13.

87 19 7
                                    

David

Kým tá šľapka menom "Cindy" neodišla, hral som plač. Ostatne možno áno, možno mi už úplne preskočilo a všade vidím svoju matku. To by vysvetľovalo to drsné správanie, ktoré sa prejavujem k ženám. Mohol som byť normálny, mohol som byť HIV negatívny, ale nie som. Som človek s HIV, ktorý droguje, slope a devkári sa. Som presne taký, ako tí chuji v príbehoch. Sám som chuj, troska, ale hrám divadlo pevného a silného človeka. Čo by som mal povedať? Mám plno známych, ktorý sú mafiáni, zabíjajú ľudí len tak alebo pre prachy, ktoré im dám ja. A až ma ten zku*visyn naštve, tak aj naňho ich dám zavolať. Nech si nemyslí, že Cheryl je jeho. Je moja a vždy bude. Ona sama povedala: "Až kým nás smrť nerozdelí."

,,...bolo teplo a snehuliak sa roztopil. Jeho kamarát Duck ho však zachránil, pretože on ako statočný hrdina pozliepal kopu snehu dokopy a usiloval sa snehuliakovi Guľôčke napraviť tvar, aký mala jeho jednostaj veselá tvár. Z kamienkov urobil úsmev a z mrkvičky nosík. Gulôčka sa zaradoval a svojho kamaráta kačenku Ducka objal. Odvtedy sú nerozlučnou dvojicou. Kamarátstvo závisí od pomoci a osoby toho druhého, milé deti. A týmto sa naša rozprávka končí."

Stál som opretý o roh dverí a pozoroval červeno-vlasú dievčinu, ktorá chodila čítavať deckám z domova rozprávku. Podľa mňa boli tie decká až príliš dotieravé, mali ju až príliš radi. Nahrnuli sa k nej a objali ju, ona sa zasmiala a tiež ich pevne vystískala. Neviem prečo, pocítil som hnev. Ju mi nikto iný objímať nebude! No nejako som sa ovládol a počkal, kým konečne odtiaľ odíde. Ešte raz a niekde ju zatvorím!

,,Oh, Dave, ty si už tu?"

Prekvapila sa a objala ma. Nespokojne som zamručal.

,,Som tu vždy skôr, aby som sa mohol dívať na teba."

,,Bože ty si zlatý."

Pobozkala ma na líce. Chytil som ju za ruku a viedol k autu. Uvidíme čo na to povie, keď bude zatvorená v sklepe. Aspoň si osvedčím jej lásku. Nechcem, aby bola ako mama.

,,Ale tie decká sú hrozné."

,,Prečo si to myslíš? Sú krásne, tie ich tváričky a očká sa rozžiaria vždy keď prídem. Je to vlastne dojímavé, keďže ja deti mať... Nikdy nebudem."

Pozrel som na ňu a na jej slzavé oči a dal jej vreckovku. Nech sa poľutuje, ja to robiť nebudem. Od toho tu nie som.

,,Je ti to jedno?"

,,Čo?"

,,Že nebudem mať deti."

Potiahla nosom a ja som prevrátil očami.

,,Mne bude stačiť, že si len moja a s nikým sa nebudem o tvoju lásku deliť."

,,Ale..."

Hlesla. Vzal som si jej bradu do ukazováka, prostredníka a palca a nežne ju pobozkal na sýte pery.

,,Žiadne ale. Bude to v poriadku. Každý má svoje vady. Ale ty by si ich mať nemala."

Uškrnul som sa a zasmial. Ona len sedela so založenými rukami.

,,Hm.."

,,Už sa toľko nečerti." 

Uštipol som ju do líca, ktoré zostalo červené.

,,AU! DEMENT!"

Zhíkla a začala ma štekliť. Mrcha, vedela, že to neznášam!

,,Pre. . . Prestaň. . . Cher-Cheryl!!!"

Kričal som medzi smiech, aj ona sa smiala. Po chvíli ma nechala a so smiechom sa narovnala na sedadle spolujazdcu.

,,Budem s tebou, až kým nás smrť nerozdelí, David."

A zradila ma. Všetko, čo ku mne cítila lož nebola, nemohla, nikto nevie tak dokonalo klamať. Nikto! A ja viem, že po mne stále túži. Len ten krypel nemý mi stojí v ceste. Jeho nemôže mať rada, je iný. A navyše HIV. Takže by bolo jednoduché, keby len tak prechladol a na to zomrel. Predsa len ľudia s HIV sú nákazlivejší, ako HIV negatívny. Je to tak jednoduché!

,,Ty si miloval svoju sestru a spal si s ňou..."

Ten hlas ma vyviedol z myšlienok na ňu do reality, kde je ona. Ale čo som to počul?! Nebodaj som už pri dome toho debila. Hodnú chvíľu sa mlčalo, no potom som počul akýsi mľaskavý zvuk. Zvrtol som sa a vystrčil hlavu, aby som sa pozrel, čo za zvuky to robilo. A boli to oni! Bozkávali sa! On bozkával moju Cheryl! Chcel som praštiť kameň do okna aby sa rozletel na jeho ksichte, aby sa črepy od skla zabodli do jeho oka a bol aj slepý! Aby bol mŕtvy! Zúril som a z očí mi isto šľahali blesky, no stále som ich pozoroval. Až splynuli obe telá, až vtedy som odišiel. Nie tak úplne odišiel. Dali mi dosť času napísať list. Napísať im tak hnusný list, že ich z toho vystrie. Už nikdy viac!!

_________

Hm? Čo na to hovoríte? Príbeh by mal mať 30 častí, takže ešte ani zďaleka nie sme na konci xD. Aleee, to sa ešte rozjede ^^ ďakujem za vašu podporu❤❤❤

Broken Chance ✔Where stories live. Discover now