65. Bölüm CAPPADOCİA VİEW

40.5K 2.1K 379
                                    

#Bencebudur yazarak Twitter üzerinden replikleri paylaşan sevgili arkadaşlarım.
@Kartalice77
@turunçgill
@Damlaaydın
@Zehraltunkpr
Zeyneb999
@Nurarzu

Emeğinize sağlık arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum🌷👩‍❤️‍💋‍👩😘

#Bencebudur yazarak Twitter üzerinden @SahEsaret i etiketleyerek katılabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bölümdeki otelin adı aşırı derecede sübliminal içeriyor. Bilen birkaç kişi var. Kızlar bu bölüm o bölüm. Bu otelde neler oldu ah diyorum anlayın gerisini.

Multimedyada Gripin "Aşk Nerden Nereye" var. Kış günü sıcacık kahvelerimiz zaten hazır. Buyurun efenim o zaman bölüm sizlerin. Hepinize keyifli okumalar🌷💐❤️😘

Karahan Konağı

Sabahın çok erken saati. Kerem sırtüstü yatıyor, elleri ensesinin altında birleşik. Yüzü o kadar aydınlık ki ama gülmüyor. İçi içine sığmıyor, hızlı nefesler alıp veriyor.

Son kez aldığı derin nefesten sonra saatine bakıp mutlulukla gözlerini kapattı. Bugün çok güzel şeyler olacaktı, ta kalbinden hissediyordu. Hızla kalkıp üzerini giyindi. Aynadaki gülümseyen aksini görünce bir an duraksadı. Aynaya bakarken gülümsemek ve mutlu olmak...

Gömleğinin son düğmesini vurup sesli bir nefesi dışarı verdi. Siyah ceketini giyip aynada son kez kendine baktı. Gayet iyi görünüyordu. Aklına bir şey gelmiş gibi hemen arkasına baktı. Komodinin üzerindeki parfümü alıp sıktıktan sonra tekrar aynanın karşısına geçip parmaklarını saçlarının arasından geçirdi. Çaldığı ıslığı fark edip tekrar duraksadı.

Yeni hayata, yeni Kerem...

Ve daha önce hiç görmediği Kerem. Bir süre ciddi ve durgun bir ifadeyle kendini izledi. Montunu giyinip odadan çıkarken son kez odaya baktı. Odaya değil, çift kişilik yatağa. Gözlerini kaçırıp terasa çıktı. Her zaman durduğu yere bir an bakıp hızla merdivenleri inerken birden durdu. Çünkü Nesrin ellerini beline koymuş orta kattaki merdivenin başında duruyordu.

"O dediğin sonra geldi sanırım. Evet Kerem bekliyorum."

Kerem düşünceli bir ifadeyle bakarken dün gece söylediği söz aklına geldi.

"Sabahın köründe bunu demek için, beni mi bekliyorsun?"

Nesrin, Kerem'i alıcı gözlerle süzüp yanına yaklaştı.

"Sabahın köründe sen böyle giyinmişsin ben sormayacağım öyle mi? Neyse şimdi soracaklarım var. Hande'yi aradım otomatik mesaj attı. "Şu an sinemadayım" diye gelen mesaj beni şaşırttı. Arkasına seni aradım "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" dedi. Sonra ben Hande'yi yüzbin kez aradım ama açmadı. İlginç olan Seza'da aradı ve ona da cevap vermedi. Seninle konuşayım dedim sonra dedin. Sonra oldu ve cevap vermeden şuradan şuraya gitmem. Evet bekliyorum. Kerem neler oluyor?"

Kerem şaşkın bir ifadeyle baktı, gözlerini kıstı, aklından onlarca şey geçti ve yüzüne gizemli bir ifade verip, Nesrin'in kolundan tutarak mutfağa getirdi. Hazırlık yapan kızlara çıkmalarını söyleyip kapıyı örttü. Nesrin, ağzı açık, korkuyla bakarken, Kerem oturması için sandalyeyi çekti, kendisi de karşısına oturdu. İki arada kalmış bir ifadeyle baktı, baktı ve...


ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin