13. you're

58 12 9
                                    

Aseara am baut. Am baut peste masura. Nu mancasem aproape nimic pe parcursul zilei, iar paharele de vin rosu si-au facut efectul cu atat mai prompt si mai eficace.

Am avut noroc de M., care m-a adus cu masina, altfel nu stiu cum as fi ajuns... Eram atat de beata, incat probabil ca mi-as fi petrecut noaptea pe o banca in centrul orasului... Desigur, asta daca as fi avut norocul sa ajung pana acolo.

Te surprinde? Sa nu te surprinda. Vrei sa stii de ce am baut? Ca 'sa uit de tine'? Hahaha! Ma faci sa rad. Nu te supraestima. You were nothing more than a cut carved deep into my left wrist. You were... Now you're just an embarrasing scar.

Nu, n-am baut din cauza ta, nici 'sa uit de probleme', nici ca sa demostrez ceva.

Am facut-o ca sa ma simt bine. Si stii ceva? Chiar m-am simtit. M-am simtit grozav. Si, noaptea trecuta, prima data dupa mult timp, am adormit bustean, lasand betia sa ma cuprinda intr-o imbratisare blanda si dulce ca un cantec de leagan... A fost minunat.

In acele cateva ceasuri mi-am permis sa uit de toate durerile, suferintele, umilintele si mai important de tine. Aveam nevoie de asa ceva. Si asta inca nu-i tot...

'LOOSE SCREWS: Let me suffer!' (✔)Where stories live. Discover now