Hoofdstuk 4

1.9K 79 5
                                    

Ondertussen is het de laatste dag voor de wedstrijd. Ik zing al de hele morgen Imagination. Zo veel dat ik er op een gegeven moment gewoon gek van word. Ik zucht diep en kijk naar Reece, die me glimlachend aankijkt vanaf de bank. Hij staat op en zet een ander liedje op. Daarna pakt hij me vast en begint hij te dansen. Ik lach en dans mee. Zo staan we samen te dansen in de woonkamer. Op het einde van het liedje pakt hij me op en zoent hij me. Hij legt zijn handen onder mijn billen, zodat hij me zo ondersteunt. Ik glimlach terwijl tussen onze kus door. Het is en blijft mijn lieve badboy. En dan denk je, een lieve badboy? Bestaan die wel? Ja, want Reece is mijn lieve badboy. Zonder dat ik het door heb staar ik Reece aan.

'Waar ben je aan het denken?' vraagt hij nieuwsgierig.

'Aan jou' zeg ik.

'Wat denk je dan over me?'

'Heel veel. Dat je een lieve badboy bent, mijn lieve badboy' zeg ik glimlachend. Reece lacht om mijn antwoord en zet me weer op de grond.

'Ik hou van je' zeg ik.

'Ik meer van jou' antwoord Reece.

'Ik ga er niet meer tegenin, want ik win toch niet van je' zeg ik lachend.

'Nee, zou ik ook niet doen. Niemand wint van mij' zegt Reece plagerig.

Ik rol met mijn ogen.

Reece lacht om mijn reactie en kust me. Ik ga er in mee en ga met mijn handen door zijn haren.

We worden onderbroken door een berichtje, van mijn telefoon.

Hey Samar, hoe gaat het met je? xx Jolie

Ik lees het berichtje en zucht. De laatste tijd hebben Jolie en ik niet echt meer contact gehad. Het is gewoon moeilijk als je zo ver van elkaar af woont en je krijgt te weinig mee van wat er gebeurt bij elkaar. We praten niet zo veel meer dus. Alleen via Whatsapp, en dat is maar heel soms. Eerlijk gezegd heb ik er ook niet zo veel zin meer in. Ik ben hier een nieuw leven gestart en het oude leven er weer bij halen is dan niet handig. Ik besluit kort te reageren dat het goed gaat en ik vraag hoe het met haar gaat. Het is niet zo dat ik in het speciaal met Jolie geen contact meer wil, want Jolie is echt mijn beste vriendin, nou eigenlijk was. Ik wil eigenlijk gewoon met mijn nieuwe leven verder gaan, mijn oude leven achter me laten. Hopelijk begrijpt Jolie dat, maar het is zo flauw omdat via de app te zeggen. Nou ja, ik laat het wel zo. Pff, wat een discussie in mijn hoofd zeg. God.

Ik word uit mijn gedachtes gehaald door Reece, die met zijn hand voor mijn gezicht zwaait. Ik kijk hem vragend aan en hij kijkt me onderzoekend aan.

'Waar zat jij met je gedachtes?' vraagt Reece.

'O nee, niks bijzonders' zeg ik kortaf.

'Sam' zegt Reece en hij kijkt me met een dwingende blik aan.

'Ik ben gewoon zenuwachtig voor morgen' zeg ik snel, het is ook deels waar. Ik ben echt super zenuwachtig.

'Het komt allemaal wel goed'

Still in love with my badboy Where stories live. Discover now