•8•

1.6K 69 6
                                    

•Zayn Malik•
Geschrokken kijken we naar de trillende jongen in mijn armen, 'shhhhh' sus ik en wieg hem heen en weer 'z-zijn j-jullie n-niehiet b-boos?' snikt Louis stotterend 'ach kleintje toch we kunnen niet eens boos op je worden al zouden we willen' zeg ik en hij knikt in mijn shirt. Ik help hem omhoog door zijn polsrn vast te houden, dan krijgt hij een glazige blik in zijn ogen. 'Nee laat los nee help' roept hij en probeert zijn polsen los te trekken, ik laat zijn polsen los en hij wankeld naar achteren recht in liams armen 'rustig' sust hij Louis die begint te hyperventileren (toen ik hier een spellinksfout uit hazlde gaf mijn automatisch woordenboej dit aan: heup er rent kleren).

•Louis Tomlinson•
Ik wordt langzaam rustig, en Liam wrijft over mijn rug. Hij tilt me voorzichtig op 'tjemig jij bent veel te licht' roept Liam uit, en ik probeer me klein te maken 'sorry Louis dat bedoelde ik niet zo' en ik knik. Hij zet me op de bank en ik gaap en sla beschaamd mijn hand voor mijn mond, ''t is niet er Kitty' zegt Harry en hij woelt door mijn haar. Ik kruip tegen hem aan en huj slaat een arm om me heen, ik kruip nog dichter tegen hem aan omdat 'ie zo lekker warm is.

'Maar Lou waar wil je slapen?' vraagt Niall en ik haal mijn schouders op, 'niet bij Zayn' zegt Perrie en we kijken haar aan 'ten eerste is hij bang voor hem dus lijkt het me geen goed idee en uhm tja ik blijf ook slapen dus snappie' legt ze uit en we knikken. 'Uhm je uh kan wel in mijn bed dan slaap ik wel op mijn bank ofzo' stelt Harry en ik stem in, ik probeer me op te rollen maar val van de bank 'au' piep ik en Harry hurkt naast me 'gaat 't kitty?' vraagt hij en ik knik.

Ik rol me op en voel dat ik opgetilt wordt 'ik breng 'm naar bed en ga ook slapen' hoor ik Harry's zware stem zeggen, ik voel een zacht matras onder me. Mijn ogen schieten open als mijn broek wordt uitgetrokken 'rustig Kitty ik klees je alleen om' ik haal bibberig adem als hij alles behalve mijn boxer uit heeft getrokken, hij geeft me een trui en joggingsbroek aan. 'Het is je veel te groot' lacht Harry en ik kruip bloosend in de trui, hij legt het deken over me heen en kleed zich om. Hij heeft een f*cking six-pack mensen! Hij pakt een kleed uit de kast en gooit er een kussen bij, hij hurkt naast me neer 'truste Kitty' en hij drukt en kus op mijn voorhoofd. Ik pak zijn pols stevig vast 'wassup Lou?' vraagt hij en ik bloos en hij grinnikt 'tuurlijk wil ik bij je slapen' en hij kruipt naast me, ik leg mijn hoofd op zijn borst en wikkel mijn staart om zijn middel. Ik voel zijn sterke armen om me heen en een kus op mijn voorhoofd en zak weg in een diepe slaap.

//525 without A/N\\
Tell me wat vindrn jullie van de nieuwe cober? Hiet issir nog een x:

//525 without A/N\\Tell me wat vindrn jullie van de nieuwe cober? Hiet issir nog een x:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als je ooit n cover nodig hebt zeg t maar
xxJess
//554 with A/N\\

I Have To Hide It (Larry+Niam+Zerrie )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu