Capitolul 7

157 10 0
                                    

Degetele lui lungi și subțiri alunecau încet pe abdomenul meu , odată cu puloverul de mătase cu care Harry a insistat să mă îmbrace . Mi-am pus mâinile peste  ale lui , care , acum  îmi mângâiau pielea catifelată . A dat drumul la marginea puloverului , apoi și-a odihnit palmele peste șoldurile mele . 

Harry era în spatele meu stând lipit cu abdomenul lui tare de spatele meu . Chestia asta se simțea așa bine și nu voiam să se termine . Și-a lăsat capul să cadă pe umărul meu stâng și și-a băgat nasul în scobitura gâtului . Respirația fierbinte , care ieșea printre buzele lui pline și roz , se izbea de pielea gâtului meu , făcând un fior să apară .

Fără să-mi dau seama , mi-am dat capul pe spate și mi-am arcuit spatele din cauza plăcerii și fiorilor pe care Harry îi provoca . Mă împingeam cât mai mult în el pentru că voiam să îi simt mai mult buzele peste pielea mea . Ceva tare îmi atingea fundul și atunci mi-am dat seama că m-am apropiat prea mult .

-Umm. un geamăt a scăpat printre buzele mele . I-am simțit rânjetul diavolesc pe gâtul meu și a mârâit în semn de apreciere. Fiecare atingere a lui , fiecar privire , fiecare zâmbet mă fac să mă fac să mă topesc în brațele lui și să cad pradă plăcerii pe care el mi-o oferă . Dar nu , nu vreau să îi cad în plasă și să ajung în patul ăla nenorocit. 

Este greu să îi reziști . Să te confrunți cu tine însuți și să nu vrei să îi cazi în brațe . El vrea doar ca fetele să-i facă jocul nenorocit și să le bage în pat . Asta nu se va întâmpla cu mine. Nu îl voi lăsa să mă vrăjească , vreau doar să nu mă mai atingă în felul în care o face pentru că așa nu voi putea să îmi duc planul la bun sfârșit . Ei bine , eu nu sunt atât de credulă și naivă încât să-i fac jocul . 

-Atât de inocentă . spune el într-un mârâit și rupe tăcerea care se așternuse în această cameră a păcatelor . Obrajii mei mai aveau puțin și luau foc la propriu .Harry poate face asta . Mă poate face să mă simt și bine și rău în prezența lui.

Dar , totodată , îmi trezește toate emoțiile , inclusiv acele zburătoare care nu încetează să se zbată . Jeez . Ce este cu mine ? Eu nu gândeam așa înainte de venire lui în viața mea .Este atât de schimbător , la fel ca și vremea . Nasul lui micuț și cald îmi mângâia obrazul , făcându-l să se înroșească mai rău . Buclele lui întunecate și jucăușe erau acum mai rebele și îmi gâdilau fruntea cu fiecare mișcare a lui Harry .

-Haide , îngerule , îmbracă-te. îmi spune el tandru și îmi prinde lobul urechii cu dinți lui perfect albi . Și-a dat mâinile jos de pe șoldurile mele și poziționându-le pe obrajii mei . Mâinile lui îmi acopereau aproapte întreaga față . 

Mi-a oferit un sărut mic și drăgălaș pe nas apoi s-a îndepărtat puțin pentru a mă privi în ochi . Am stat uitându-mă în ochii lui de un verde ca smaraldul și aproape pierzându-mă . Voiam să stau așa la nesfârșit : mâinile lui pe obrajii mei îmbujorați , privirea lui analizându-mi fiecare imperfecțiune și buzele lui care păreau așa moi . Jeez . Mă omoară !

Când mi-am revenit la realitate , el doar stătea în fața mea și rânjea diavolesc . Acel rânjet care pare atât de sec , dar care spune multe . Poate plăcerea de a mă atinge îi spune să zâmbească în felul în care o face. Și-a scuturat capul , deranjându-și buclele și a pășit spre ușă lăsându-mă baltă în mijlocul camerei .

Ce este în neregulă cu el  ? Mă sărută , mă atinge , mă face să mă simt bine și iese brusc lăsându-mă excitată și singură . Son of a bitch . Chiar că are schimbări de temperament bruște . Mi-am dat jos pantalonii și am rămas doar în boxerii mei negrii obișnuiți . Am luat ceilalți pantaloni de pe pat și am încercat să mă îmbrac cu ei cam 10 minute . 

-Fuck tight pants ! am strigat eu , încă trăgând de talia pantalonilor pentru a-i ridica .

-Vrei să te ajut și cu aia ? stigă Harry de pe cealaltă parte a ușii și presupunerea mea că râdea , s-a adeverit . 

-You're fuckin' funny . Aproape că am râs . spun ironică , îmi dau ochii peste cap ,chiar dacă nu mă poate vedea că fac asta și el râde mai tare . La naiba . Vreau să-i văd zâmbetul . După încă câteva minute de coșmar , am reușit să-mi îmbrac pantalonii . M-am încălțat cu o pereche de pantofi de lac negrii . Am decis să-mi las părul desprins și să-mi fac câteva bucle ușoare . Am aplicat puțin mascara și fond de ten și am fost gata . M-am uitat în oglindă și eram plăcut surpinsă de ținuta mea . Mi-am pus geanta mea neagră pe umăr și am pășit prin cameră , îndreptându-mă spre ușă .

Am deschis ușa camerei și am dat nas în nas cu Harry . Și-a înconjurat mâinile în jurul taliei mele și mi-a sărutat scurt nasul . El îmi spune mie să mă schimb și el nu o face ? Mă rog , arată bine în orice . 

-Să mergem . spune el desfăcându-și brațele din jurul meu și împletindu-și degetele cu ale mele .

-Unde mergem  ? îl întreb în timp ce coboram scările .

-Este o surpriză . Este un loc special pentru mine . este al naiba de misterios și pe mine mă roade pe interior să știu unde mergem . Aș vrea să insist cu întrebările , dar nu este o idee bună pentru că Harry își va pierde calmul și se va duce totul de râpă . 

A deschis portiera pe partea pasagerului și mi-a făcut loc ca să pot intra. 

___________________________________________________________________________

De acum voi face capitolele mai lungi , asta însemnând că o să fie un timp mai mult de așteptare până la următorul capitol . 

Cu cât mai mult , cu atât mai bine. Kisses xX*

Devastating past [ H.S. - fan-fiction ]Where stories live. Discover now