•2•

1.8K 81 0
                                    

×Niall Horan×
Louis schuift over de achterbank heen en weer, 'Louis wat is er?' vraag ik 'm-mijn s-staart z-zit i-in de w-weg' stottert hij. Harry hangt over hem heen en klikt zijn gordel los 'beter?' vraagt hij en Louis knikt en knuffelt hem en ik draai me weer om naar Liam, die rijd 'hoe lang nog Li?' hij kijkt me even aan 'eind deze straat' antwoord hij en ik knik.

Ik zie alle papz bij ons huis staan en tik Liam aan 'Li' piep ik en kijk naar de grote groep, 'het komt goed Ni, Zayn gaat eerst en dan ga ik en dan helpen wij jou ja?' ik knik. 'En Louis dan' vraag ik zacht en kijk naar de achterbank waar Harry een beani en zonnebril bij Louis opzet en Zayn Louis' staart probeert te verbergen. 'Daar zorgt Harry voor' ik knik weer en Zayn stapt uit waarna Liam, Harry en Louis uitstappen, ik haal diep adem en stap ook uit, alle fans die er staan gillen hard. Zayn pakt mijn pols en trekt me mee, gelijk gillen de fans 'ziall' ik zucht zacht en Zayn kijk me aan 'gaat het?' ik knik.

×Louis Tomlinson×
Harry staat bij een grote groep gillende meiden, Liam pakt mijn pols vast en trekt me mee naar Niall en Zayn. Harry loopt naar ons toe en we gaan naar binnen, ik ben nogsteeds een beetje in shock van het gegil en geflits van de camera's. 'Louis gaat het' wordt er gevraagt en iemand haalt de zonnebril en beani van mijn hoofd, ik knik 'het is goed wij vonden het in het begin ook eng' zegt Niall en ik knik.

×Liam Payne×
Louis gaapt 'is Louis moe' zeg ik stem en krabbel aan een van zijn kattenoren, waardoor hij gaat spinnen. Er glijd een traan over zijn wang die ik weg veeg 'Louis?' vraag ik en hij kijkt me aan met waterige ogen 'wat is er?'

I Have To Hide It (Larry+Niam+Zerrie )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu