Capitolul 9

139 9 2
                                    

Harry m-a luat de mână și m-a tras după el pe o cărare îngustă . Locul ăsta e ciudat .  Copacii se aplecau spre pămând formând un fel de tunele . Unele dintre crengile lor atingeau pământul , creându-ne nouă câte un obstacol . Harry a început să râdă în hohote ținându-se de burtă când eu m-am împiedicat de o creangă . La naiba cu pădurile !

-Haide , îngerule . zice el întinzând mâna spre mine să mă ridic , râzând .

-Pot și singură . Asta e numai vina ta . spun și arăt spre pantalonii mei pătați de noroi în genunchi . 

M-am ridicat de jos singură . Harry râdea în continuu și începea să mă enerveze . Râsul lui colorat formează un ecou în locul ăsta  . Îmi place când râde și își arată acea gropiță . Pare atât de copilăros când zâmbește și este fericit . Aș vrea să facă asta mai des și să nu mai fie atât de rece și dur uneori . 

-Încetează . spun și îndrept degetul arătător spre el în semn de amenințare . Își ridică mâinile defensiv apoi le lasă jos și mă prinde pe mine de mână .

M-am aplecat ușor pentru a mă ferii de alte crengi care încercau și ele să atingă pământul și să simtă răceala și totodată căldura acestuia . Mâna mea era prinsă în a lui Harry și încercam să-i dau drumul pentru a îi demonstra că mă descurc și singură într-un loc ca acesta . Bine , nu mă descurc , dar nu vreau să mă creadă un copil fricos .

-Unde naiba mergem  ? îl întreb enervată pentru că am mers în jur de o jumătate de oră prin " terenul lui Tarzan  " și deja mă dor picioarele . Am început să mă blestem pentru zilele în care făceam școală și nu mergeam la sport .

Dragi copii , faceți sport pentru că nu se știe dacă într-o zi  o să vă ia un tip sexy de la închisoare și să vă aducă într-o junglă . spun pentru mine și sunt întreruptă din blestemele mele de Harry  .

-Nu mai este mult ,iubito . este atât de relaxat și pe el se pare că nu îl dor picioarele pentru că mă trage în continuare după el , nerăbdător să ajungă unde își propusese .

-Harry , mă dor picioarele ! spun eu plângându-mă și îl trag de mână înapoi pentru a se opri .

-Aici . îmi arată cu degetul spre o butucă din lateralul cărării și mai că alerg spre ea . M-am așezat pe ea și m-am ridicat ca arsă pentru câ îmi intrase o așchie în fund .

-La dracu ! țip și îmi frec fesa dreaptă . - Uh , ustură . 

Harry a început iar să râdă , râsul lui molipsindu-mă și pe mine . Râsetele noastre se potriveau perfect împreună . Da , bine... zici că-s o fucking princess când vorbesc așa și mă comport ca o nenorocită de curvă căreia nu-i convine nimic . Oricum , nu am fost învățată să supraviețuiesc în sălbăticie deci comportamentul meu poate fi explicat .

Harry a pipăit cu fuckin' fingers ale lui butuca pentru a verifica dacă mai sunt așchii . A trecut cu mâna peste partea netedă a copacului tăiat și a suflat praful de pe acesta . A bătut cu palma pe locul proaspăt curățat în semn să mă așez la loc .

-Mulțumesc. șoptesc și îmi dau părul după ureche în timp ce mă așez .

-Ești ok  ? Te ajut cu înțepătura  ? zâmbetul drăcesc apare pe fața lui frumoasă . îmi vine săi îi dau una pentru ce tocmai a spus . vrea să îmi pună mâna pe fund și nu știe cum  ? Fuck you Edward !

-Sunt bine și nu . spun eu repede răspunzându-i la ambele întrebări .

-Știi  ? Locul ăsta este raiul meu . Nu aș putea suporta dacă locul ăsta ar dispărea într-o gaură neagră și ar fi înghițit pe veci . E singurul lucru frumos care a mai rămas luminat în sufletul meu . își lasă capul în jos uitându-se la pământul de sub tălpile sale și își freacă degetele .

Devastating past [ H.S. - fan-fiction ]Onde histórias criam vida. Descubra agora