16.Bölüm-Rüya

4.9K 436 62
                                    

Selamun aleyküm...

Bölüm isteyenler için hızlı davranarak yazdım. Biraz kısa oldu ama konuyu anlamak için oldu bu bölüm.

Şimdi gelelim açıklamaya, bu çamaşırı mankeni olan kız gerçek hayatta var. Ama bu olayı yaşayan başka kişi, ondan alarak bu manken kıza kattım.

Hatta ben bu olayı bizzat o kişiden dinlediğimde 16-17 yaşlarındaydım. Korku ve hayretle dinledim. Öldüğünü ve sonra geri döndüğünü söyledi. Hatta rüya gördüğünü ve sonra uyanınca hidayete erdiğini söyledi.

Rehnüma'nın hidayete ermesi için böyle bir olay olması gerekiyordu. Yoksa başka türlü akıllanmıyordu. Artık bambaşka bir Rehnüma göreceğiz. Baya pişman, biraz ailesinin yüzüne bakmaya utanan birisi olacak.

Gel gelelim asıl mevzu ya, sedyede yatan kız Rehnüma idi. Gerçekten ölmüştü ve geri dönecek. Tıp dilinde buna kalbi durdu fakat soğuktan şoklandı ve kalbi çalışmaya başladı diyorlar. İnşallah öbür bölümde bunu doktor söyleyecek.

Sizleri daha fazla bekletmeden bölüm ile başbaşa bırakıyorum. Hatalarım varsa affola...

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum.

Geçen bölümde yapılan yorumlar beni çok ama çok mutlu etti.😍💕 Rabbim sizleride en kısa zamanda mutlu olacağınız haberleri versin inşallah❤❤

Keyifli okumalar...

*********

Gözlerimi açarak etrafa baktım. Her yer simsiyah ve karanlıktı. Hareket etmek için elimi kaldırdığımda bir şeye sarılı olduğumu anladım. Her ne şeye sarılı isem başımı da sarmışlardı. Hareket etmem mümkün değildi. Bağırmak için ağzımı açsam da çenemi de bağlamışlardı. Başımı kaldırmak istediğimde, başım sert bir şeye çarptı. Canımın yanması ile başımı yere koydum.

MANKEN-(Hayat Serisi-2)(tamamlandı)(Düzenlenecek) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin