A karácsony szelleme

947 70 12
                                    

Sandra-t elég hamar kiengedték a kórházból, ő pedig rögtön posztolt is egy képet, hogy megnyugtassa rajongóit, minden rendben van vele és nincs baja. Pulcsival és hosszú nadrággal rejtette el sérüléseit, valamint gipszelt alkarját, amit szerencsére nem kellett felkötni, de egy ideig nem léphetett színpadra. Nem akarta, hogy bárki is aggódjon érte vagy sajnálja. Azt ki nem állhatta.

-Mégis mit mondott neked? – kérdezte Jin Nam-tól mikor hazaért a kórházból aznap, amikor a lány felébredt a kómából – Olyan vagy, mint egy mosott rongy.

-Azt úgy mondják Hyung, hogy mosott szar – lépett a konyhába Yoongi, majd barátja felé fordult – Megint elküldött nem igaz? – kérdezte, de mivel a válasz csak egy meggyötört pillantás volt felhorkant és elindult a nappaliba –Felejtsd el azt a lány Namjoon. Sokkal jobbat érdemelsz egy ilyen beképzelt csitrinél.

Namjoon azonban elengedte ezt a füle mellett és bezárkózott a szobájába. Tudta, hogy történt valami a lány múltjában, ami miatt ilyen. Csak azt nem tudta mégis mi lehet az.

Eltelt a nyár vége és már az ősz is, de Nam azóta nem találkozott a lánnyal. Sandra azóta ismét színpadra állt és úgy tűnt teljesen rendben van, de a csapat egy másik tagja már nem tűnt annak.

Yura, Sandra legjobb barátnője a bandából egyik fellépésükön összeesett.

Jimin és Eunha már együtt voltak akkorra, de ezt a nyilvánosság előtt még titkolták. Ők voltak igazából a közvetítők a két csapat között, innen tudták meg azt, hogy Yura a végkimerüléstől esett össze. Jimin barátnője elárulta, hogy Yura nem alszik már hónapok óta rendesen és csak hajtja magát.

A fiúk ettől teljesen összezavarodtak Jin-nél az anyai ösztönök (senki nem tudja honnan vannak neki) azonnal beindultak. Főzött levest, amit az ő anyukája adott még neki anno amikor erőtlen volt és elvitte neki Jimin kíséretében. Sőt még Yoongi is ment, amin mindenki teljesen ledöbbent, de ő csak vállat vont.

-Úgy tesztek mintha nem lennék ember – morgott bakancsát húzva, mert december elején jártak már és hűvös szél fújt.

Namjoon otthon maradt a többiekkel miközben egy újabb dalszövegen dolgozott.

Jin, Jimin és Yoongi elég fura arcot vágva tértek vissza, majd a nappaliban alaposan beszámoltak a dolgokról.

-Sandra azt mondta elmondhatjuk nektek, de az információ nem mehet tovább – nézett ránk jelentőségteljesen Jin, mire minden komoly fejjel rábólintott, ő pedig kibökte – Pár hónapja Yura exe öngyilkos lett.

-Na ne – hűlt meg Namjoon ereiben a vér, de úgy látta a többiek is hasonlóképpen reagáltak.

Jin pedig folytatta.

-Azóta nem önmaga – túrt hajába tanácstalanul – Sandra szerint nem alszik és alig eszik, de rengeteget gyakorol, hogy elterelje a gondolatait.

-Miért szakítottak? – kérdezte V szomorúan.

-Úgy tudom a srác szakított vele, mert Yura-nak nem jutott rá ideje – felelte Jimin – De nem értem ezért miért kellett megölnie magát. De most már legalább értem miért akar kilépni a bandából.

-Mi van? – rökönyödött meg Jin – Erről miért nem tudok? – nézett körbe, de úgy tűnt Jimin-en kívül erről senki sem tudott.

-Sok gond van abban a bandában –rázta a fejét Hoseok – Sandra is fura, Yura ki akar lépni… A leader és a legidősebb tagnak kéne leginkább összefogni a csapatot, de egyikük sem áll éppen két lábon.

-Igazad van – sóhajtott Yoongi.

-Bízzátok a menedzserükre – állt fel Namjoon és indult meg a szobájába –Szerintem már rajta van az ügyön.

Sztárrá válás {Nam FF} [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now