Capitolul 3

184 12 0
                                    

Am urcat în mașină împreună cu Harry, iar drumul a durat în jur de 20 minute , timp în care el nu a scos nici un sunet. Pur și simplu stătea și se uita în gol în timp ce conducea . Am ajuns în fața mall-ului și Harry a coborât din mașină trecând prin fața ei și venind să-mi deschidă și mie portiera . Am dat din cap în semn de mulțumire și el a zâmbit.

M-a luat de mână , iar eu am rămas surprinsă de gestul lui. Ne-am coborât amândoi privirea către mâinile noastre care se legau perfect împreună . Am vrut să-mi trag mâna dintr-a lui , dar strânsoarea era puternică în comparație cu „ puterea „mea . Am intrat prin nenumărate magazine , cumpărându-mi o grămadă de rochițe . Am reușit să-l conving pe Harry să-mi cumpere măcar 2 perechi de blugi , o pereche de pantaloni de trening și câteva bluze și tricouri pentru că nu puteam să port numai rochii . Mi-am propus să-mi caut un job și să-i înapoiez toți banii care îi aruncă aiurea pe mine .

Nu că nu-mi place să împart păreri când merg la cumpărături , dar faptul că el face asta pentru mine este un lucru neobișnuit + că încă îmi este un necunoscut . Până acum știu doar cum îl cheamă și vreau să aflu mai multe despre acest băiat care pare destul de sexy. Huh. Gândesc prea mult și îmi umplu mintea cu prostii .

-Partea mea preferată ! exclamă el cu un zâmbet șmecheresc pe față și mă trage după el până într-un magazin de lenjerie intimă . Îmi venea să izbucnesc al dracu de tare în râs când mintea mea mă trimitea cu gândul la Harry purtând un sutien roz și niște chiloței minusculi ,legat cu cătușe roz de pat . Zâmbeam ca nebuna când o idee genială m-a lovit .

Am înșfăcat de pe un umeraș un sutien roz cu un push-ul generos și m-am furișat în spatele lui fără a mă auzi . Se pare că Bărbosul ține cu mine pentru că Harry era într-un maieu alb mulat pe corpul lui perfect . Mi-am băgat degetele încet pe sub maieul lui ridicândui-l puțin și așezându-i bucata de material roz pe sânii lui . Am bufnit în râs când s-a întors cu fața la mine , el strâmbându-se pentru că îl incomoda push-up-ul .

-Tu crezi că eu am nevoie de push-up pentru frumusețile astea ? zice el punându-și mâna pe sâni și strângându-i în mâinile lui mari .

-Nu ai nevoie de atât . Cred că ți-ar mai trebui ceva . Zic eu cu degetul ridicat spre pieptul lui și referindu-mă la push-up . Am început dinou să râd ca o nebună în același timp cu Harry. Râsetele noastre se îmbinau perfect , acoperind muzica ( , ) care răsuna în magazin .

-Este ceva în neregulă ? Întreabă vânzătoarea surprinsă că noi încă râdeam .

-Nu . este totul în ordine . zice Harry și se întoarce cu fața la ea . Până și vânzătoarea a chicotit când l-a văzut apoi a plecat și ne-a lăsat să alegem lenjeria .

-Numai tu ești de vină . Vezi în ce impostază m-ai pus ? se întoarce el dinou spre mine fluturând degetul prin fața mea .

-Tipa aia era chiar drăguță . Cred că îți va face sutienul acesta cadou . Și dinou am început să râd , dar de data asta și-au făcut și lacrimile apariția . Până la urmă am cumpărat un set de lenjerie neagră din dantelă și unul alb simplu . Am ieșit din magazin încă râzând amândoi și ținându-ne de mână , lumea uitându-se la noi 2 ca la niște ciudați .

-Vrei...um.. ști tu. Se bâlbâie el intimidat de situație

. -Ce ?

-Um..păi , vrei să luăm.. cina împreună ? Doar dacă îți face plăcere .

-Sigur . Dar mai întâi hai să ducem astea în mașină .

Eu aveam 4 pungi în mâna dreapta și jur că deja îmi amorțise din cauza greutății și nu puteam să folosesc și cealaltă mână pentru că Harry încă mă ținea de ea . Pun pariu că și pe el îl durea mâna dar nu se plângea . Unde naiba e nenorocita aia de mașină pentru că nu îmi mai simt mâna ? La dracu cu parcările astea aglomerate !

Devastating past [ H.S. - fan-fiction ]Where stories live. Discover now