22.Fejezet. "Játszunk akkor"

7.5K 293 3
                                    


#Dean#

Az érzés mikor már egy jó ideje nem nyúltál nőhöz, nővadászként, és valaki önként tálcán kínálja fel magát, Te próbálod eltaszítani, de vajon mennyire akarod? Tényleg visszautasítanál egy nem megszokott nőt? Nem megszokott környezetben? Lebarnult bőr, aranyszínű haj, és tengerkék szemek. Természetellenes gyönyörű kerek mellek, feszes nagy popsi. Feszülő, lapos has, hosszú izmos lábak. Kell ennél több? Van még, például a ragyogó csábos mosolya. A perzselő érzésnek senki sem tud ellenállni, ahhoz igencsak erősnek kell lenni, és úgy látszik én gyenge vagyok. És mi van annál jobb ha a lány maga kezd bele az akcióba? Semmi, neked nem kell semennyit erőlködnöd, nem kell pénzt költened arra hogy megfektesd, mert mind a ketten csak azt akarjátok, mindenféle hülye kapcsolat nélkül. Nem ez a legideálisabb szórakozás egy ilyen srácnak mint én? Dehogynem!

Ahogy az alsó ajkam harapdálta a műsziklák mögött, én gyors mozdulattal a bugyijába nyúltam,mindenféle figyelmeztetés nélkül. De tetszett neki, kéjes nyögéssel jelezte hogy folytassam a tevékenységet. Mondtam neki hogy csináljuk kevésbé feltűnő helyen, és szerencsémre értett angolul.

Mikor a sűrű fűzfa alatt hátulról kegyetlenül magamévá tettem, az élvezettől egyfolytában sikongott, én pedig győztem befogni a száját.

- van barátom ám - nyökögte két lökésem között. Ekkor megállt bennem az ütő. MIA !! Azonnal kihúzódtam belőle, és kitisztult a fejem. Hogy tehettem megint ezt? Hogy felejthettem el? Tényleg nem érdemlem meg Őt.

- most mi baj van? - nézett hátra a szöszi

- szörnyűséget követtem el azzal hogy megdugtalak - mondtam

- miért? - kérdezte

- Te miért csaltad meg a barátod? - kérdeztem, miközben felhúztam a gatyát magamra.

- azért mert Ő is megcsalt, és bosszút szoktam állni - mondta rezzenéstelen arccal

- aha.. - bólintottam

- na és te miért csináltál szörnyűséget? - nézett fel rám

- mert van egy lány akit azt hiszem szeretek, és így is sok hülyeséget követtem el ellene, és íme itt a következő - mondtam őszintén

- akkor egyszerű. Ne mondd meg neki, amit nem tud az nem fáj - mosolygott a lány, akinek még a nevét sem tudom, de nem is érdekel.

- igazad van. Nem fogja megtudni, kössz a fél szexet - kacsintottam régi szokásomhoz híven

- én is - mosolygott, majd kiléptem a sűrű fűzfa alól, magára hagyva azt a szépséget

Hol lehet? Hol van az a lány aki megfogott engem? Hol van Ő mikor keresem? Miért vagyok ekkora hülye? Hogy tehettem ezt vele? Elmondjam? Ne mondjam? Először fordul elő velem hogy tanácstalan vagyok egy lánnyal szemben.

Csak sétáltam a medencék szélénél, mikor egy kör alakú bárpultnál találtam magam. Gondoltam leülök, és innen majd csak észreveszem, nem tűnhet el, okos lány Ő, feltalálja magát. Kértem egy hűsítő martinit, majd nadrágom zsebébe nyúltam hogy elővegyem a tárcám, és fizethessek. Még jó hogy ez mindig nálam van. Miután belekortyoltam a hűs italomba, a bárpult másik felénél megpillantottam Miát egy unszimpatikus sráccal beszélgetni. Most ezt direkt csinálja? Vagy megint az az eset ami tegnap volt? Ugyan, miért csinálná direkt? Engem szeret, engem kell hogy szeressen.

#Mia#

- és Te itt laksz? - kérdeztem Logan-t akivel már vagy tíz perce beszélgetek. Nagyon kedves srác, fizette mind a három scherry-met. Egyébként jól néz ki, sötét barna haja van, hozzáillő barna szemekkel, elég jól kidolgozott teste persze még mindig nem jobb mint Dean-nek, kedves tekintet, jó megjelenés.

Kimondatlan Vágyak ©Where stories live. Discover now