Capitolul 2

179 10 2
                                    

Am lăsat apa să-mi curgă șiroaie pe față pentru că așa mă relaxez cel mai bine de fiecare dată .Gândurile mele erau numai la Harry și ipostaza în care am dormitîntre brațele lui lungi , simțindu-mă protejată într-un fel . 

Am ieșit din duș cu prosopul pe mine îndreptându-mă spre camera unde am dormit să îl rog pe Harry dacă îmi poate da un tricou curat sau rămân la cel pe care mi l-a dat ieri .Când am intrat în cameră , el ea întins în pat cu mâinile sub ceafă uitându-se spre tavan .

Și-a întors ușor capul spre mine cu un zâmbet laarg și cu sprâncenele ridicate în semn de apreciere . Probabil expresia feței lui avea un sens . Prosopul îmi dezgolea aproape toată coapsa și sânii erau pe jumătate acoperiți .  

*Harry's Story *

Stăteam acolo în pat cu mâinile sub cap și gândidu-mă că am făcut treabă bună dând 3000 $ pe fundul șatenei ăsteia sexy . Cred că toți banii o să merite având în vedere ce corp are. Are toate formele necesare și pe deasupra este și al dracului de frumoasă . Buzele ei mari și cărnoase mă fac să o iau razna de fiecare dată și să mă duc să o sărut . Ochii ei erau superbi și jur că m-aș fi putut pierde de mai multe ochi în culoare aia de un albastru deschis  , superb .

Mi-am revenit la realitate tocmai atunci când ea a intrat în cameră doar cu un prosop pe ea . Prosopul îi acoperea doar o mică parte din coapse și sânii erau pe jumătate acoperiți . Mi-am lins ușor buza inferioară și probabil subconștientul meu saliva și tânjea după corpul ei perfect . 

Fata asta are ciudat la ea care mă face să-mi doresc mai mult decât o aventură . Pur și simplu e diferită . O doamne , trebuie să-i cumpăr cât mai repede ceva de îmbrăcat pentru că nu o să mai rezist mult și o să sar pe ea cu prima ocazie .

-Harry - zice timidă - crezi că-mi poți împrumuta un tricou curat ? 

-Bine . îi spun eu și zâmbetul ei apare pe fața ei netedă ca o ciupercuță de după ploaie ! Este atât de frumoasă și inocentă , dar câteodată te poate înspăimânta . 

I-am dat un tricou alb de-al meu și se pare că ăsta emai lung pentru că îi acoperă coapsele mai mult de jumătate . Se pare că "neastâmpăratul " are gusturi și va trebui să stea la locul lui o vreme .

-Mulțumesc. Spune ea și pot vedea cum obrajii ei se roșesc instantaneu .Pur și simplu nu știu de ce se tot rușinează atât . Oare simte ceva pentru mine ? Nu , asta nu este posibil . Nici măcar nu mă cunoaște . Până acum știe că sunt doar un nemernic . Trebuie s-o fac să-și schimbe părerea despre mine pentru că nu sunt așa cum mă crede .

Eu doar am devenit mai rece în prezența persoanelor din jurul meu pentru că nu merită să-mi răcesc gura degeaba . Mama îmi spunea mereu aceste lucruri înainte să moară din cauza bătăilor pe care le primea de la " scârba " pe care odată îl numeam " tată " . O iubeam atât de mult pe mama încât jur că îmi venea să distrug pe oricine o atingea și o rănea .

Eu o vedeam ca pe o floare care în orice secundă își putea pierde petalele dacă adia puțin vântul . Mama îmi spunea de fiecare dată să fiu calm și să nu-l rănesc niciodată pentru că îmi va face mai mult rău decât i-a făcut ei toată viața . Nu suportam să o văd pe cea mai frumoasă ființă din viața mea cum plângea și suporta pumni de la acel gunoi uman . Cu greu mă stăpâneam să nu-i mutilez fața aia , dar mama m-a pus să promit că nu-i voi face rău niciodată , nici măcar după ce ea nu va mai fi în viață .

Mi-am scuturat capul să îmi revin la realitate și am strigat-o pe Adina .

-Da ? îmi răspunde repede .

-Mergi și pregătește-te . O să mergem la cumpărături .

