13. Fejezet.

8K 342 12
                                    

Dean Parker szemszöge:

Miután este lefektettem Mia-t , nem volt már energiám anyámékkal vitatkozni arról hogy holnap egyikünk se akar iskolába menni. Vagyis nem is fogunk. Mia elég furcsa módon adta tudtomra hogy tetszem neki,de remélhetőleg mára már elfelejtette az esti csókunkat is,nem akarok ebből semmit. Nem akarok tőle semmit. Jó, jó baszott jó csaj nem vitás, de nem az én világom, egyáltalán nem. Meg különben is, nem vagyok az a hűséges típus, vele se lenne másképp, ugyanúgy megcsalnám ahogy az eddigieket. Nekem a csaj az csak csaj. Semmi más, nem kell nekem kapcsolat sem érzelem. Azt se tudom már miért csókoltam meg Miat.

- csá - köszöntem Mia apjának mikor leértem a konyhába, hogy egy hideg sörrel indíthassam a reggelem

- szia - fordult felém - reggelire sör?

- ja mer? Nem megyünk suliba. Mia se és én sem. - jelentettem ki, közben felpattintottam a söröm bontóját

- mi az hogy nem mentek be ? - tette csípőre a kezeit. Na most mit fog mondani? Nem az apám, és anyám már elment dolgozni, az baszna be ha parancsolgatni akarna nekem. Haha.

- Mia rosszul van este óta, én altattam el, mert az apucija nem igazán törődik vele, és kétlem hogy ez a mai nap alkalmával is változna. Ezért hát itthon maradok, és ápolom őt. - fúrtam bele szemeim az övébe, és vártam a reakciójára, ugyanis elég keményen megmondtam neki a véleményem.

- hogy mit mondtál? Hogy mered azt mondani hogy elhanyagolom a lányomat? Mi jogom mersz így beszélni velem? - lépett közelebb és szemei csak úgy égtek a vágytól hogy behúzzon nekem egyet. Na azt próbálná meg.

- jól hallottad, már ne is haragudj, igaz nem tudom milyen viszonyotok volt azelőtt hogy idejöttünk, de az tökéletesen észrevehető hogy mi mennyire le vagyunk szarva. Tehát most se izgasd fel magad. Vigyázok a lányodra, ha már te nem teszed meg, és menj dolgozni - feleseltem továbbra is

- na idefigyelj kisfiam, velem te nem fogsz így beszélni , remélem gyorsan kimosod a szádat, vagy ha nem majd anyád megteszi, de ha ő sem akkor kurva élet hogy én fogom!!! - csapott az asztalra ököllel mire jót nevettem rajta, látszólag ez nem tetszett neki, mert hangos szitkozódás közepette elhagyta a lakást, én meg még mindig csak hasamat fogva nevettem rajta.

Fogtam a tejet, öntöttem egy pohárba aztán megindultam Mia szobájába, majd látva hogy még alszik letettem a dohányzóasztalára, a tegnap kiborított víz már felszáradt látom. A kupit amit csinált(unk) halkan összetakarítottam,majd elhagytam a szobát.

Visszamentem az enyémbe ahol unalmamba elővettem a telefonom, és a nevek között keresgéltem, igen valószínüleg mindenki sejti mi a célom. Az hogy hiányom van, és nekem most azonnal nő kell, mert magammal nem megyek semmire.

Rebecca? Hmm... Legyen ő, bár most inkább szőke kéne,nem barna. Választok másikat. Daisy, awh igen most ő kell nekem,és a telt ajkai, azok nagyon, és a feszes feneke, na igen erre vágyom most.

- halóó - szólt bele a vonalba a kicsit nyafogós női hang

- Daisy baby, úgy hiányzol - mondtam édesded hangon, közben hanyatt vágtam magam az ágyamon

- Dean, te faszfej, nem kell a rizsa, mit akarsz? És mikor menjek, ja és hova? - tette fel kérdéssorozatát

- na ezért imádlak téged baby, mindig tudod mire vágyom - mondtam nyálas hangon

- mondd a címet, vagy inkább küldd el sms-ben, és mikor érkezzek? - kérdezte hivatalosan, akár egy szakképzett kurva

- küldöm a címet sms-ben , kisszivem, gyere azonnal, nem sokáig bírom nélküled - cuppantottam a vonalba,és bontottam azt.

Kimondatlan Vágyak ©Where stories live. Discover now