63. Bölüm Sebebim

40.4K 2.3K 411
                                    

#bencebudur diyerek Esaret hikayemizin beğendikleri repliklerini paylaşan sevgili okurlarım arkadaşlarım❤️

#kartalice77
#zehraltunkpr
#Damlaaydin
#NurArzu
Zeyneb999

Emeğinize sağlık seviyorum sizleri. Bu bölümde Twitter üzerinden parodi hesabımız @SahEsareti etiketleyip #Bencebudur yazıp en beğendiğiniz replikleri yazıp katılırsanız çok sevinirim. Öpüyorum kocaman 😘

Geçen bölüm yorumlarını okurken bir yorum gözüme çarptı. Okurlarımdan @senaali14 Doğum yapacakmış. Bir bölüm daha okuyup Doğuma öyle gideyim yazmış. E ben de kırar mıyım? Beni artık tanıyorsunuz. Ben de bölüm yazmakla kalmadım sessiz sessiz okuyup hiç sektirmeden vote veren tatlı okurum @senaali14 bölümü sana ithaf ediyorum. Sağlıkla bebeğini kucağına al seni tekrar aramızda görelim inşaallah. Öpüyorum kocaman şimdiden hayırlı olsun❤️💕💐🐞

Bu soğuk günlerde kahvelerimizi aldık. Müziğimiz zaten efsane. Açarsanız Ne demek istediğimi anlarsınız.

Sizleri şok edecek bir bölümü okumaya geçelim mi? Beni az çok tanıyorsunuz. Kış Masalı, Siyahın Öteki Yüzü, Düşler Sokağı no 7/24. Yazım tarzımı biliyorsunuz. Siz buna ters köşe diyorsunuz. O zaman ters köşe bir bölüm sizlerin. Bakalım bakalım neler olmuş. Tahminlerini bekliyorum. Hadi o zaman yeni bölümü okumaya. Buyurun Efenim👩‍❤️‍💋‍👩❤️💐🌷😘☕️




İstemediği bir yaşantı, sırf mecburiyetten dolayı okuduğu üniversite, zoraki evlilik, kaza. Mecburi evlilik yaptığı kıza yaptıkları ve en sonunda ona aşık olup, bunu, ona itiraf etmesi. Karşılığında aldığı itiraf ve şimdi sevdiği kadının hastenede yatma sebebi.

Annesi...

Kendini doğuran, büyüten annesi. Psikolojik sorunları olsa da annesi. Seçme şansı olmadığı annesi...

Raporu okuduktan hırsla buruşturup korkunç bir ifadeyle Erdem'e baktı. Dişlerini sıkarak konuşurken konuşması nefret doluydu.

"Erdem bir şeyler söyle! Yanlış okudun, sonuç yanlış de! Annen Hande'yi fare zehiriyle zehirlememiş de! Allah aşkına Erdem bir şeyler söyle!"

Erdem endişeli gözlerle baktı, Kerem'e. Kolundan tutup sandalyeye oturttu.

"Kerem tamam abi. Sakin olma, bağır çağır ama şimdi değil. Hande sadece çorba içti dedin. Onu da çok içmemiş. Eğer hepsini içseydi şu an onu kaybetmiş olabilirdik. Çünkü miktar olarak fazla koyulmuş. Eğer çorbaya koyulan baharata alerjisi olmasaydı kusmazdı da. Önce bunu düşün sakinleş. Hande iyi ve bitti. Nevra teyze böyle bir şeyi neden yaptı akıl alacak gibi değil."

Erdem Kerem'in karşısındaki sandalyeye oturup düşünceli bir ifadeyle çenesini sıvazlarken, Kerem elinde buruşturduğu raporu tüm siniriyle hâlâ sıkıyordu.

"Annemi bilirim. Psikolojik sorunları var. Kafasında kurduğu bir dünya var kimsenin bilmediği, benim bildiğim. Orada tek başına yaşar. Kendi cumhuriyetidir. İstediğini yapar. Ama hep haklıdır ve suçsuzdur. Çok iyi görünür, melektir. Çok kez babama gizli gizli bir şeyler yapıyor mu diye gözlemledim. Sadece ona zarar vermedi. Neden bilmiyorum. Bir şey istemiyorsa, sevmiyorsa bitmiştir. Onu başkası severse, sevene yapmayacağı bir şey yok."

Kerem birden duraksayıp elindeki buruşmuş rapora baktı.

"O yüzden buradan nefret ediyorum. O yüzden bazı şeyler beni içine kapattı. Sonu aileme dayanıyor. Annem dedim, sustum ama ben bittim. Artık susmamak için bir sebebim var."

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin