16.

87 20 12
                                    

Dni plynuli stále rýchlejšie. S Willom sme nestihli ani pohrabať lístie a už tu bola zima. Dosť kruté obdobie pre HIV ľudí. Museli sme sa stále baliť do teplých kabátov, do všetkého, v čom by nám malo byť teplo. Veď už len malá nádcha a boli by sme K. O. Ale my sme nechceli byť mŕtvy, nestihli sme sa ešte dosýta nabažiť jeden druhého. A bude to tak niekedy? Paradoxne sa každý smrti bojí. Ale zamilovaní ešte viac. Willa ľúbim celým svojím srdcom a nechcem aby zomrel. Lenže čo nie je to môže byť. A s nami sa život nemojkal. Nemyslím si, že by to tak mohlo byť teraz, hoci sa snažíme hľadať šťastie v nešťastí.

Práve teraz je však jar.  Všetko vo Willovej záhrade rozkvitá a tráva zo seba už celkom dávno ztriasla biely mráz a nechala si svoj prírodný vzhľad. Ľutovala som, že si do tej trávy nemôžme s Willom bezstarostne ľahnúť a nechať sa objímať alebo inak povedané mojkať tým druhým. 

Sedela som na lavičke a hľadela na biele ruže, ktoré patrili len jednej žene. Pousmiala som sa a ďalej v deke pozerala do oblohy. Pane Bože, ak existuješ, nechaj náš život bezstarostný.  Will prišiel ku mne a do ruky mi vtisol papierik. 

~Aký som? ~

Myslel tým samozrejme svoj nový vzhľad, ktorý sa nedal prehliadnuť.

,,Nemý?"

Úsmev mu nahradil výraz bez emócií a prevrátil očami.  Zasmiala som sa. 

,,Mne sa budeš páčiť vždy Willko."

Neznášal, keď som ho tak oslavovala. Jemne do mňa žduchol a široko sa usmial. Vedela som, že to znamená smiech.  Už som sa stihla naučiť aj posunkovú reč, ale Will trval na papierikoch. "Ak má príroda zničiť počasím nás, tak mi zničíme ju.  Napríklad tak, že vyrabujeme papiernictvo," tvrdil. 

,,Ľúbim ťa."

Usmiala som sa a pevne ho stisla. Pritiahol si ma k sebe za boky a dlho ma pobozkal. Bol iný ako Dave. Mal mäkšie pery, celkovo bol samozrejme iný, ale najmä v tomto. Dave sa bozkával tvrdo, no Will nežne a s láskou. Vždy mi prebehnú zimomriavky po chrbte, keď si spomeniem na Davida a jeho list, čip v mojom tele. Niekedy sa pristihnem pri tom, ako hľadím do zrkadla a premýšľam, či ma sleduje alebo či práve plánuje pomstu.

Will sa odo mňa musiel odtiahnuť,  pretože niekto zaklopal na vchodové dvere. Zvláštne som naňho pozrela. My dvaja sme žiadne návštevy nemali, no vyhovovalo nám to. 

,,T.. Ty niekoho čakáš? "

Pokrútil hlavou a vzal ma za ruku ku dverám. Žralo ma svedomie, že som mu nepovedala pravdu, čo bolo v tom liste. Davidovom liste.  Dvere som otvorila a nasadila prekvapený výraz. Stálo tam dievča v stredných rokoch a po lícach jej stekali slzy. To asi nebola návšteva pre mňa. 

,,Will... Tak predsa sme sa stretli a ty si neveril! "

Vrhla sa mu okolo krku. Akože ja som vzduch?? Wuuu potom by som tu mohla lietať všade a šlahat do tváre hocikoho chcem a kedy chcem!

,,Je ti niečo? Povedz mi niečo."

To už bolo dosť aj na mňa. Tak hou,  dievča,  neviem kto si, ale naňho sa mi sápať nebudeš!

,,Odíď. "

Preniesla som len tak a otvorila dvere. 

,,Návštevy neprijímame. A on nemôže rozprávať,  pretože ho dusíš, pretože je nemý a má tu priateľku."

,,Len pokoj, som jeho sestra. ČOŽE?! JESSE!!"

Slzy jej stále šli z očí. Mám začať plakať aj ja aby som nebola úplne od veci alebo..? Aj Will plakal. Ľúbi ju, vidím to. Začal niečo ukazovať rukami. Keďže som vedela posunkovú reč, prelúštila som to. Ukázal jej - Chýbala si mi. Všetko ti poviem. -
Odišla som odtiaľ. Na čo tam budem? Will sa na mňa ani nepozrel. Nedivím sa mu. Nechcela by som mať po svojom boku oslíka, keď môžem mať dostihového koňa. 

William

Prišla! Cindy prišla! Neveril som vlastným očiam, že ju vidím. Bol som tak šťastný, že som sa vrátil do minulosti a znova sa tešil na dievča, ktoré som ľúbil, a ktoré bolo mojou nevlastnou sestrou. V obývačke som jej všetko vysvetlil. Videl som zvláštnu iskru v jej očiach, keď sa na mňa pozerala. Nečakal som, keď sa ku mne naklonila a bozkávala ma. Tak dlho som necítil jej pery na tých svojich. Tak dlho som bol bez nej, že ma to vzrušovalo. Začal som ju bozkávať náruživejšie. Keď mi rukou prešla po "tretej nohe" som si uvedomil, že bozkávam zlé dievča. Odsotil som ju od seba a zanadával si v duchu, samozrejme. Nemôžem jej podľahnúť,  veď ľúbim inú! Naštvaný sám na seba som vybehol von, hľadať svoju družku. Len v krátkom tričku a teplákoch som behal po záhrade v snahe nájsť ju a vysvetliť jej to, prečo som si ju ani nevšimol. Prečo som si ju vlastne ani nevšimol? Nemohol som kričať, čo som považoval za nevýhodu. Cheryl bola v altánku, ktorý bol úplne vzadu a plakala. Nie,  nie, nie!! Neznášam, keď jej orieškové oči plačú kvôli mne. Prišiel som k nej a tuho ju objal. Ukázal som jej - prepáč -,  na čo absolútne nereagovala a plakala ďalej. Začal som sušiť jej líce od sĺz nežnými bozkami mojich pier. Pier, ktoré bozkávali vlastnú sestru namiesto nej! Ku*va!

,,Choď za ňou, nechcem ťa tu."

Bolelo počuť to z jej úst. 

~Pozri sa na mňa. ~

Pozrela.

~Som zúfalý,  že ju znovu vidím. To však nemení nič na tom,  že teba milujem najviac ako sa dá.~

,,Aha, takže bozkávaš ju ale neľúbiš."

Hops.

~Prosím,  odpusť mi to.~

,,A čo sa na tom zmení?! Nič!"

Umlčal som ju bozkom.

~Všetko.~

,,Prestaň!"

~S čím?~

,,Ma oblbovať! "

~Cherrie, tak strašne ma to mrzí. Ale prosím, milujem len teba a už to tak zostane.~

,,Jasné."

Odfrkla si a išla dnu, kde bola Cindy. Okamžite ju schytila za vlasy a doslova vyhodila von!

,,A už sa tu neukazuj, lebo o tie vlasy prídeš! Vymazal ťa zo života, tak to rešpektuj, ty malá ku*va! Myslíš si,  že slzami niekoho obmäkčíš?! A kto pomohol mne, keď ste si to s Davidom rozdávali predo mnou?! Nikdy sa mi neukazuj na oči a jemu tiež!"

Padla mi sánka. Tak to bola sila. Ani Cindy nevyzerala, že stihla reagovať.

~Ouuu si jej naložila.~

,,CHCEŠ AJ TY?!"

Nasrato prskla.

~Poď do mňa, zaslúžim si to.~

Prišla ku mne a naprahla ruku, no namiesto facky ma čakalo pohladenie.

,,Chápem ťa."

Neveriacky som na ňu pozeral a zdvihol do vzduchu, na čo krátko zapišťala. Usmial som sa a pobozkal ju na sýte pery. 

-Milujem ťa.-

Naznačil som jej.

,,Aj ja teba."

××××××××

Som späť! Taktiež máte nervy na Cinthiu?? :'D

Časť venovaná : SabkaSabus

©©©Ako ste si užili Vianoce 🎄???  OMG JA MÁM NOVÚ GITARU AJ MOBIL!!! A KOĽKO HANDIER! <3©©©

Broken Chance ✔Where stories live. Discover now