Epiloog

1.7K 66 62
                                    

Ik geef Brad en Jade allebei nog een kus en loop de zachtjes de kamer uit. Ik loop weer naar de woonkamer, waar Ayla en Manu zitten.

'Echt heel erg bedankt dit jullie willen oppassen.' zeg ik en ik glimlach dankbaar naar hen.

Ze wuiven het weg en ik lach kort.

'Tot morgen!' roep ik.

'Doei, veel plezier!'

*

Ik rijd de oprit van Lisa op, waar iedereen van de vriendengroep al is. Reece stapt uit en ik volg zijn voorbeeld. Hij pakt mijn hand en drukt op de deurbel. Het is inmiddels 4 jaar na onze verloving. Reece en ik zijn getrouwd en hebben samen twee kinderen gekregen. De tijd gaat echt veel te snel.

Reece en ik hebben samen een tweeling gekregen, Brad en Jade. Ze zijn nu bijna 4 jaar oud. Ik hou van ze met heel mijn hart en ik zou echt niet zonder ze kunnen. Je kunt je niet voorstellen hoeveel je je aan je kind kan hechten.

Ik glimlach als ik terugdenk aan de dag. De dag dat Reece en ik trouwden. Het was geweldig, zelfs nog meer dan dat. Daarna hebben we een een wilde nacht gehad, verder maar geen details en daardoor raakte ik zwanger. Zwanger van onze mooie twee kinderen die ik ter wereld heb gebracht.

Reece en ik zijn gelukkig samen. Er is eigenlijk niets veranderd aan hem. Hij is misschien iets volwassener geworden, voor zover dat bij hem kan, maar hij blijft de badboy. Hij heeft nog steeds een ego, maar daar houd ik stiekem wel een beetje van.

'Waar denk je aan?' vraagt Reece.

'Gewoon, aan Brad en Jade, en aan jou' zeg ik.

Reece glimlacht naar me.

'Tot hoelang blijven de kinderen bij jouw ouders?' vraagt hij vervolgens.

'Tot morgen, langer kan ik ze niet missen' zeg ik en ik grinnik.

Reece knikt en de deur wordt opengedaan door Lisa.

'Hey' roept ze vrolijk en ze trekt ons in een knuffel.

'Hey' zeg ik lachend.

Lisa rolt lachend met haar ogen en we lopen achter haar aan naar binnen. We lopen de woonkamer binnen, waar iedereen zit. Ik begroet iedereen en ga dan langs Reece zitten. Het is fijn om iedereen weer te zien na een lange tijd, en al snel is iedereen weer bijgekletst over wat er allemaal gebeurt is. Ik heb iedereen voor het laatst gezien op de bruiloft van Emily en Kian. Ze zijn ongeveer een half jaar geleden getrouwd.

'Jongens, ik moet jullie nog wat vertellen' zegt Emily nerveus.

'Ik ben zwanger' zegt ze.

Een brede glimlach vormt zich op mijn gezicht.

'Omg gefeliciteerd' gil ik en ik trek haar zo onverwachts in een knuffel, dat we allebei op de grond vallen. Gelijk liggen we beide in een deuk en iedereen lacht om ons. Het voelt goed om weer samen te zijn met mijn vrienden. Ik mis ze wel .

In die 4 jaar zijn Blake en Sascha toch weer samengekomen. Sascha besefte dat ze toch niet zonder Blake kon, dus ze zijn uiteindelijk weer bij elkaar gekomen. Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom Blake direct ja zei toen Sascha weer terugkwam, maar goed, dat moet hij weten.

Ace en Lisa zijn nog steeds beste vrienden. Stiekem denk ik dat ze nog steeds gevoelens voor elkaar hebben, want ze kijken altijd op een bepaalde manier naar elkaar. Maar dat mag ik niet zeggen.

'Ik had stiekem eigenlijk nooit gedacht dat Sam en Reece de eersten zouden zijn die zouden trouwen.' zegt Kian.

Ik leg mijn hand op mijn hart, en doe alsof ik diep beledigd ben.

*

Na een paar uur, wat echt maar een kwartier leek, is het dan toch tijd om te gaan slapen. We mochten van Lisa vannacht hier op de logeerkamer slapen. Reece en ik gaan naar boven. Al snel ligt Reece in bed. Ik kruip langs hem. Hij legt een hand op mijn kont en geeft me een kus.

'I love you Reeciepiecie' zeg ik zacht.

'I love you to babe' zegt hij zwoel.

Ik voel de kriebels in mijn buik, als hij die woorden zegt. Ik ben echt gelukkig met deze badboy.

Ik druk mijn lippen op zijne en zoen hem passievol. Hijgend trek ik terug en met twinkelende ogen kijk ik hem aan.

Het is waar:

I am still in love with the badboy

----

omfg, het is afgelopen. Dit is het einde. Ik kan het niet geloven. Ik heb het gevoel alsof ik nog maar net ben begonnen met deel 2. Serieus, dit kan niet waar zijn. Ik wist dat het eraan zat te komen, maar niet zo snel...

I love you so much guys!

Zonder jullie had ik dit niet gekund.

xxx

Still in love with my badboy Where stories live. Discover now