3.Bölüm-Biz evliyiz

8.3K 455 69
                                    

Selamun aleyküm hayırlı geceler...

Bölüm baya geç kaldı farkındayım. Yatılı hafız kursuna,hocalığa başladım. O yüzden bölümler geç kalacak, elimden geldiği kadar yazıp yayımlamaya çalışcam. İnşallah anlayış gösterirsiniz..

Hikayemizi nasıl buluyorsunuz, gidişat nasıl, düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Okuyunca votelerseniz ziyadesiyle memnun kalırım. Etiketten gördüğünüz üzere wattys2016 ya katıldık.

Satır arasında güzel yorumlarınızı es geçmeyin, düşündüklerinizi yazın..

Son olarak MelikeSelen9 ile keyifli bir röpartaj yaptık. Mümin yazarlar kitabında, sessiz inci Hümeyra bölümüne bakarak okuyabilirsiniz :))

Hakkınızı helal edin... Hatam varsa affola.. Keyifli okumalar...

***

Yaşadığımız müddetçe ne yaparsan yap kaderden asla kaçmak mümkün olmuyor. Eğer bir insan birisinin kaderi ise Allah bir yol çıkartıp karşı karşıya gelmelerini sağlar.

Genç adam bal renkli gözlere bakıp kendini geri çekti. Kolundan tutup makyaj odasına sürükledi. Diana yaşamış olduğu bu durumdan çıkamamış, daha yüzünü net göremediği adamın peşinden gidiyordu. Boşta kalan eliyle ceketin iki yanını tutuyordu. Odanın önüne gelince, Atilla kapıyı açarak genç kızı içeriye soktu. Kapıyı kapatmadan yan durarak bakmamaya özen gösterdi.

“Üzerini değiş, yanlış kıyafet giymişsin” diyerek şaşkın gözlerle bakan Diana'nın üzerine kapıyı kapadı.

Genç kız ceketi üzerinden sıyırmadan büyük yorgunlukla vücudunu sandalyeye bıraktı. Bedeni büyük bir savaş vermenin bitkinliği içerisinde gibiydi. Aklı ve vicdanı arasında sıkışıp kalmış, ruhu küçük bir çocuğun savunmasız kalması gibi bir kenara büzüşmüştü. Geçmişi ise bir türlü peşini bırakmıyordu. Alacaklı gibi yakasına yapışmış, onca geçen yılların hesabını soruyordu.

Diana vücudunu aynaya çevirip baktı. Gerçekten yorulmuş, dayanacak hali kalmamıştı. Asıl onu yoran mesleği değil, gördüğü muameleydi. Vedat beyden ve tehditlerinden bıkmıştı. Neden yanlış elbise giydiğini yeni yeni anlıyordu. Ama halen Vedat beyin bu işteki kârının ne olduğunu kestiremedi. Diana sinirlenerek ayağa kalktı. Kapıyı kilitleyerek kıyafetlerini eline aldı. Elini üzerindeki cekete uzatınca, ceketin varlığını hatırladı. Biraz önce yaşamış olduğu durumu anımsayarak gülümsedi. Kendisini sahneden uzaklaştıran adamı merak etmeye başladı.

Atilla kapı önünde gerginlikle beklerken kendisine koşarak gelen üç kız ve bir adamı gördü. Kızlardan birisi Okyar’ın nişanlısıydı. Diğerlerini ise henüz tanımıyordu. Sude Atilla’yı tanıyınca yanına gelip nefes nefese sordu.

MANKEN-(Hayat Serisi-2)(tamamlandı)(Düzenlenecek) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin