•15•

1.6K 67 28
                                    

LEES DE A/N PLEASE !!!!

♥Louis♥
Ik ren lachend de woonkamer in en verstop me achter de stoel in de hoek, 'Loutje waar zit je' hoor ik Harry roepen. Dan voel ik twee handen op mijn heupen en maak een geschrokken geluidje en krijg een flashback, ik begin te gillen en te spartelen in de persoons greep. 'Rustig Kitty shhh ik ben het, Harry' klinkt een stem in mijn oor, ik kalmeer als ik merk dat het Harry is.

Huilend val ik tegen Harry aan die me stevig vast neemt, 'shhh het is al goed' sust Harry. Ik sla mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel, hij loopt naar de bank en gaat met mij op zijn schoot zitten. Er klinken snelle voetstappen van de trap af en Zayn, Liam en Niall komen ongerust op ons afgerend en roepen door elkaar. Ik duik bang tegen Harry aan, Harry wrijft geruststelend over mijn rug en fluistert lieve woordjes in mijn oor.

"dus jullie zijn nu bij elkaar?" vraag ik verlegen en Niall en Liam knikken enthousiast. Ik glimlach blij naar ze en de deur vliegt open "hi guys ben ik weer en ik heb superJade meegenomen" stuiterd Perrie en ik houd het niet meer en barst net als Niall in de lach. Jade ploft zuchtend op de bank "Zayn doe er please iets aan e werden helemaal gek van haar" zucht ze en we grinniken.

"Pezz waarom ga je niet op de trampoline springen buiten" "Jaaaaaaaa, ga je mee Little?" stuitert ze "wat is een trampoline?" vraag ik, en geschrokken kijkt uedereen me aan waardoor ik bloos. "kom mee dan laat ik het zien" stuitert Perrie en trekt me mee, de hypere wortel.

Moe laat ik me vallen "ik ben moe" zucht ik en Perrie grinnikt, "LOU! PEZZ! ETEN!" roept Liam " WE KOMEN!" roept Perrie terug en ik piep zacht van het geroep. "sorry little" zegt Perrie en knuffelt me, we staan op en lopen naar binnen.

"ok ik ga weer, Pezz gedraag je!" zegt Jade na het eten en Perrie knikt braaf, "doei Jadie" murmel ik en knuffel haar en ze knuffelt terug "dag catboy" en ze wrijft over mijn rug waardoor ik spin. "Wat heeft iedereen toch met die bijnamen?"

Ik kruip dicgt tegen Harry aan "Lou?" fluistert hin zacht en ik knik om hem te laten weten dat ik hem gehoord heb "beloof je me niet raar te vinden of boos te worden" fluistert hij en ik knik en kijk hem in in zijn mooie groene ogen aan, "ik vind je leuk" fluistert hij en kijkt blozend weg. "Harry?" vraag ik en hij knikt maar blijft wegkijken, ik ga rechtop zitten en draai zijn hoofd voorzichtig naar me toe. "ik vind jou ook leuk" piep ik en mijn oren verstoppen zich onder mijn haar en mujn staart wikkel ik om mijn middel en ik duik in elkaar, "m-meen j-je d-dat e-echt" stamelt Harry en ik knik angstig.

"m-mag ik je z-zoenen" vraagt hij zacht en lief, ik kijk op en knik verlegen. Hij drukt zacht, lief en passievol zijn lippen op de mijne, een bom van vlinders ontploft in mijn buik. Harry trekt terug en ik giegel zacht "ik houd van je" zucht hij op een gelukkige manier.

♥Harry♥
"ik ook van jou" fluistert Louis bijna onhoorbaar, ik neem hem in een stevige knuffel en voel weer alle vlinders in mijn buik tot leven komen. Ik voel Louis in onze knuffel relaxen, oftewel zijn oren staan rustig en omhoog en zijn staart zwiept langzaam van links naar rechts, 'ben je moe Boobear?' vraagt Harry en ik knik.

Harry gaat liggen en trekt me tegen hem aan, ik leg mijn hoofd op zijn borst en een arm om zijn middel. Harry plaats een arm om mijn middel en met de andere speelt hij met mijn oren wat mijn laat spinnen.

Ik wrijf in mijn ogen en kijk omhoog en zie een glimlachende Harry 'hi Hazza' murmel ik tegen zijn blote borstkas aan, 'hi Kitty' en hij woelt door mijn haar. Langzaam gaan we allebei omhoog zitten, ik rek me uit en spring uit bed. 'Geen morning kiss?' vraagt Harry nep-verdrietig, ik giegel zacht en druk onzeker een klein kusje op Harry's lippen. Ook Harry staat op 'wil je douchen?' vraagt hij en ik houd mijn hoofd scheef.

Ik blaas wanneer mijn voet het water raakt, mijn oren verstoppen zich onde mijn haar en mijn staart staat recht omhaag tegen mijn rug aan. 'Shhh het is maar water' sust Harry, ik voel mijn nagels groeien. Harry tilt me op en hij stapt in de badkuip en laat me langzaam zakken, zodra mijn staart het water raakt blaas ik. Ik begin te spartel en krab Harry perongelijk over zijn schouder, waardoor hij kreunt van de pijn 'auw Louis waar is dat voor nodig!' roept hij boos. 'Sorry' piep ik 'water is eng' piep ik verder.

'Ik weet dat katten water niet leuk vinden maar je bent half mens Lou' mompeld Harry zacht in mijn oor 'mijn vorige baas vond het leuk om me elke dag nat te gooien met emmers water, en ik hou niet van water in mijn oren' murmel ik en druk mijn gezicht in Harry's nek.

'Maar Kitten dat zullen wij nooit doen, ik niet, de jongens niet, Perrie niet, de rest van de meiden niet. Niemand daar zorg ik persoonlijk voor okay?' zegt hij en ik knik, Langzaam laat Harry me weer zaken en zet me snel op de bodem van het bad. In een snelle beweging heeft hij mijn polsen vast en heeft hij zijn voeten op de mijne staan. Na een tijdje wordt ik rustig en knuffelt Harry me, voor zover dat kan in bad dan he, ik begin te spinnen van de warmte van het watrr en Harry's lichaam.

Ik trek en veel te grote sweater aan van Harry, die zelfs hem te groot is en ik moet toegevn dat ik ook niet heel groot ben, ik druk een kusje op Harry's lippen nadat hij me smeekend aankeek. 'Lou mag ik je iets vragen?' vraagt hij zacht en nerveus en ik knik.

'Wil je mijn vriendje zijn?'

'Jaaaaaaaaaaaaa'

/1043\

A/N
Hi guys dus ik ben jarig vandaag, vandaar dit hoofdstuk van meer dan 1000 woorden ik hoop dat jullie het leuk vonden.

En voor de LW-lezers; het spijt me heel erg maar er bestaat een grote kans dat dat hfd niet meer dit weekend wordt gepubliceerd want ik moet het hfd van IHTHI ook nog afmaken (ik zit daar nu op 600w) maar het hfd komt er wel.

Trouwens vanaf de 16e - 23e bestaat er een grote kans dat er geen updates komen aangezien ik dan toetsweek heb en ik 6 tekorten sta en er min. 3 mag staan dus tja dan heb ik mijnkans om het weg te werken dus dan ga ik extra goed leren enzo. Ik hoop dat jullie het snappen.

xxJess die jarig is :)

I Have To Hide It (Larry+Niam+Zerrie )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu