KOD 52

30.3K 864 53
                                    

Selam arkadaşlar. Esaret son hikayem dedim. Çünkü kurgum yoktu. Olmayınca yazmamın da bir anlamı yoktu. Bir gün aklıma bir şeyler geldi hemen karaladım. Sevgili can dostum güzel insan bozcaada ile konuşurken anlattım. O da çok değerli fikirlerini sundu. Birlikte konuşurken bir baktım kurgu tamamlanmış. Her yazdığım hikayenin konusu diğerinden hep farklı oldu. Bu da apayrı farklı bir konu olacak gibi. Kapağımız şimdilik multimedyada. İleride değişir mi bilemem.

Esaret hemen final olmayacak. Önce onu belirteyim. Daha yeni başlıyoruz dedik. Olaylar yeni hızlanıyor. Esaret finalinden önce ilk bölümü yayınlayacağım. Tanıtımı attım. Profilimde görebilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. Bambaşka hayatlara yeni bir giriş yapacağız hep birlikte inşaallah. Biraz hareketli, silahlı çatışmaların olduğu, aksiyon dolu ve tabii yine gizemlerle sırlarla dolu bir hikaye olacak gibi. Aşksız olur mu? Tabii ki olmaz. Bir tutam duygusallık, bir tutam dram, bir tutam komedi ve son olarak büyük bir aşk olacak. Umarım yazabilirim. Kahramanlarımızın ismi tabii ki;

Zeynep ve Kerem olacak.

Kış Masalı, Siyahın Öteki Yüzü ve Esaret gibi uzun olacağını sanmıyorum. Düşler sokağı gibi de kısa olmayacak. Hepsinin ortalaması bir uzunlukta olan hikayemiz KOD 52'nin  tanıtımı profilimde. Yanımda olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz. Umarım güzel olur. Allah'ın izniyle yola çıktık bakalım. Neler olacak. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

"KOD 52 TANITIM"

Seni sevmiyorum dedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Seni sevmiyorum dedi. Bu o kadar güzeldi ki... Kalbi deli gibi, doludizgin çarparken heyecanla nefes aldı. Kendi gözlerinin de söylediği, dilinden bağımsız o sözler döküldü.

"Ben de dedi, ben de seni seviyorum."

Genç adam siyah deri montunu istemsiz tutup gözlerini kısarak şaşkınlıkla baktı. Oysa bilmediği, kendinin görmediği, karşısındaki kızın gördüğü, bildiği bir şey vardı. Dil başka göz başka konuşurdu. Kalpten dile aksederdi sözler, oradan gözlere. Kalpten gelen sözler tek çıkardı. Göze ayrı dile ayrı gitmezdi. Dil yalan söylese de gözler kalbin aynasıydı ve asla yalan söylemezdi. Şimdi sevdiği adamın söylediği gibi. Dili yalan söylüyordu ama bakışlarındaki sevdası kalbinin yansımasını gösteriyor sadece iki kelime söylüyordu.

Seni Seviyorum...

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin