2.

32 0 0
                                    

"IK BEN BOVEN"roep ik richting de huiskamer als ik thuis kom. "Alex wacht even" mijn moeder komt de gang in. "hoe ging het bij je afspraak ?" ze kijkt me bezorgd aan. "Ik ben aangemeld bij de abortus kliniek." . Ik wil naar boven lopen maar mijn moeder pakt mijn arm "Het spijt me dat ik niet mee kon."."Het is al goed"ik draai me om en loop naar boven. "ETEN IS KLAAR OVER EEN HALF UURTJE, HET IS JE FAVORIETE SPAGHETTI A LA CRÈME "roept ze me achterna. "LEKKER"roep ik terug.

*ping* , ik plof op mijn bed neer en kijk op mijn tel.

*ping* , ik plof op mijn bed neer en kijk op mijn tel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik zet mijn tel uit en gooi hem naast me op bed, sta op en ga naar de badkamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zet mijn tel uit en gooi hem naast me op bed, sta op en ga naar de badkamer. Snel trek ik mijn strakke skinny uit en mijn joggingbroek aan. Vervolgens doe ik mijn haar in een messy bun en loop naar beneden. "ALEX!" dat is mijn kleine zusje ze hangt om mijn been. "Ook hallo Rosie" en ik til haar op. Rosie is 3 en ze is dol op knuffels. Het was wel een verassing dat ik op mijn 14e ineens geen enig kind meer was , maar het was een leuke verassing ik ben dol op Rosie. "We eten phagfetti"fluistert me in mijn oor. "Ja mama zei het mijn favoriet" ze giechelt. Ik zet haar in de kinderstoel en begin de tafel te dekken. *Tingdong* De bel gaat. "Ik ga wel"roep ik naar mijn moeder.

Als ik de deur open doe zie ik daar Tom staan, voor als jullie het nog niet doorhadden Tom is mijn vriendje die me net whatsappte. "Tom...". "WIE IS HET ?" hoor ik mijn moeder uit de keuken roepen maar 2 seconde later staat ze achter me in de gang. "Oh Tom , kom binnen , je kan wel mee eten we eten spaghetti". Tom loopt langs me de huiskamer in en gaat naast Rosie aan tafel zitten. "Hallo mevrouw Rosie". hij schudt haar kleine handje. "Vind u het ook goed als ik blijf eten ?". Ze giechelt " Ja Tom , dat vind ik goed". "Tom, kan ik je even spreken onder 4 ogen ?" meng ik me in het gesprek. We lopen naar de gang.

"Wat doe je hier !?!". "Ik dacht ik ga toch maar even langs je reageerde niet op mijn love you ". "Ja mijn telefoon staat uit ". Ik kijk hem geïrriteerd aan. "Wat is er met je aan de hand ? ". "Niks , ik snap gewoon niet dat als ik zeg dat je niet langs hoeft te komen dat je het toch doet !"."Alex chill out , ik kwam alleen kijken of het goed ging". "Tom , Alex het eten is klaar " mijn moeder steekt haar hoofd om de hoek van de gang. Tom loopt de huiskamer in en gaat weer naast Rosie zitten.

Na het eten gaat Tom weer naar huis. Gelukkig want ik kon het nu echt niet hebben, ik wil het niet aan hem vertellen en ik ben bang dat hij er toch op een of andere manier per ongeluk achterkomt.

Sticks and Stones may break my bones.Where stories live. Discover now