5.

23 0 0
                                    

Tom loopt langs me naar binnen de woonkamer in. "Tom ik ben bezig". "Wat is er met jou ?". "Tom laat me maar gewoon , oke ? " Ik loop naar hem toe en geef een kus op zijn wang. Hij duwt me weg "Nee ik laat je niet , gister deed je raar , vandaag al helemaal en als ik er goed over nadenk doe je de afgelopen maand steeds afstandelijker". "Tom alsjeblieft laat me ". "Vind je me niet meer leuk ?". Een zucht ontsnapt mijn mond "Tuurlijk vind ik je nog leuk, ik zit nu alleen een beetje in de knoop met mezelf ". Hij komt op me af en drukt zijn warme zachte lippen tegen de mijne en tilt me op en duwt me tegen de muur , Hij zet me neer en probeert mijn shirt uit te trekken. Ik haal mijn lippen van de zijne en sla zijn handen van me af , waarom voel ik niks. Hij komt weer op me af gaat door mijn shirt uitrekken. Weer sla ik zijn handen weg. "Tom nu niet !". Hij kijkt me boos aan en gaat gewoon onverstoorbaar door, Ik sla zijn handen weer weg en duw hem richting de gang. Hij duwt me terug en duwt me tegen de tussendeur en begint nu met mijn nek te kussen en hij trekt hardhandig mijn shirt uit "Tom echt kappen nu !". Ik geef hem een harde klap in zijn gezicht, niet al te handig want hij is veel sterker en geeft me een harde duw ik val tegen de trap aan, mijn rug doet pijn. "IK DACHT DAT JE VAN ME HIELD"schreeuwt hij terwijl hij op me afkomt. Tyler komt naar beneden gerent , Ik sta voorzichtig op en voel een scherpe steek in mijn buik. Tyler duwt Tom op de  grond en geeft  hem een stomp op zijn neus en nog een. "TYLER!" Gil ik , hij kijkt mijn kant op ik wijs naar mijn buik. Hij geeft Tom nog een laatste klap en tilt hem daarna op en duwt hem de deur uit. 

"We moeten naar het ziekenhuis" hij wrijft over mijn blote armen. "Ik bel wel iemand die je kan brengen". "Je gaat wel mee toch ? ". De bel gaat aan een stuk door , Tyler doet de deur open het is Tom hij geeft Tom nog een klap zodat hij op de grond beland en doet de deur weer dicht. Hij trekt zijn trui uit waardoor zijn t-shirt een stukje meegaat en ik een glimp van zijn sixpack opvang er zitten littekens op een soort snee , niet 1 zeker 3 , 4 misschien zelfs 5. Hij ziet me kijken en trekt zijn shirt snel naar beneden. "Wat is dat ? ". Hij negeert mijn vraag en geeft zij  trui aan mij " Trek aan " zegt hij dwingend. Hij loopt naar boven  met zijn oor tegen zijn telefoon "wacht maar beneden". Ik doe wat hij zegt.

Ik loop de huiskamer in , even later komt Tyler naar binnen met een snikkende Rosie in zijn armen, "Ze heeft alles gehoord en gezien, ze zat boven aan de trap". Ik wil haar overnemen, maar Tyler houdt me tegen. "Beter van niet..." Hij wijst naar mijn buik en loopt richting de keuken, alsof hij hier al duizend x geweest  haalt hij een koekje uit de kast en geeft het aan Rosie gelijk is ze stil.

De bel gaat, Tyler helpt me met mijn jas aandoen. En doet de deur open er staat een jongen hij heeft dezelfde ogen als Tyler en hij is een jaar of 20, Tyler geeft Rosie over aan hem ik zie Tom aan het eind van het tuinpad staan. Tyler pakt mijn hand en trekt me mee. De vreemde jongen zet Rosie in de auto en komt terug gelopen en gaat aan mijn andere kant lopen en slaat een arm om me heen. Tom staart ons alleen een voor een aan maar hij durft niks te doen , ik ga naast Rosie achterin  de auto zitten .

Sticks and Stones may break my bones.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu