Hoofdstuk 27

1.6K 70 12
                                    

Ik haal diep adem en loop het kamertje in. Daar zit hij. De enige echte. Zijn geweldige glimlach siert zijn lippen. Zijn bruine ogen kijken ons aan. Hij haalt een hand door zijn bruine haren. Hij staat op en loopt naar ons toe. Omg, hoe hij loopt. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel, die hij met een grinnik beantwoordt. Een traan van geluk loopt over mijn wang. Ik snuif zijn geur op, hij ruikt zo lekker. Mijn droom is uitgekomen. Ik druk me nog steviger tegen hem aan. Zijn grote handen liggen op mijn rug. Zijn hoofd op mijn schouder.

Shawn trekt zich terug uit de knuffel en kijkt me glimlachend aan. Ik veeg mijn traan snel weg en stel me voor.

'Samar, maar iedereen noemt me Sam' zeg ik met een grote glimlach. Wie had ooit gedacht dat ik tegen de enige echte Shawn Mendes zou praten.

'Shawn, maar dat wist je misschien al' zegt hij vriendelijk. Ik knik overenthousiast.

Manu, Kyra en Chloe stellen zich ook voor en Shawn, Kyra en ik praten verder. We bespreken met iemand die het hier allemaal leid hoe en wat er allemaal gaat gebeuren. We moeten dadelijk eerst ons liedje doen, en Shawn komt op het laatst meezingen. Hij zingt het laatste refrein dan mee. Ik heb er echt superveel zin in. De rest duidelijk ook.

*

Het is zover. We moeten het podium op. We lopen het podium op en er klinkt luid gejuich. Ik glimlach breed, het voelt geweldig om op het podium te staan. Het lied start en ik begin te zingen. De meiden beginnen te dansen en Manu doet ook mee. Hij zingt het refrein en zo dans ik dan ook weer mee. We zingen en zingen, zo goed we kunnen. Het gaat super. Shawn loopt het podium op, zodra Manu het tweede couplet heeft gezongen. Iedereen begint te schreeuwen. Manu doet mee met de dans, terwijl Shawn en ik het laatste refrein zingen. We kijken elkaar en lopen naar elkaar toe. We lopen tot we langs elkaar staan en draaien ons dan naar het publiek. We zingen de laatste zin en ik laat mijn microfoon zakken. Dit is zo geweldig. Dit is zelfs nog beter dan mijn droom. Ik geef Shawn een knuffel en tranen stromen over mijn wangen. Ik geef daarna Manu, Kyra en Chloe een knuffel. Het voelt zo geweldig. Ik kan niet beschrijven hoe ik me voel, maar zo heb ik me nog nooit gevoeld. Ik kijk nog een keer door het publiek. Dan zie ik Lisa staan, ik kijk goed en zie de rest van de groep ook staan. Ik loop snel het podium af, de rest achterna.

'Het was zo geweldig!' gil ik en ik spring hieper op en neer. Kyra, Chloe en ik zijn in een kamertje, een soort van omkleedkamer.

'Jaa!' gilt Kyra terug.

Ik pak mijn tas en loop het kamertje uit. Ik loop naar zijkant van het podium. Vanaf daar mogen we meekijken naar het concert. Niemand kan ons vanaf hier zien, maar wij hebben perfect zicht op Shawn. Hij zingt de longen uit zijn lijf. Hij heeft zo'n mooie stem. Ik zing mee met alle nummers. Wanneer hij na wat voor mij vijf minuten was, klaar is met zijn concert, komt hij onze kant op lopen. Hij geeft ons allemaal een knuffel. Het voelt zo goed, al is hij helemaal bezweet.

Ik zucht van geluk, het was perfect.

"My dream came true, even better than that."

---

Hey. I love Shawn!! Oké, dat was random. Maar love you poepiess.

Still in love with my badboy Where stories live. Discover now