•1•

2.2K 94 8
                                    

×Louis Tomlinson×
Angstig kijk ik naar de jongen voor me, de jongen draait zich om en knikt naar de andere drie jongens die ook knikken. 'Waar moeten we tekenen' zeggen de zwartharige en bruinharige, en ze lopen met de begeleider mee die mij een strenge blik geeft. Ik slik wanneer de blonde ook hier heen loopt, een miauw ontsnapt uit mijn mond als de blonde jongen voor me neer hurkt.

'Niall volgens mij is hij bang voor ons' zegt Harry tegen de blonde, die dus Niall heet. 'We kunnen gaan' zegt de zwartharige die zijn hoofd om de hoek steekt 'ok wij zorgen voor Louis tot zo Zayn' 'dat is dus Zayn en die andere jongen is Liam' vertelt Niall en ik knik voorzichtig, 'kom je mee?' vraagt Harry als hij opstaat en zijn hand uitreikt.

×Harry Styles ×
Met grote ogen kijkt Louis me aan en pakt voorzichtig mijn hand, ik help hem omhoog 'moet je nog spullen inpakken?' vraagt Niall Louis 'i-ik h-heb g-geen sp-spullen' verbaasd kijken we hem aan 'hoezo niet dan' vraag ik verbaast 'ze vonden dat een stomme hybrid als mij dat niet verdiende' stottert hij.

'jij kan er toch ook niets aan doen dat je zo bent maar ik beloof je dat wij je gewoon zullen behandelen als een van ons' beloof ik hem er is een sprankje van vreugde in zijn mooie blauwe ogen te zien. 'Echt?' 'Echt' en ik knuffel hem 'oooh Nialler wil ook een knuffel' roept Niall en ik voel Louis tegen me aan duiken 'Ni niet zo roepen Louis vindt het eng, maar ik denk dat we moeten gaan' zeg ik en Niall maakt een instemmend geluidje.

Louis kan kijkt me aan en drukt bang zijn oren plat tegen zijn hoofd als Zayn naast hem plaats neemt in de auto, zijn staart wikkelt hij om mijn pols 'wat is er Lou? Oh ik zie het al maar Zayn doet je niks net als Niall en ik je niks deden' hij knikt. Ik woel door zijn haar en krabbel achter een van zijn bruine kattenoren waardoor hij spint, gelijk wordt hij rood en kijkt naar zijn voeten. 'O my god dat was zo schattig' kirt Niall, ik grinnik net als Zayn en Liam 'het is echt niet erg Louis, het is juist schattig' zegt Zayn en hij krabbelt achter een van Louis' kattenoren waardoor Louis ontspant en weer begint te spinnen. Ik snap niet dat mensen hybrids zoals Louis kunnen haten want hij is gewoon te schattig.

I Have To Hide It (Larry+Niam+Zerrie )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu