Capitolul 4

175 10 2
                                    

Nu am mai apucat să mă împotrivesc pentru că Harry a început să mă sărute pasional pe gât .Buzele lui erau calde și se simțeau pufoase pe pielea fină a gâtului meu . Îmi plăcea al naiba de mult dar asta trebuia să se oprească pentru că e ca și cum aș fi folosită. Tipul ăsta , al naiba de sexy , este un necunoscut pentru mine .

-Este destul . De ce faci totul mai complicat decât este ? 

-Spune-mi că nu se simte bine . S-a prăbușit pe spate cu mâinile sub cap și cu un zâmbet pervers pe față .

-Nu ! spun eu întorcându-mă spre el cu o încruntătură .

-Da  , bine . zice scut dându-și ochii peste cap .

M-am dat jos din pat îndreptându-mă spre baie spre baie pentru un duș relaxant. Am lăsat apa fierbinte să-mi relaxeze toți mușchii pentru că eram cam încordată . Noaptea trecută nu am dormit tocmai bine pentru că Harry se înghesuia în mine . Mâinile lui erau înconjurate în jurul taliei mele și respirația lui fierbinte pe pielea gâtului meu se simțeau așa bine că aș fi putut puri în această ipostază . Câteva bătăi în ușă m-au trezit din gândurile mele .

-Îngerule , au și alții nevoi de un duș . Grăbește-te dacă nu vrei să intru să te fac să te simți bine chiar sub dușul ăla .

-Voi ieși cât pot de repede . spun scurt și mă grăbesc să-mi clătesc părul de șamponul lui . Adevărul este că iubesc șamponul ăsta și sper să mai aibă câteva de rezervă . În ciuda faptului că Harry mi-a cumpărat un șampon femeiesc , eu tot cu al lui îmi răsfăț părul și simțurile pentru că mirosul acestui produs mă amețește complet . După încă 10 minute sub duș , mi-am prins părul într-un coc pentru a îl usca și mi-am înfășurat corpul într-un prosop nu tocmai lung .

În drumul meu spre cameră pentru a-mi căuta ceva lejer de îmbrăcat , m-am întâlnit cu Harry care era doar în boxerii lui Calvin Klein , lăsându-și la vedere tatuajele lui superbe .Aveam de gând să trec pe lângă el , nebăgându-l în seamă ,dar Harry nu cred că avea acelaș lucru în plan . A ajuns în lateralul meu și mi-a cuprins abdomenul cu brațul lui forțos și m-a împins în perete presându-și corpul de al meu .

-Miroși bine . zice el plimbându-și nasul pe pielea gâtului meu , iar mai apoi , prin păr. 

Plăcerea devenea din ce în ce mai mare și asta m-a făcut să-mi dau capul ușor pe spate , savurând fiecare moment , iar el fiecare părticică din gâtul meu . Am vrut să-l împing de pe mine , dar am ajuns prin a-mi ține mâinile pe abdomenul lui bine sculptat .

Săruturile lui parcă tot mai moi , iar buzele lui tot mai fierbinți . Trasa linii cu limba lui fierbinte pe maxilarul meu , mai apoi ajungând cu buzele la colțul gurii mele .

-L-lasă-mă . spun eu bâlbâindu-mă.

-De ce ? spune el cu capul în scobitura gâtului meu , neîntrerupând micile săruturi care se simțeau așa bine .

Un geamăt a scăpat printre buzele mele și mi-am dat o palmă mintală pentru felul în care corpul meu răspunde la atingerile lui . 

-Pentru că nu este tocmai ok ce facem . spun eu mai mult într-un geamăt .

M-am eliberat din strânsoarea în care eram prinsă și am înaintat pe hol , neuitându-mă la reacția lui .

-Am făcut ceva greșit ? zice el cu mâinile ridicate spre cer  , adică ... spre tavan .

-Mereu faci câte ceva greșit .

-Înseamnă că a fost o greșeală să dau o nenorocită de căruță de bani pe tine ? zice el venind repede spre mine și mărindu-și ochii pentru că realizase ce tocmai spusese .

-Adina... zice el , pe față afișândui-se părerea de rău .

-Lasă-mă dracului în pace , Trebuia să mă fi lăsat să putrezesc acolo în loc să mă iei și să îți bați joc de mine. Și dacă ai impresia că o să mă topesc după tine și îți voi cădea la picioare , pentru că știu că asta încerci să faci ca să ajung în patul tău , te înșeli al dracului de rău .

-Nu am vrut să spun asta . zice întinzându-și mâna spre mine .

-Tu nu vrei să spui multe , dar gura ta nu prea ține cu tine . Ești un nenorocit de porc mincinos . (și foarte sexy) adaugă subconștientul meu . Trebuie să îl pocnesc mai des ( subconștientul ) .

-Poate că dacă nu mi-ar fi păsat de tine , te-aș fi lăsat acolo ! zice el nervos și puteam vedea tâmplele zvâcnindu-i .

-Poate că trebuia să mă lași în nenorocita aia de celulă , împreună cu gândurile mele .

-Înțelege odată pentru totdeauna că nu vreau ca nimeni să te rănească sau să te atingă înafară de mine . Puteai fi violată în acea pușcărie de rahat în care erai închisă . Îmi aprații și o să am grijă de tine ca de o păpușă de porțelan ! cred că nervii lui erau întinși la maxim și mai bine aș pleca de acolo înainte să se transforme în Hulk pentru că vena pulsului lui parcă exploda și pun pariu că , dacă ar putea , ar scoate fum pe urechi .

-Doar lasă-mă în pace. am plecat din fața lui mergând cu spatele , apoi făcând o piruetă pentru a mă îndrepta spre ușa camerei  . Am întors capul pentru a vedea de unde s-a auzit acea bubuitură. Acolo era Harry ,  sprijinit cu o mână de perete și cu capul în pământ .

Arăta așa de bine doar cu boxerii pe el , daaaar... să revenim la realitate ! Părea devastat în urma discuției noastre aprinse , dar așa îi trebuie dacă nu știe ce vorbește . Niciodată nu mi-a plăcut ca lumea să țină ceva ascuns față de mine și el tocmai asta face . 

Am ales din dulap un maieu negru destul de lărguț cu o † albă pe el  , o pereche de pantaloni scurți negri cu talie înaltă și câteva ține și conversele mele albe . Mi-am uscat părul și l-am prins într-o coadă de cal . Am aplicat puțin fond de ten și mascara , iar când m-am uitat în oglindă arătam chiar drăguț . Am conectat căștile la telefon dând play la o melodie la nimereală și am îndesat telefonul în buzunar .

Aveam de gând să merg la o plimbare și Harry nu va putea adăuga comentariile lui nesuferite că nu am voie să ies afară singură pentru că încă este în duș . Am coborât scările în cea mai mare liniște pentru a nu mă putea auzi , iar când am deschis ușa de la intrare ....

__________________________________________________________________________

Cam sec ... următorul va fi incitant . Scuze că iar v-am făcut să așteptați . Am zile în care mintea mea nu prea mă ajută și rămân fără inspirație .

Kisses xX*

Devastating past [ H.S. - fan-fiction ]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora