Capitolul 11

119 7 2
                                    

Mi-am închis instinctiv ochii , savurând momentul de liniște alături de Harry . Îmi pare nespus de rău pentru copilăria nui , deloc fericită . Mi-am dus mâna după gâtul lui și i-am prins ceafa cu palmea mea micuță . Îi trasam linii cu unghiile pe tot gâtul . Capul lui era acum dat pe spate , iar ochii lui erau ațintiți pe mine . Mi-am dat părul după ureche , simțindu-mă timidă în prezența lui . 

-Să nu pleci niciodată. cuvintele lui ieșeau odată cu urma de tristețe din voce . Și-a pus capul pe pieptul meu , iar mâna lui eram acum în jurul tatiei mele , ținându-mă strâns . Dincolo de acea crustă dură pe care și-a format-o de-a lungul timpului , este un copil care nu și-a trăit copilăria într-un mod fericit .

Mâna mea îi mângâia acum micile bucle zglobii care nu stăteau într-un loc .

Harry's story **

După o vreme, i-am luat, fără să-mi dau seama, în­tre palmele mele mâinile. Cred că, mai degrabă, mâi­nile mele s-au dus singure, fără ştirea mea, înspre mâi­nile ei. Am simţit cum mă umplu de ceva ireal, de o lume de dincolo de orice lume, cum ceva înfricoşător de minunat îmi locuieşte fiecare centimetru de trup, cum mâinile acelea mă umplu de propria lor realitate . Îi priveam ochii de un verde deschis și inimaginabil de frumos . În prezența ei , simt că sunt moale și că nu pot fi în stare să omor o gâză , dar , în realitate , sunt un monstru . Ea , prin simpla ei privire , dar totuși atât de profundă , mă face să devin neajutorat , într-un mod bun . Mi-am pus mâna pe maxilarul ei , acoperindu-l aproape în totalitate cu mâna mea mare . Îi priveam buzele mari , pline și roz . Îmi doream să-mi topesc buzele peste ale ei . Funțile noastre se atingeau acum și îi puteam vedea focul care ardea în privirea ei .

-Sărută-mă . ochii mei erau în continuare peste buzele ei , iar mai apoi îmi ridic capul și o privesc în ochi . Știu că își dorește sărutul ăsta la fel de mult ca și mine . Și-a înfipt degetele lungi și fine în cârlionții mei și mi-a tras capul mai aproape . Nasul ei micuț îi atingea acum pe al meu . Respirația ei fierbinte îmi mângâia vena pulsului și îmi trimitea un sentiment ciudat pe care nu l-am mai simțit până acum . 

Ma apropii si o pup pe obrazul stang, iar apoi cand sa fac transferul spre cel drept, fac un mic popas la buze. Adina are niste buze carnoase , dar nu exagerat , care se extind putin mai mult in afara gurii si care deseori se inchid in cel mai seducator zambet cu putinta. 

Se apropie de mine si buzele noastre se ating usor, temator. Parca buzele amandurora tremura de frica. Dupa o atingere usoara, buzele noastre prind insa curaj. Nu e niciun pericol, decat dorinta. Incepe un joc tandru si pasional in care buzele si limba se lupta pentru suprematie. O mușc de buza de jos și îmi ridic privirea pentru a-i întâlni ochii . 

Dintr-o dată , telefonul meu începe să bâzâie , făcându-ne să tresărim în acelaș timp . Mă uit pe ecranul telefonului și văd că este Zayn . Oare ce mai vrea acum ? Am vorbit cu el aseară și i-am spus că vreau să renunț la înțelegere . Mi-am strecurat mâna în buzunarul de la spate al blugilor și am apăsat pe butonul " accept " .

-Ce vrei ? îi răspun rece în timp ce mă ridic de pe bancă , lăsând-o pe Adina pe gânduri .

-Hai frate,  nu-mi spune că ți-a picat cu tronc . vocea lui îmi zgârie auzul și dacă ar fi sot în fața mea acum , l-aș fi pus să-mi înghită pumnul , odată cu dinții lui perfecți .

-Nu . vocea mea era joasă și simțeam cum îmi îngheța sângele în vene . Simt ceva ciudat pentru ea , ceva ce nu am simțit până acum . De obicei aveam câte o fată în fiecare seară . Niciodată nu am fost îndrăgostit sau ceva de genul ăsta . Cu Adina este , umm , ciudat . 

-Te-ai îndrăgostit , frate ? râsul lui deja mă enerva și dorința de a-i băga un pumn creștea cu fiecare minut .

-Nu . îi spun sec . Nu știu dacă ceea ce simt pentru ea se poate numi " îndrăgostit " , defapt , nu știu mai exact ce este . 

-Ați facut-o ? vocea lui părea tot mai amuzată și enervantă . Jur că o să-l distrug când voi avea ocazia .

-Nu ! Ce dracu , Zayn  ? De ce mă întrebi asta ? a omis întrebarea mea și mi-a răspuns tot cu o întrebare . Urăsc când cineva face asta .

-Și atunci de ce căcat stai cu ea ? Frate , ai o grămadă de p****e care sunt dispuse să-ți îmbunătățească serile . vocea lui se sparge la sfârșit , iar eu îmi încordez maxilarul din cauza nervilor. Simțeam furia cum îmi travestează tot corpul , dar trebuie să mă controlez pentru ea .Nu vreau să mă vadă transformându-mă într-un monstru . 

-Nu știu dacă vei înțelege . Odată am văzut cum alunecau lacrimile pe obrazul ei și atunci mi-am dat seama că n-am să mai permit asta . am făcut câțiva pași pentru a nu auzi Adina conversația cu Zayn . Probabil stătea cu urechile ciulite ca un șoricel când este alergat de pisică . -Îmi pasă mereu dacă mănâncă , dacă se simte bine , dacă îi este frig . Nu vreau să o duc în pat așa de repede cum îmi sugerezi tu , vreau doar să o îmbrățișez când ne uităm la film . Îmi place să văd cum mănâncă o ciocolată ca o copilă și se ștege cu mâna . nu știu de unde au ieșit toate cuvintele astea , dar știu că îmi place la ea tot ce i-am spus.  O să mă creadă un romantic sau ceva de gunul ăsta , dar mă doare fix în familie. 

-Ooo , frate ! un țipăt s-a auzit de la celălalt capăt al telefonului . -Știam eu , știam ! Te-ai îndrăgostit , frate . pun pariu că acum sărea în sus și râdea ca un handicapat . În curând nu o să mai aibă pe ce să mai sară .

-Ce?! panica din mine creștea constant și nu știam dacă e adevărat ce spune. Nu vreau să-l cred . Simt că-mi pierd mințile . 

-Calm , frate . Nu spun nimănui .

-Atât ți-ar trebui ! Și nu sunt îndrăgostit . aproape că țipam , dar mi-am dat seama că ea este aici  , așa că am redus tonul vocii . Nu vreau să se simtă stânjenită . I-am închis lui Zayn , lăsându-l să mai bolborosească ceva acolo . Nu i-am dat atenție și m-am întors înapoi pe bancă în timp ce băgam telefonul înapoi în buzunar . 

Devastating past [ H.S. - fan-fiction ]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora