Ébredés

595 56 12
                                    

Sandra arca még mindig értetlenséget tükrözött, de a köhögése már elmúlt. Aron a hátát simogatta és szólongatta, de ő nem reagált. Nam kirohant egy orvosért, majd mikor talált egyet együtt siettek vissza.

A doktor megvizsgálta, majd kérdezett tőle, de ő mintha nem is látna semmit és nem hallana semmit, csak ült ott megmerevedve.

-Most jön ki rajta a sokk - mondta az orvos, majd egy nővér adott be neki injekciót, de hogy mit azt a két fiú nem tudta, de nem is érdekelte. Csak azt akarták, hogy végre jobban legyen.

Visszafektették, majd Sandra lassan elkezdett pislogni. Szemeimbe végre némi élet lépett és csodálkozva pillantott körbe.

-Mi történt? - kérdezte, majd csodálkozó arca rajtam akadt meg - Te hogy kerülsz ide? - ráncolta homlokát.

-Sandra - szólította meg az orvos, mire a lány felé fordult.

Az orvos feltett neki pár kérdést, majd a lényegre tért.

-Emlékszel mi történt a hegyen?

-A hegy - gondolkozott el, majd megrázta a fejét és becsukott szemekkel gondolkozott - Zászlókat kerestünk... De... Csak ennyire emlékszem - rázta a fejét és Aron-ra nézett - Neked nem Amerikában kén lenned?

-Amikor hívtak, hogy leestél a hegyről...

-Mi?! - kilátott fel tágra nyílt szemekkel - Hogy estem én le?

-Azt mi is szeretnénk tudni - sóhajtott a bátyja.

-Hagyjuk pihenni - mondta az orvos, de Sandra ragaszkodott hozzá, hogy maradjunk, de az orvos és a nővér menjen ki.

Namjoon ezen nagyon meglepődött. Azt hitte a lány el fogja küldeni és lekiabálja, hogy mégis mit keres itt, de őt ez se érdekelte volna. Csak legyen jobban...

-Elárulnátok mi történt? - fogta a fejét fájdalmasan.

-Namjoon volt ott - felelte Aron - Ő jobban tudja.

Sandra ekkor a fiúra nézett. Szemeiben könnyek csillogtak. Namjoon tudta, hogy utál kürházban lenni és ezért neki is fájt, ami a lánynak.

-Egy csapatba kerültünk - kezdte, mire Sandra szemei kitágultak. Szóval erre sem emlékszik... - És kettéváltunk, mert kezdett kicsit feszültté válni a helyzet - vakarta haját zavartan, de szerencsére Sandra értette a célzást, úgyhogy folytatta - Aztán csak azt hallottam, hogy a távolban Yura a nevedet ordítja. Ezért visszaszaladtam és te ott feküdtél... - mondta elhaló hangon, de szemeit le nem vette a lányról, aki viszont elkapta a tekintetét. Ezen Nam elcsodálkozott. Sose szokott ilyet csinálni... - Aztán elrohantam, hogy megkeressem az ösvényt, ahol el lehet jutni hozzád. Közben Jimin hozott segítséget...

Sandra nagyot nyelt, majd lehunyta szemeit.

Az orvos előzőleg elmondta, hogy egy hétig bent tartják és hogy a gerince nem sérült súlyosan, ami kész csoda volt. Jobb karjában megrepedt egy csont, így begipszelték, másik karja tele volt zúzódásokkal. Lábai is tele voltak kék-lila foltokkal. Egyedül arca maradt sértetlen, és a tarkóján lévő púp is szerencsére kezdett lemenni.

-Itt a telefonom? - kérdezte, mire mindkét fiú megrökönyödve nézett rá, Sandra pedig felsóhajtott - A rajongóknak gondolom nem mondtatok semmit. Muszáj hírt adnom magamról, hogy tudják jól vagyok.

-Igaza van - mondta Namjoon - Nagyon aggódnak miatta.

Aron elgondolkozva nézett a fiúra, de ismerte makacs húgát, így elővette telefonját és odaadta neki.

-A tiéd a lányoknál van. Ők is rettenetesen aggódtak érted - sóhajtott.

-Akkor előbb nekik üzenek - mondta halványan elmosolyodva. A lányok voltak az ő második családja. El se tudta képzelni mennyire meg lehettek rémülve. Gyorsan felhívta őket, a fiúk pedig leültek. Hallották a lányok síró hangját, annyira örültek leader-üknek. Namjoon csak mosolyogva hallgatta a videochat-et, de Aron semmit sem értett belőle, mert nem beszélte a nyelvet.

Namjoon észrevette és halkan elmondta neki angolul a lényeget, mire a telefonban csend lett és Yura rögtön követelte Sandra-ától, hogy mutassa meg ki van még ott. Először bátyjára vezette a kamerát, mire ő beleintegetett, majd lassan felém. Én is intettem a meglepett csapatnak.

-Egy légtérben vagytok és még nem öltétek meg egymást?! - kiáltott fel Subin tágra nyílt szemekkel - Mi történt?

-Nincs erőm kinyírni - fordította vissza a telefont maga felé, majd felsóhajtott - Szeretlek csajok, de most mér megyek. Még megnyugtatom a rajongókat és utána szerintem alszok.

-Rendben vigyázz magadra! Szeretünk! - kiáltották, majd Sandra bontotta a kapcsolatot.

Csinált egy mosolygós selfie-t, amin nem látszanak sérülései, de még nem tette fel.

-Csak reggel fogom kitenni - sóhajtott bátyja kérdő tekintete láttán - Most jutott csak eszembe, hogy ha most rakom ki az éjszaka közepén, akkor az elég gyanús.

-Akkor hagyunk aludni - állt fel a bátyja és puszit nyomott az arcára, mire ő elmosolyodott.

Elköszöntek egymástól, de mikor már az ajtó felé tartottak Sandra megszólalt.

-Namjoon - mondta halkan, mire a fiú csodálkozva fordult felé. Ez a lány sok meglepetést okozott most neki - Maradnál egy kicsit?

A fiú engedélykérően nézett Aron-ra, aki csak elmosolyodott, majd bólintott és elhagyta a szobát.

Namjoon újra a lányra nézett, majd beljebb ment.





Sziasztok! ^^

Remélem tetszett, habár mostanában nem vagyok megelégedve magammal >< Na mindegy :)

Fly with me!

Yours forever:

Member

Sztárrá válás {Nam FF} [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now