Hoofdstuk 39

1.6K 70 15
                                    

Ondertussen zijn we bijna thuis. Ik kijk door het raam naar buiten, en herken deze straat gelijk. We zijn al in de goede wijk. Ik glimlach als ik we mijn vertrouwde straat inrijden. Er is helemaal niets meer veranderd hier. Reece parkeert zijn auto achter die van Luke. Ik glimlach en stap direct uit. Ik kijk naar ons huis, dat er nog precies hetzelfde bij ligt. Ik doe de deur van de auto dicht en bel aan. Mijn spullen pak ik dadelijk wel. De anderen blijven bij de auto staan.

Na een paar seconden wordt de deur opengedaan en een bekend gezicht verschijnt in de deuropening. Luke kijkt me glimlachend aan en scant mijn lichaam. Hij trekt me in een stevige knuffel. Ik kruip diep in zijn shirt, wat me een veilig gevoel geeft. God, wat heb ik Luke zijn knuffels gemist. Luke trekt zich terug en wrijft door mijn haren, waardoor ze helemaal door de war zitten. Ik stuur hem een boze blik, die hij met een grijns beantwoordt.

'Ben jij gegroeid ofzo?' vraagt hij als hij me goed heeft bekeken. Ik haal mijn schouders op en stap langs Luke heen naar binnen. Ik kijk rond, alles is nog precies zoals ik het me had voorgesteld. Ik loop de woonkamer in en ruik de vertrouwde geur van dit huis. Hier heb ik zoveel herinneringen. Goede en slechte. Het is fijn om weer thuis te zijn. Ik glimlach en ga langs Luke op de bank zitten.

'Wil je wat te drinken?' vraagt Luke.

Ik knik en even later komt Luke terug met twee glazen cola. Ik glimlach dankbaar, waarna ik een glas van hem overneem.

'Ik heb je gemist' zegt hij.

'Ik jou ook' zeg ik.

'Waar is Zara?' vraag ik verbaasd. Ik had haar eigenlijk wel verwacht.

'Het is uit' zegt Luke treurig.

'Wat?!' roep ik en ik zet mijn glas drinken op de salontafel neer.

'Wat is er gebeurd?'

'Ze ging vreemd' zegt hij en hij neemt een slok.

Ik kijk Luke met grote ogen aan, omdat ik niet kan geloven dat Zara vreemd zou gaan. Ik ken haar als een meisje dat zoiets echt nooit zou doen. Zo zie je maar weer dat je mensen nooit kunt vertrouwen.

'Wat een bitch' zeg ik kwaad.

'Jup' zegt Luke.

'Hoe lang is het al uit?' vraag ik.

'Nog niet heel lang, nu denk ik een maand'

'Pff'

'Maar zullen we ons op iets leukers richten, ik heb taart gekocht' zegt hij en hij loopt naar de keuken. Ondertussen is de rest ook naar binnen gekomen. Ik schenk nog een paar glazen drinken in en overhandig ze aan hen. Daarna help ik Luke met de taart.

Zo zitten we vijf minuten later met z'n allen van onze taart te smikkelen.

*

Ik loop mijn kamer binnen en kijk rond. Alles ligt er nog bij zoals ik heb het achtergelaten. Mijn bed is mooi opgemaakt, mijn bureau netjes opgeruimd. Mijn lievelingsboeken op de boekenplank boven mijn bureau. Er liggen nog een paar kleren in mijn inloopkast. Ik laat me op het bed vallen en zucht tevreden. Ik wist niet dat het zo fijn zou voelen om weer thuis te zijn.

Na een tijdje sta ik op en loop ik naar mijn bureau. Ik pak een fotoboek uit de bovenste lade en ga dan weer op bed zitten. Dit boek heb ik gekregen als cadeau van de rest, toen ik naar Amerika ging. Ik ben het vergeten mee te nemen. Ik open het boek. Er staat een korte tekst geschreven.

Van ons, zodat je altijd aan ons kan blijven denken. We houden van je!

xxx your best friends

Ik glimlach en bekijk de eerste foto's. Toen kenden we elkaar net. We gingen zwemmen bij het zwembad in de buurt. Ik glimlach als ik eraan terugdenk, het was echt een hele leuke dag. Na een aantal foto's zie ik foto's van Reece en mij samen. Reece heeft zijn armen om me heen geslagen en kijkt me verliefd aan. De foto ernaast is waar hij een kus op mijn wang drukt. Ik bloos daar heel erg. Onbewust glimlach ik heel erg.

Ik kijk op door de deur die wordt geopend. Reece loopt de kamer in en komt langs me zitten. Hij glimlacht als hij de foto ziet.

'Manu en Ayla zijn naar hun hotel' deelt hij mee. Ik knik en sla het boek dicht. Ik stop het terug en ga weer langs hem zitten en hij slaat een arm om me heen. Ik leun met mijn hoofd tegen zijn schouder.

'Ik heb je gemist.' zegt hij, en hij drukt een kus op mijn hoofd.

'Ik jou ook' zeg ik en ik druk mijn lippen op de zijne. Hij gaat erin mee en vraagt om toestemming, die ik hem maar al te graag geef. Hij verkent mijn mond, terwijl ik hetzelfde bij hem doe. Vlinders vliegen door mijn buik. licht hijgend trek ik me terug, terwijl Reece me met een glinstering in zijn ogen aankijkt. Hij blijft me ongestoord aankijken, zodat het awkward begint te worden.

'Niet zo pedo naar me kijken' lach ik.

'Wat zei jij daar?' zegt Reece nep verontwaardigd.

'Dat je hot bent' zeg ik snel.

Reece lacht en begint me te kietelen. Ik lach hard en maak spastische bewegingen. Tranen stromen over mijn wangen.

'Reece stop!' lach ik.

'Wat is het magische woord?' vraagt hij kinderachtig.

'Reece is sexy' roep ik en Reece stopt.

'Ik bedoelde eigenlijk, "Reece is knap", maar dit is ook goed hoor.' zegt hij grijnzend.

Ik geef hem speels een duw. Reece lacht en trekt me dan op zijn schoot.

'Ik heb je lach gemist' zegt hij.

'En ik heb jou gemist'

----

Hey iedereen.

Ik wilde jullie allemaal even bedanken want In love with the badboy heeft 50k! En dit boek heeft 16k! Dit was echt mijn doel en dat is me nu gelukt! Maar dat was nooit gelukt zonder jullie dus super bedankt.

Vergeet niet te stemmen en te reageren, dat zou ik heel lief vinden!

Hou van jullie

Still in love with my badboy Där berättelser lever. Upptäck nu