26

1.1K 62 37
                                    

A/N

ik wou heel even melden dat het niet de bedoeling is om de personages uit mijn boek pijn te doen of om ze zelfs te vermoorden zoals sommige mensen van plan waren *kuch* QIsGoodForYou rooske01 Im_Just_A_Friesian *kuch*

ok dussssss ik heb een ideetje voor dit boek ik heb alleen zo'n gevoel dat jullie het net zo leuk gaan vinden *grinnikt* maar ok.  het is nu weekend yeey *juicht* by the way ik schrijf op de laptop en tja geen idee of dat beter gaat dan op mijn telefoon aangezien ik aan de ziekte typaids lijdt misschien moet ik maar eens beginnen.


L O U I S

Ik lig opgerold op de bank als opeens de bel gaat, ik druk mijn neusje tegen Jade's hand en ze aait me en staat op om  de deur te openen. Ik zie Harry, Liam, Zayn en Niall binnenkomen. Gelijk springen Jesy en Leigh-Anne op, 'zit'commandeert Jesy Liam. hij knikt wantrouwend.

hij gaat naast me zitten en ik kruip op schoot, 'hey Lou' groet Liam me en ik mauw zacht. 'Liam waarom stond jij op Lou's pootje' vraagt Leigh-Anne met haar armen over elkaar geslagen, 'ik deed het niet express, Louis was hyper en rende tegen me op waardoor ik over hem struikelde en waarschijnlijk op zijn pootje stond maar ik deed hete echt niet express' ratelt hij.

'wacht maar Liam jij en ik moeten nodig praten' grijnst Harry. Liam slikt hard. 'Thanks voor het passen op Louis girls' bedankt Niall de meiden en ik spring van de bank en loop voorzichtig naar Harry en mauw en krabbel zacht aan zijn enkel, hij tilt me op en na afscheid genomen te hebben en Zayn van Perrie afgehaald te hebben gaan we naar huis waar ik gelijk in slaap val.


~tijdsprong van 2 dagen~

ik gaap terwijl ik de trap afloop naar de keuken waar ik Liam en Niall zie zitten. ik geef eerlijk toe dat Liam heeeeeeel misschien een kapotte lip en blauwe plek heeft overgehouden aan zijn "gesprek" met Harry. ik ga op de stoel naast Niall zitten en kruip tegen hem aan. 'hey kleine wat is er?' vraagt Liam bezorgt, ik haal mijn schouders op. Harry ploft naast Liam neer en kijkt me aan, 'Loutje wat is er?' vraagt hij bezorgt en pakt mijn hand vast.

'ik heb een naar gevoel in mijn buik' zeg ik zacht, de jongens kijken me bezorgt aan. 'het gaat vast wel over Lou' stelt Harry me gerust en ik knik en begin aan mijn broodje ei.

I Have To Hide It (Larry+Niam+Zerrie )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu