BÖLÜM 7 - Gerçek aşk

859 82 34
                                    

Sadece sen ve ben....ve belkide yıldızlar..

Limuzin durunca kulaklığımı çantama attım.Arabadan indikten sonra yavaşça yürüdüm çünkü daha dersin başlamasına vardı. Banka oturdum ve nino yu beklemeye başladım.Bugün büyük gündü çünkü bu gece ladybug'a olan hislerimi açıklıyıcaktım.

"Dostum !"

Kafamı gelen sese çevirdim.Nino hızlıca yanıma gelen nino'ya baktım.Ve ladybug'a olan hislerimi anlatırken bi yandan bunu çaktırmadan nino'ya anlatmak istiyordum.O benim en iyi dostumdu.O yardım etmezse kim yardım edicektiki.

"Seninle konuşmam gereken birşey var dostum."

Kaşlarını çatıp uzunca bana baktıktan sonra devam etmem için başıyla işaret verdi.

"Günlerdir aklım çok karışık.Normalde insanlara bu kadar çabuk ısınabilen yada.....sevebilen bir insan değildim.Hayatımda hep chloe vardı ve tek bi düzen şeklinde yürüyordu.Herşey planlıydı.Şu anda öyle ama benim düzenimi bozan bişey var....."

"Biliyodum !"

Şaşkınca nino'ya bakarken o heyecanla bakıyordu.

"Ah.....afedersin sen devam et."

Derin bi nefes verip devam ettim.

"Bu...bişey benim düzenimi ve kurallarımı o kadar çok bozduki bi an önce ele geçirilmesi gerek....."

Bana kafası karışmış gibi bakıyordu.

"Pekala bak şimdi biri varmış evinde sürekli tutsak yaşayan biri babası tarafından sevgi görmeyen biri annesi dışında başka kimseyi sevmemiş.....sonra bi gün hiç beklenmedik bi anda karşısına bi kız çıkıyor tanrım... çok güzel, muhteşem, cesur... sonra bu bizimki buna aşık olamaya başlıyor deli gibi peşinde koşuyor ona bişey olmasın diye deliriyor tepiniyor ama olmuyor...... kız onu sevmiyor belkide kalbi başka birine ait çocuk ama çocuk asla pes etmiyor ama her pesetmediğinde daha fazla acı çekiyor sonra tam ümidini kaybediyor sence neden kız onu sevmiyor neden neden canını yakıyor....

Gözümden benden izinsiz bi gözyaşı düştüğünde nino görmeden hemen elimin tersiyle sildim .Belkide ilk defa birine içime içimi dökmüştüm.Ama bunu önceden düşünmüştüm.Ona söylemeliydim.

"Belkide o çocuğun canını acıtmak istemiyodur .Ne biliyim belkide o çocuk artık o kızın peşini bırakmalıdır ve daha fazla acı çekmemelidir. Etrafta daha birsürü kız var onun kadar olmaya bilir ama genede gözlerini açıp etrafına bakmalıdır belkide o çocuk gerçekten aşık olucağı kızı bulmamıştır."

Ne demektiki bu şimdi ?

" Emin ol o çocuk gözlerini açıp etrafına daha dikkatli bakarsa o kızı bulucak buna eminim... neyse ben sınıftayım sende şu moddan çıktığında gelirsin..."

Sonrada çantasını alıp sınıfa yürüdü. gözlerimi kapadım .Gerçek aşkmı ? Gerçek aşk benim gezegenimde ladybug demekti.Başka kim benim gerçek aşkım olabilirdiki.Bu ne kadar mantıklıydı.

Omzumda bi el hissetim arkamı döndüğümde bu marientte'ti.

"İyimisin adrien."

Ben ona şaşkınca bakarken o sadece gülümsemekle yetindi.

"Sanırım dalmıştın.Neyse sınıfta görünüşürüz."

Bana son bir kez daha baktıktan sonra sınıfa doğru yürümeye başladım.Ona yetiştiğime birlikte sınıfa doğru yürümeye başladık.

Ona döndüm .Ne zaman birine ihtiyacım olsa yada mutsuz olsam sürekli yanımda oluyordu.Bazen marientte'le tanıştığıma sükrediyordum.Hayatımda beni olduğum gibi kabul eden ve beni seven sayılı insanlardandı yada belkide..... tek insandı diyebilirim.

Sınıfa kapısını açıp içeri girdik.Bayan bustier daha gelmediği için acele etmeden yerlerimize oturduk.Chloe'nin yanıma gelmemesi için dua ediyordum.

Sırama oturduğumda nino bana dönüp koluma omuz attım.Sonrada bana yaklaşıp kulağıma fısıldadı.

"Belkide o çocuk gerçek aşkını bulmuştur sen ne dersin."

Ne dediğini anlamak isterken çatık kaşlarla ona bakıyordum.Marinette ve bendenmi bahsediyordu.Gerçek aşkmı ?

İstemdende gülümsedim gerçektende olabilirmiydi... ?

Alya çığlık atıp ayağa kalktığında hepimiz ona döndük.Heyecanla elindeki telefona bakıyordu.

"Buna inanamıyorum gerçekmiş ! Gerçektende aralarında birşeyler var !"

Telefonu bize döndürdüğu anda yutkunmam bir oldu.

Bu ben ve ladybug'dık........ ve

KAHRAMAN ÇİFTMİ !!













Adrien Agreste Where stories live. Discover now