3.

27 0 0
                                    




De volgende ochtend word ik wakker van een misselijk gevoel. Ik stap uit bed en kies een outfit uit voor vandaag .

Ja dat wordt het, ik ga naar beneden smeer mijn brood en fiets naar school

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ja dat wordt het, ik ga naar beneden smeer mijn brood en fiets naar school.

Net voor ik het schoolgebouw in wil lopen valt mijn oog op een jongen die naast de ingang staat te roken, het is dé jongen van gister , de klootzak die me omver reed. Net voor dat ik wil doorlopen besef ik me dat dokter Bronx hem heeft vertelt over mijn geheim. Ik twijfel even maar loop dan op hem af. "Hee"zegt hij nonchalant. Er staat een groepje om hem heen. "Kan ik jou even spreken ?". "Ik wil niet flauw doen maar volgens mij doe je dat al" het groepje lacht. "Onder 4 ogen! ". "ooohhhh , Ty .... is ze een one nighter ofzo .... oeehhh tyler heeft een chick.... ja ga met je meisje mee" joelt het groepje om hem heen. Ik kijk hem dwingend aan en hij loopt achter me aan , van het schoolplein af , verder en verder van het gebouw af. "Hee crazy chick , waar ga je helemaal heen" zegt de jongen die blijkbaar Tyler heet. "Ik heet Alex". "Ok, als je nog verder doorloopt ga ik terug". We zijn nu in een parkje , ik stop met lopen. "Ik weet dat je weet dat ik zwanger ben , je vertelt het aan niemand !".Hij doet een stap dichterbij en steekt zijn pink uit "Ik beloof het, pinky promise". Ik haak mijn pink om zijn pink "pinky promise". "Was dit alles ?". "Nee , hoezo ging je gister weg ? ". "Luister ik ken je niet , ik wist gister je naam nieteens , ik ken nog niemand hier ik ben nieuw, maar je was oke en voorderest kon ik niks doen". Hij draait zich om en loopt weg. "Tyler !" Hij draait zich om "Je vertelt het echt aan niemand !" druk ik hem nog een keer op zijn hart. "Als ik iets beloof doe ik het " en hij loopt weg .

"En waarom ben jij telaat Alex ? " meneer Keuk kijkt me vragend aan als ik de klas in kom een half uur te laat. "Sorry , mijn band was lek ". "Ga maar naast Tyler zitten". Meneer Keuk is mijn favoriete docent, hij geeft Engels. Ik plof neer naast Tyler. "Leugenaar" fluistert Tyler in mijn oor. Ik geef hem een korte geïrriteerde blik. Hij knipoogt naar me , ik zucht .

Na de les loop ik zo snel mogelijk het lokaal uit,"Waar ga jij zo snel heen ?"hoor ik een stem achter me zeggen. Het is Tom "Ik ga naar mijn volgende les , 1x telaat komen is wel genoeg op 1 dag vind je ook niet". " Als ik me het goed herinner ben jij mijn vriendin, toch ? " Ik kijk hem vragend aan. "Nou mijn vriendinnetje , mijn schatje , Alex haalde me vroeger altijd over om te skippen en nu wil je opeens overal op tijd zijn , dat is ook voor het eerst". "Tom ik ga nu echt naar mijn les".

Als ik de les in loop is alleen de plek naast Tyler nog vrij, "Wat een verassing , jij ook hier ?" fluistert hij in mijn oor en geeft dan een kus op mijn wang. Als blikken konden doden , lag hij 6 meter onder de grond.

Sticks and Stones may break my bones.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu