí mu vbehol lesklý nádych. Mne tak známe slzy mu začali stekať po tvári. Pripadal mi tak zraniteľný.

,,Prosím, prosím nie,  NIE!!"

Takmer som sa rozplakala aj ja. On si vzal papierik a začal čarbať.

~Cheryl, už je zle.. ~

Medzi tým zakašľal. Rozvzlykala som sa naplno.

,,Nie, zvládneme to, poď, prosím, kým nie je neskoro."

Cez nával sĺz som videla rozmazane, no cestu k autu som trafila. Obzrela som sa za Willom. Stal uprostred dverí, na tvári mal zvláštny výraz.

,,WILL, POHNI SA!"

Predklonil sa a začal vracať. Bolel ma ten pohľad, nemohla som sa dívať. Keď som neskôr nazrela do jeho tváre, začervenal sa. Bolo mu to ľúto, bolo mu to trápne a najmä ho to nasralo. Po tvárach sa mu kotúľali slzy a pozrel na mňa pohľadom za všetko. Usmiala som sa.

,,Nič sa nestalo."

Zašepkala som. Utrel si ústa a zahanbene pozeral von oknom. Autom som rýchlo, možno až prirýchlo, zaletela do nemocnice. Nechceli ho prijať, proste nechceli. Lebo má HIV. Ale nakoniec sa ho ujal jeden doktor a vyšetril. Zápal pľúc, nevyliečiteľná choroba. Celý svet sa mi krútil, bola som hnusne prekvapená. Ten, ktorý mal krásnu pleť vždy, tu teraz leží bledý a najmä chorý. Zomrie... Môj hrdina zomrie.

×××××

Moji milí, oznamujem vám, že ešte tri kapitoly a je koniec... Pripravte si vreckovky, tento týždeň pridám ešte 18 kapitolu a tá bude hrozná. Aj mne sa chce z toho revať. +bude epilóg k poslednej časti.

JJ

Broken Chance ✔Where stories live. Discover now