18.Fejezet.

7.9K 293 13
                                    

#Dean#

Mikor Mia kijött egy szál köntösben le sem tudtam venni szemeimet feszes combjairól amik alig látszódtak ki, igaz hogy az előbb még bikiniben állt előttem, de az más, az egy megszokott dolog. De ez a sokat takaró fehér köntös irritált. Irritált, mert eltakarta mindazt amit elsőként megnézek egy lányon, de ez a rohadt hacuka most úgy takart hogy minden fantáziám megmozgatta, még olyat is amiről azt sem tudtam hogy van. Mia jelenléte nem szokott ilyen dolgokat megmozgatni bennem, amit megmondom őszintén fogalmam sincs hová tegyek. Biztosra állíthatom hogy megütötte a pia, ami látszott rajta rendesen. Kecsesen állt elém, rebegtetve szép hosszú pilláit. Lehet hogy ez a kisfiúkat elvarázsolja, de rám ez inkább csak úgy hat mintha Mia egy vad lenne akit el kell ejtenem. Valami mégis visszahúz és nem akarja engedni hogy megtegyem, de az erősebbik felem meg akarja tenni, és sikerülni fog. Furcsa hogy ilyeneken gondolkozom, lehet a pezsgő hozza ki belőlem. Hisz máskor mikor akartam volna megdugni Miát? Sosem fordult meg a fejemben, nem tudtam eddig nőként tekinteni rá, inkább csak egy kislányként. Hiszen a mostani felállás szerint Ő a húgom. Haha. Lehetne a következő prédám.

Miután töltöttem neki pezsgőt és visszament a fürdőbe meghallottam hogy elzárja a csapot, és elindul Alessia Cara - Here remixe, amit nagyon szeretek. Na de hogy Ő ?? Mindig azt hittem Mia inkább a klasszikusokat, és az operetteket szereti. Fene gondolta hogy hallgat normális zenét is. Talán rokonok vagyunk? /haha/

Olyan jók ezek az ajtók, egyáltalán nem lehet hallani sehol se a kattanását, illetve becsukódását, így lassan kinyitottam a fürdő ajtaját, ahol Mia illegette magát a hatalmas tükör előtt, és kezeivel magát simogatta, amitől elállt a lélegzetem, semmi sem volt rajta és magát fogdosta. Jesszus, ki gondolta volna ? Egy kis prűd libának tartottam aki azt sem tudja mi az a pénisz, sőt azt se tudom róla elképzelni hogy már menstruál, ami amúgy rendellenes lenne ebben a korban, és magam se gondolom komolyan. De ez wow, és még nagyobb WOW. Az a kis visszahúzódó csaj aki még nem csókolózott rajtam kívül senkivel itt fogdossa magát. Mondanom sem kell, feltüzelt a látvány. Végignéztem egész testén kezdve a hosszú ,formás kissé izmos lábaival , a kerek feszes feneke, a tökéletes homokóra alakja ... Isteni ez a látvány, nem is tudom utoljára mikor láthattam ilyen tökéletes testet. Talán csak anyám női magazinjainak az elején szereplő photoshoppos csajokat. De előttem áll pár méterre maga a tökéletesség. Ne bassza meg a kurva élet hogy ne menjek oda és tegyem magamévá most azonnal. De nem... Te jó ég! Hogy is gondolhatok ilyenre, elvette az eszem ez a hűsítő pezsgő, meg persze ez az ártatlan de mégis ördögi lány...! Ahogy belebújt a kádba, megpillanthattam jobban ami a lába között van. Istenem...!! Most komolyan... Ez hihetetlen, ki a faszom gondolta volna hogy Mia csupasz??!! Még azt is megkérdőjeleztem volna hogy a hónalját szedi e, nemhogy ott lent. Mi a szösz van velem? Majdnem elcsöppenek egy lánytól aki nem is érdekel, ráadásul anyám hapijának a lánya, és egy kis szűz picsa... Mégis miért érdekel? Baszki bediliztem. Mikor láttam hogy Mia magához fog nyúlni bizseregni kezdtem ott lent. Ohh nem, nem most kezd felállni. Az már áll vagy tíz perce. De hogy ennyitől??? Egyre jobban kéztetést éreztem arra hogy bemegyek és ketté ****** na igen az... Többször nyúltam ebben a tíz percben a kilincshez mint amennyi lányhoz életemben. És ez nagy szó. Hiába fogtam meg egyfolytában a kilincset, és mondtam azt magamnak hogy most bemegyek. Nem tettem. Inkább csak kintről néztem miként nyújt magának gyönyöröket. Többször gondoltam arra hogy én is kielégítem magam, miközben Ő itt maszturbál előttem, de nem élem ki magam rendesen abban, így letettem az ötletről. Becsuktam az ajtót, és visszaültem a pultra. Gondoltam megiszom a maradék pezsgőt.

Mióta itt ülök, többször hallottam nyögéseket a fürdőből, én meg csak itt ülök álló farokkal mint egy tökfej. Ilyen se volt még.
Akkora vágyat érzek mint még soha. Olyan érzés ez mintha egy kisgyereket beállítasz a sarokba befelé fordulva, mögötte játszanak a barátok jókat nevetnek, de te nem fordulhatsz meg, mert akkor lebasznak. Ez most kb pont olyan helyzet, nem ronthatok rá álló fasszal, a testére kiéhezve... Soha többé nem állna velem szóba vagy foggalmam sincs. Vajon bejövök még neki? Jobb lenne ha nem, különben csak összetöröm a szívét. Hiába a sok gondolkodás, nem tehetem meg azt hogy megdugom a "húgom" és otthagyom ennyi. Pedig nekem ez lenne a legjobb, azonban egy életre megkeseríteném ezzel Őt. Ezt pedig nem akarom. Hangos, bár kissé elfolytott sikoly zökkentett ki gondolkodásomból, majd lehunytam szemem és magam elé tárulkozott Mia meztelen vonagló teste, erős lüktetést éreztem ágyékomnál és tudtam ha csak magamhoz nyúlnék robbanna a bomba. Nem voltam teljesen észnél, rámarkoltam a pult szélére és kiráztam fejemből a bizarr gondolatot.

Kimondatlan Vágyak ©Where stories live. Discover now