Capitolul 12

82 5 0
                                    

Nervii mei erau întinși la maxim și voiam să îl sugrum pe Mr. balls of steel . Ce dracu i-o fi trecut prin cap sa spuna ca sunt indragostit ? In primul rand , asta e un nenorocit de cuvant scârbos și în al doilea rând , nu știu cum e să fii " îndrăgostit " . Eu doar ... nu știu ce simt pentru ea .

-E totul în regulă ? blândețea de pe chipul ei îmi făcea inima să se înmoaie și nervii mei să se diminueze . Mi-am descleștat pumnii și mi-ai masat mâna pentru puțin . Mii de ace îmi înțepau pielea fină a mâinii . Erau amorțite .

 -Da , e totul ok . mint eu . M-am așezat înapoi pe bancă lângă ea . Am întors capul pentru puțin , doar ca să o prind holbându-se la mine .

Mi-am poziționat coatele pe genunchi și mi-am aplecat privirea spre pământ . Mă tot gândeam la ce a spus Zayn . Poate fi măcar puțin adevăr în spusele lui  ? Oricum ar fi , eu nu vreau să cred .

Mi-am întors dinou capul în direcția ei , prinzând-o iar holbându-se la mine . Și-a întors capul repede , acum uitându-se în față , și am chicotit văzând reacția ei .

-Știu ce faci . Te văd . era chiar amuzantă și totodată..uhm.. copilăroasă . Nu-mi vine să cred că a ucis niște persoane . Pare atât de inocentă .

-Poftim ? părea surprinsă la alegerea cuvintelor mele . Am început să râd încă ținându-mi privirea în pământ .

-Nț nț nț . Ești așa un copil . Mi-am ridicat privirea din pământ și m-am întins pe bancă , ajungând cu capul în poala ei . Și-a aplecat capul pentru a-mi vedea fața și eu pe a ei .

Ea a fost prima mea intalnire cu un inger. Un inger cu ochi verzi ca doua smaralde , doua diamante sclipitoare, doi ochi ca doua intrebari. Cateodata vezi in ei lumina, cateodata bunatate, dar niciodata ura. O minune, cu un par lung ca de zana, si doi ochi prea verzi .

In ei este imprimata o tristete profunda, privindu-i am observat pentru prima oara ca timpul curge ireparabil. În ochii aceeia verzi am auzit primul cantec de dragoste, primul strigat, si... atat. Doar intunericul inceputului.

Adina's story **

Îi priveam trăsăturile bărbătești ale feței , deși știam că se comportă ca un copil . Părul lui creț era întins pe coapsele mele și ezitam al naiba de tare să îmi bag mâna în buclele ălea nenorocite .

Buzele lui rozalii se frământau între ele și tot ce îmi trecea acum prin cap era să i le frământ eu cu ale mele . Totuși , asta nu ar fi corect din partea mea .

Mi-am ridicat capul și priveam în gol de parcă tot ce voiam acum era să stau așa pentru totdeauna . Mă gândeam cum de am ajuns să simt ceva pentru o persoană într-un timp atât de scurt . Cum a ajuns să îmi placă de cineva ca el .

De obicei preferam tipii simpli , fără ceva special de care să mă pot îndrăgosti . Nu simțeam niciodată nevoia de o relație . Dar acum este diferit ... simt cum fiecare mușchi din corpul meu tânjește la atingerile lui  .

_____________________________________________________________________

Îmi pare atât de rău că nu am mai postat  , dar imaginația mea e la pământ .. cred că o să ma dau cu capul de pereți ca să revină . În cel mult 2-3 zile am să postez următorul capitol . Am să folosesc orice idee care îmi trece prin cap și am să o scriu .

Kissses** și chiar îmi pare rău .

Devastating past [ H.S. - fan-fiction ]Where stories live. Discover now