-Dar cu ce o să mă îmbrac ? Nu am nimic înafară de tricourile tale .

-Așteaptă puțin . O să sun o prietenă să-ți împrumute câte ceva de la ea . Are o garderobă uriașă.

Am sunat-o pe Jenn să vină cu câteva articole de îmbracăminte , astfel încât Adina să-și aleagă ce-i place. Încă nu știu ce gusturi are la îmbrăcăminte .Jenn a ajuns în mai puțin de jumătate de oră cu un rucsac plin cu haine . Nici nu am apucat să deschid bine ușa că a sărit pe mine .

-Heiii Harold ! spune ea veselă și mă strânge într-o îmbrățișare sufocantă.

-Hei Jenn . spun eu plictisit .

-Deeci , unde îți este păpușa dezbrăcată ? spune ea râzând , iar pe fața mea s-a format o încruntătură pentru că o numise în felul ăsta . Nici nu știu de ce reacționez așa pentru că nu este iubita mea , încă .

-Wow , wow , wow ! Ușor tigrule , nu am vrut să sune așa . A ridicat mâinile defensiv și am văzut cum o lacrimă curge pe obrazul ei de la atâta râs .

**Adina's Story **

Stăteam în pat și mă uitam la TV când Harry a intrat în cameră cu o blondă frumoasă și care părea destul de modestă . Era îmbrăcată într-o rochiță neagră destul de scurtă care se mula perfect pe corpul , peste rochiță avea o jacketă neagră cu ținte la mâneci și umeri și o pereche de pantofi negrii cu platformă . Arată uimitor .

-Hei , eu sunt Jenn și presupun că tu ești cea care a furat inima crețului ăstuia. Zice ea râzând și întinde mâna spre mine .

-Păi , n-  . Am fost întreruptă de Harry .

-Să vedem ce-ai adus , Jenn ! spune el evitând subiectul anterior .

Jenn a scos dintr-un rucsac o pereche de pantaloni vișinii , o fustă neagră de piele și pun pariu că venea mulată pe mine , un maieu albastru și unul negru ,  o jacketă neagră cu câteva ținte și 2 perechi de pantofi : unii cu toc cui și unii cu toc gros . Am optat pentru fusta de piele , jacketă , maieul negru și pantofii cu toc gros . 

-Afară , Harold . spune Jenn cu degetul arătător spre ușă .

-Dar ... zice Harry cu fața de cățeluș .

-Niciun dar . Afară ! îi ordonă Jenn .

M-am îmbrăcat în mai puțin de 15 minute , Jenn mi-a îndreptat părul și l-a lăsat să cadă pe spate , mi-a aplicat puțin mascara , puțin tuș și corector și eram gata . Când m-am uitat în oglindă , parcă era o altă persoană. Nu mai eram eu care mă îmbrăcam îngrijorător de simplu și uram ținutele extravagante . Înainte ca părinții mei să moară , mă îmbrăcam numai în rochițe colorate și purtam numai pantofi cu toc pentru că mama avea întotdeauna grijă să arăt impecabil . Mergeam în fiecare săptămână la mall și îmi cumpăram câte 3-4 rochițe și 5-6 perechi de pantofi . După moartea lor , am refuzat să mă mai uit la cum mă îmbrăcam. Purtam întotdeauna pantalonii mei negri , tricou larg negru și o pereche de teneși.

-Wow ! A fost tot ce am putut spune când îmi vedeam reflexia în oglindă . Acum mă vedeam pe mine, cea adevărată . 

-Oh , haide Harold ! Vino să vezi . zice Jenn veselă .

-Umm . Arăți uimitor !

- Mulțumesc . spun eu zâmbind spre el .

-Va trebui să mă răsplătești pentru minunăția asta , Harold ! îi spune Jenn lui haryy cu un zâmbet uriaș pe față .

-Îți vei primi partea . a zis Harry repede râzând în hohote și habar nu aveam despre ce parte vorbesc . eram total pe dinafară . Îl voi întreba mai târziu despre ce este vorba , dar acum sunt mult prea încântată de ținuta mea . 

__________________________________________________________________________

Scuze pentru așteptare , ladies . Nu am putut intra ieri la pc .

Sper că v-a plăcut. **kisses !

Devastating past [ H.S. - fan-fiction ]Where stories live. Discover now