4.

30 0 0
                                    

Na mijn laatste les plan ik zo snel mogelijk naar huis te gaan om serie's te kijken in bed met warme choco, maar het moment dat ik de fietsenstalling inloop zie ik Tyler bij mijn fiets staan. "ga weg, Tyler"."Als je het lief vraagt"."Ty, alsjeblieft". Ik loop naar mijn fiets. "Geef me de sleutel"zegt hij dwingend. "Ik ga je niet mijn fietssleutel geven, dude". "Alex vertrouw me"."Nee, ik wil naar huis". Hij doet een stap dichterbij en veegt een los plukje weg uit mijn gezicht en stopt het achter mijn oor. "Je bent vast moe". "Ja , daarom wil ik naar huis". "Ik breng je naar huis". "Waarom zou je dat doen?"."Omdat ik gister niet aardig tegen je was". Tom loopt de fietsenstalling in. Ik trek Tyler in een knuffel en verstop mijn hoofd tussen zijn armen. "Zijn dit de hormonen ?" fluistert hij in mijn oor. Ik por hem hard in zijn zij. Hij geeft geen kik . Alleen een kus op mijn haar.

"Wie was die jongen waar je je voor verstopte ?". Hij fietst terwijl ik achterop zit en hem stevig vast hou. "Mijn vriendje". "Je heb een vriendje ?". "Hoe denk je dat ik zwanger ben geraakt?". Hij blijft even stil. "Je vriendje ... weet niet dat je zwanger bent? ". "Nee en dat wil ik zo houden, hier links". Hij legt zijn hand op mijn hand die op zijn heup ligt en wrijft erover met zijn duim."Je hoeft dit niet alleen te doen weetje". Ik voel een brok in mijn keel komen. "Hier rechts" zeg ik zo normaal mogelijk en ik leg mijn hoofd tegen zijn rug. "Ty, bij dat gebouw moeten we even stoppen."

"ALEX!!!!" Rosie rent op me af en springt in mijn armen. Ik til haar op "Wie is dat Alex ?". "Dat is Tyler, Tyler dit is Rosie mijn zusje". Tyler steekt zijn hand uit om haar kleine handje te schudden "Leuk je te ontmoeten Rosie". Ze glimlacht verlegen. Ik zet haar op de grond. "Loop je mee naar ons huis Tyler ?"Rosie kijkt hem aan met haar grote puppy ogen. "Hoe kan ik dit weerstaan ".

Als we aankomen bij mijn huis is Rosie in slaap gevallen in Tylers armen. Ik maak de deur open en loop voor hem de trap op, we doen voorzichtig de slaperige Rosie haar jasje en schoenen uit en leggen haar in haar bedje. Daarna sluipen we de kamer uit en ik doe de deur zo zacht mogelijk dicht. Ondertussen is Tyler de kamer ernaast ingelopen, mijn kamer. "Is dit jouw kamer?"vraagt hij overbodig aangezien het helemaal vol hangt met foto's van mij, met vrienden, familie en foto's die ik heb gemaakt met hier en daar wat inspirational quotes. "Jaa". Hij gaat op mijn bed liggen, en klopt naast zich als teken dat ik naast hem moet gaan liggen. Ik doe het godverdomme waarom doe ik dit. Hij kijkt me recht aan en haalt weer een plukje haar uit mijn gezicht. Ik voel een kleine kriebel in mijn buik, zou dat de baby zijn of ...?

Hij legt zijn hand op mijn heup en trekt me dichterbij, ik sluit mijn ogen en leg mijn hoofd op zijn borstkas. "Je hoeft dit niet alleen te doen" herhaalt hij zichzelf en hij kust mijn haar. We blijven een tijdje zo liggen, na kwartiertje gaat de bel. Ik schrik half wakker en kijk in zijn mooie blauwe ogen. "De bel"mompel ik. Ik spring op en loop naar beneden.

Als ik de deur open doe staat Tom daar. "Tom".....

Sticks and Stones may break my bones.Where stories live. Discover now