11. Fejezet.

6.9K 373 8
                                    

14:45

Beléptem a házba, és hangos zene keltette fel figyelmemet. Bizonyára Dean üvölteti. Benyitok Dean szobájába.

- szia - ordítom, hogy túlharsogjam a zenét

- csá, mi van? Mit akarsz? - halkított egy cseppet a zenén

- semmit, csak meg akartam kérdezni hogy miért üvölt a zene? - csuktam be magam mögött az ajtót

- közöd? - vonta fel fél szemöldökét

- semmi - azzal kiléptem a szobából. A volt szobámból.

Ettem egy gyors szendvicset, megetettem Badyt is, aki a tavaszi napsütésben vígan ugrált a kertben.

Ebéd, vagy uzsonna,nem tudom, után felmentem a szobámba, és felléptem tumblr-re ahol pár dolgot rebloggoltam, aztán úgy döntöttem énekelek egy picit. Végül elvetettem az ötletet. Ledőltem a babzsákfotelembe és bekapcsoltam a Tv-m. Olyan 15:20-25 körül járhatott az óra,mikor is bealudtam.

Nyugtató délutáni szundim nem tartott sokáig,mert egy iszonyatosan idegesítő gyerekhang zavart meg, amitől erőteljesen kipattantak a szemeim,és szikrákat tudtam volna szórni,ha ez lehetséges lenne.

lebaktattam a lépcsőn a szétcsúszott hajammal,és a bénán elfolyt sminkemmel, dübörögve akár egy őrült.

Ahogy leértem egy szőke, kórosan vékony kiscsaj nyaggatta a kiskutyám,aki még láthatóan élvezte is hogy dögönyözik.

Nem túl erőltetetten,mégis hangosan megköszörültem a torkom. Dean akit eddig észre sem vettem felemelte fejét a kanapé támlája mögüp,és felkaszálódott, a szöszi kislány is, vidám mosollyal az arcán elém állt.

- ohh Mia, ő itt Veronica az unokahúgom, Ver ő Mia anyám pasijának a lánya - forgatta szemeit a mondat végén.

- sziaa, szép házatok van! Ez a te kutyád? Nagyon imadnivaló! Olyan szép a hajad! Aludtál? Bocsánat ha felkeltettelek, nem szándékos volt !! - lökte a sódert megállás nélkül.

- nem baj, igen az enyém, köszönöm. Bocs de most keltem fel, és nem igazán bírtam felfogni hirtelen miket mondtál - dörzsölgettem a tarkóm

- semmi baj - legyintett

Hirtelem végig nézett egész testemen, tetőtől-talpig és egy gyors mozdulattal lerántotta Dean fejét az arca mellé, és súgni próbált neki valamif, ami igazából rendes hangnemben hagyta el a száját.

- Dean ez a lány olyan szép , az eddigiek elbújhatnak mellette - "suttogta"

Egy halvány mosolyt ejtettem,de legszívesebben széles egetrengető mosolyra húztam volna számat, és visongtam volna örömömben.

Dean láthatóan elpirult,és kerülte a pillantásom, a kislány, na mi is a neve? Ja Veronica, csak vigyorgott mint a tejbetök,és illegette magát idiótán.

- egyébként hány éves vagy? - kérdeztem kedvesen

- 10 múltam - mondta cserfesen

- az jó - mosolyogtam

Annyira,de annyira elegem van ebből a mai napból, tehát hülye fejemmel fogtam magam felmentem a szobámba,és amit még a 8.-as ballagásomra kaptam bort,és Ouzo-t elővettem,es iszogatni kezdtem.

Iszogatni az túlzás. Tehát elővettem az Ouzót ami a szekrényem legaljába settenkedett, fogtam egy poharat amit lentről hoztam és kitöltöttem magamnak valamennyit. Na jó, igazából 2 dl-t ,és nem tudtam hogy az sok lesz.

Kimondatlan Vágyak ©Where stories live. Discover now