•29•

944 66 83
                                    

Yeey update omdat mn husband jarig is 😏 ( QIsGoodForYou Louis, voor als je je afvraagt welke van de 9 ik bedoel)

Bereid je mentaal goed voor op dit chapter, ik weet bij a zeker dat jullie het leuk vinden

Enjoy this stuff thats called a chapter
Merry Christmas allemaal
XxJeddy

(759w zonder A/N)
_______________





Z A Y N
Ik hang voor de tv wat te zappen, het gaat echt slecht hier sinds Louis weg is (vooral met Harry) en nu  Niall ook weg is is Liam een wrak.

Dan gaat mijn telefoon.

'Met Zayn Malik'

'Goedendag dit is rechercheur Cooper ik bel u over de kidnapping van uw twee vrienden, Louis Tomlinson en Niall Horan als ik het goed heb?'

Ik schiet gelijk goed wakker en ga overeind zitten

'Ja wat is er met hun'

'Nou we hebben de ontvoerders te pakken en uw vrienden zijn gevonden maar ik vrees dat ik slecht nieuws voor u heb'

Ik voel een brok in mijn keel, en een aar gevoel in mijn buik.

'Ze willen niet meekomen en ik hoopte dat u en uw andere vrienden zou willen komen om ons te helpen'

'Ja t-tuurlijk'

'Goed ik stuur een agent jullie kant op, tot straks meneer Malik'

'Tot straks rechercheur Cooper'

Ik hang op en sprint naar boven en gooi Liams deur open 'Liam hup uit bed douchen en aankleden' roep ik en doe de gordijnen open 'waarom' kreunt Liam en hij kijkt me met rode ogen van het huilen aan. 'Ze hebben Louis en Niall gevonden nou hu-' voor ik mijn zin kan afmaken springt Liam uit bed en vist een schone boxer uit zijn kast en rent zijn badkamer binnen. Ok dat ging makkelijker dan ik dacht nu Harry nog.

Ik op de deur van Harry's kamer en zie hem huilend op bed liggen. 'Ohw Hazz toch' zuchg zacht en ga naast hem zitten ik leg mijn hand op zijn rug en hij kijkt op 'Waarom Louis? Waarom? Hij heeft niets fout gedaan' zijn groene ogen staan dof.

'Ik weet het Hazz ik weet het' sus ik hem en knuffel hem stevig, hij slaat zijn armen strak om me heen. 'Maar Hazz ze hebben goed nieuws' zeg ik zacht en hij kijkt me hoopvol aan 'ze hebben Louis en Niall gevoenden en die wetenschapper en Louis' moeder (nee niet Johannah dat kan ik gwn niet doen daar is Johannah te lief voor, hoer in t boek het ze uhm Katja ja laten we haar Katja noemen) zijn opgepakt'

Harry springt op en pakt net als Liam een schone boxer en rent ook zijn badkamer in. Ik sta op en pak wat schone kleren voor Louis (oftewel een huge sweater van Harry en een joggingsbroek van hemzelf', ik loop naar Liams kamer waar Liam rondspringt om in zijn broek te komen. Ik pak een van zijn sweaters en glip Nialls kamer om daar een joggingsbroek te pakken de kleren stop ik in een tas en ik loop naar benden als ik de bel hoor gaan.

Ik open de deur en daar staat een vrolijke jonge vrouwlijke agente 'hi ik ben Quinty en ik kom jullie ophalen samen met mijn collega's in opdracht van rechecheur Cooper' ik knik en hoor een harde bonk achter me en draai me om en zie Harry en Liam op de grond liggen. Zodra ze Quinty zien springen ze zowat op haar 'waar is Louis' roept Harry hoopvol 'en Niall' voegt Liam toe.

Quinty slikt 'volg mij maar ze zijn nog in het gebouw waar we ze gevonden hebben ze willen er niet weg'. 'Dus ze leven nog?' vraagt Liam opgelucht als Quinty de schuifdeur van het busje openmaakt 'japs ze een nog' zegt een van de andere agentes die in het busje zitten (ja meiden dat zijn jullie ik zei toch dat ik er wat mee zou doen Quinty).

'Uhm van doe wetenschapper en Miss Tomlinson zou ik dat niet durven zeggen' zegt een van de agentes ongemakelijk en de rest schiet in de lach. 'Hoezo?'vraag ik nieuwsgierig 'wij moesten ze oppakken en we hebben ze misschien een paar blauwe plekken gegeven' ik geloof het niet helemaal en kijk haar aan 'een paar? Ik geloof jullie niet'. 'Ok ok ze misschien ook wat gebrokem ribben en de wetenschapper misschoen eenn gebroken pols' zegt een ander. 'En heel misschien nog wat meer dingetjes' ze beginnen te giechelen.

'We zijn er' zucht Roos (ja we weten nu hoe ze heten) en parkeert het busje. 'Er staat binnen een agent op jullie te wachten succes, en ik leef met jullie mee' zegt Quinty en ze rijden weer weg.

We lopen naar het gebouw en we zien een agent op ons afkomen 'zijn jullie hier voor Louis Tomlinson en Niall Horan?' we knikken 'volg mij maar' we volgen de agent enwat we dan zien is te verschrikkelijk voor woorden.

I Have To Hide It (Larry+Niam+Zerrie )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu