24

1.2K 58 57
                                    

Heeeeeeeeeeeey,
Daar ben ik weer :)
Uhm tja ik hoop dat jullie het een leuk hfd vinden xxJess



















P E R R I E
Ik zie Louis slikken en hij opent zijn mond 'm-mijn m-moed-der w-was hi-hier' stottert hij en barst in tranen uit. 'Ahw liefje toch kom hier' mompel ik en knuffel hem stevig.

Jade knuffelt ook mee waardoor Louis verstijft. 'Shh Catboy je kent me toch nog wel?' vraagt ze zacht en steekt haar hand uit, Louis snuift haar geur op en knikt.

'Waarom wordt met de dag schattiger' zucht ik plagend 's-sorry' stottert Louis en met grote ogen kijkt hij me aan. 'Je hoeft geen sorry te zeggen Louis ik plaagde maar' zeg ik zacht en knuffel hem, Harry kucht en kijkt ons streng aan.

'Krijg ik mijn vriendje nog terug?' vraagt hij een beetje jaloers, 'tuurlijk Hazz, komop Lou ga maar bij Harry zitten' en zachtjes duw ik hem richting Harry. Louis knikt en gaat op Harry's schoot zitten.

Het is zo schattig om te zien hoe Harry zijn armen stevig om Louis slaat en hem tegen hem aan drukt als hij jaloers is, en dat Louis dan Harry kusjes gaat geven op zijn kaak of op zijn wang om hem rustig te krijgen. Zoals nu.

H A R R Y
Louis duwt zijn hoofd in mijn nek en snuift mijn geur op. Dan gaapt Louis 'ben je moe Kitty?' vraag ik en hij schud zijn hoofd. Ik begin met zijn haar te spelen waardoor hij gaat spinnen. 'Uhm Jes, Leigh en ik gaan weer blijf jij hier Pezz?' vraagt Jade en Perrie knikt. 'Bye guys' zeggen ze en je hoort de deur dichtvallen.

Het enige geluid wat je hoorrt is Louis' gespin, Niall en Liam zijn naar boven gegaan (waarschijnlijk willen we niet eens weten wat ze aan het uitspoken zijn, ik hoop dat ze stilleer zijn dan de vorige keer want toen konden we er niwt van slapen.
) en Perrie en Zayn liggen op de andere bank te knuffelen.

Ik kijk op de klok en zie dat het 23.44 is. 'Wij gaan ook naar bed' zeg ik zacht en til een slapende Louis op, Zayn en Perrie knikken en ik loop naar boven.

Ik kleed Louis om in een sweater en voetbalbroekje van mij en leg hem onder de dekens, zelf kleed ik me uit uit ik alleen mn gele onderbroek (speciaal voor Im_Just_A_Friesian de gele onderbroek)  nog aan heb en kruip naast Louis in bed en val met Louis in mijn armen in slaap.





















Ok wat vonden jullie ervan??

Q: welk boek (niet op Wp) heb je als laatste gelezen of ben je aan het lezen?

A: Insurgent (wel de nederlandse versie)

Uhm tja stuur je vragen in, als je een vraag wil stellen aan een karakter uit het boek inplaats van mij mag dat ook. Als ik heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel vragen krijg voorr karakters uit het boek maak ik heel misschien een Q&A 😏

Stay strong
Stay alive
Stay beautiful
Stay yourself
XxJess

I Have To Hide It (Larry+Niam+Zerrie )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu