Aşk Rengi

6.1K 288 82
                                    

Arkadaslar bu akşam normalde erken yazıp atacaktım ama abimler geldiği için görümce olarak yemek yap, kahve çay derken yazamadım ama şimdi yb geldi. Bölümler kısa geliyor çünkü uzun uzun yazmaya gerçekten vakit bulamıyorum 2000 kelime yazıyorum daha fazla yazmak için uğraşacağım..

Bu bölüm sırf #deföm 😍
*****

"Ömer sen gerçekten delisin! " dedi defne. "Ne var ya çocuğumu dinliyorum" dedi ömer. Defne gülmemeye çalışarak "aşkım bebeğimiz daha 1 haftalık. Ben bile zor hissediyorum sen nasıl hissedebilirsin?" dedi defne. "Anne-bebek arasında ilk bağ oluşuyorsa baba-bebek arasında da da ilk bağ oluşmalı. Haksızlık değil mi bu? Ben bebeğimi hissetmek istiyorum belki" dedi ömer kafasını tekrar defne'nin karnına koyarak. Defne ellerini havaya kaldırarak "ay yeter ömer iki saattir içim şişti. Allah vergisi diyorum Allah. Doğduğunda baba ile bebek arasında bir bağ oluşacak zaten ister istemez" dedi defne. "Tamam olsun ben genede böyle kalalım istiyorum belki bi işaret "diyemeden ömer baskı yapıyorsun iki saattir oturrtun beni bu koltuğa acıktım zaten" dedi defne saçlarını geriye iterek. 
Ömer eliyle defne'nin karnını okşayarak "aman benim bebeğim acıkmış mı? Hemen baban seni doyuracak şimdi" diyerek "zehra hanım! " diyerek bağırmış iki saniye geçmeden karşısına dikilmişti zehra hanım. Bu arada saat gece 03:00 suları.  Ömer defne'yi uyutmayıp bir de zehra hanımı uyutmamıştı. Uyutmama sebebi ise ya acıkırsa defne.

''Zehra hanım defne acıkmış bir şeyler hazırlayın ama ağır olmasın'' diyerek de uyarmıştı. "Ya ömer yazık kadına bütün gün çalışıyor zaten biran dinlenseydi" dedi defne. "Acıktınız işte defne bak iyikl uyutmamışım" diyerek bir de üste çıkmaya çalışmıştı.

İntikam almaya ne dersiniz? Bence artık intikam alma zamanı gelmişti 😂😂😂

"Biz zehra hanımdan değil senin elinden yemek yemek istiyoruz" demişti defne. Sizce yemek yapabilecek mi? (İddayı açıyorum yorum da bekliyorum)

"Be-ben Ömer İplikçi yemek yapacak? " dedi tek kaşını kaldırarak.

Defne elini beline koyarak " Ne o Ömer bey! Karın ve çocuğun için yemek yapmayacak mısın? " diye sordu defne tripli bir şekilde.

"Defne oluru olur bir şey iste. Ben ve yemek yapmak olur mu öyle şey " dedi yalvarırcasına.

Defne elini karnına götürerek "gör annecim gör! Baban daha ilk isteğimizde bize ah kum ediyor! Baban bizi sevmiyor" diyerek kalktığı koltuktan tekrar yerine oturdu.

Ömer derin bir nefes çekerek "zehra hanım!" dedi. Dakikasında gelen zehra hanım "buyrun ömer bey" diyerek bekliyordu. "Siz çıkın yukarı uyuyun dinlenin ben hazırlayacağım" dedi ömer. Zehra hanım ömer'in dediklerinde sonra  öylece kalarak "hiç olur mu ömer bey öyle" demişti. "Olur olur zehra hanım. Kadın yapıyorsa erkek de yapmalı sonuçta kadın ve erkek eşit olan bir ülkede yaşıyoruz! Biz yapıyorsak onlarda yapacak hem ben ömer hazırlasın istiyorum. Siz zaten bugün çok yoruldunuz hadi dinlenin" diyerek zehra hanımı odasına, ömer'i de mutfağa göndermişti. (Maalesef hayır!)

Ömer mutfağa giriş yaptıktan sonra ne yapsam diye düşünürken zehra hanımın hazırladığı yemekleri defneye sunacakken "onları zehra hanım hazırladı onları istemiyorum senin elinden yemek istiyorum" dedi defne.

Ömer defneye evet demekten başka çaresi olmadığı için elindekileri bırakıp dolabı açarak ne yapabilirim diye düşünüyordu.  Dolabı kurcalarken en kolay ne yapabilirim diye bakınırken sucuk+yumurta ikisi gözüne çarptı. Bir eline yumurta bir eline de sucukları alarak defneye göstermişti. Defne kafasıyla onaylarken "ne yaptığın önemli değil benim için duvarlarını yıkıp bana zeytin ekmek bile hazırlaman bile önemliydi. Bizde bebeğim ile bunu gördük ve bir öpücüğü hakettiğini düşündük diyerek dudaklarına ufak ama akılı baştan alıcı bir öpücük bırakarak bar masaları gibi olan tezgaha oturdu defne. "Ooo sen hep bana böyle öpücük vereceksen ben hep sana yemek yapayım" dedi ömer çarpık bir şekilde gülerek.

"Yaptığın yemeğe göre değişir efenim o" dedi defne. "Eee o zaman ben sana kuru&pilav yapayım duble öpücük isterim" dedi ömer gülerek.

"Ooo baya iddalıyız senin daha bir yumurta kıracagından bile emin değilim ben" defne.

"Ömer karısının yanına gidip belinden sarılarak "hep senden bulaştı bana da "diyerek yanağına ufak bir öpücük kondurup işinin başına tekrar döndü. "Ayrıca sen daha kocanı tanımıyırsun mutfağa girmem ama " karısına dönerek "çok iyi yemek yaparım" der ömer.

"Az laf çok icraat Ömer bey ayrıca sucuklu yumurta bir yemek değil. Bana tencere yapacan ki ben diyeyim bu adam harbiden iyi yemek yapıyor" dedi defne. Doğradığı salatalıktan defne'nin ağzına vererek "bekle ve gör hatun sana hiç beklemediğin bir an yemek yapacağım sende göreceksin" diyerek sucuğu tamamen soyma işlemini bitirmişti.

Yuvarlak bir şekilde ve ciddi bir şekilde sucukları keserken defne de ömer'i izliyordu. "Alt tarafı sucuklu yumurta yapacaksın ömer ne bu ciddiyet?" diye sordu defne. Ömer sucukların kesimi bittikten sonra "ben ciddi bir adamım herhalde sucukları da ciddi bir şekilde keseceğim zira ciddi kesmezsem elimi keseceğim kahrolası bıçak sucuğu değil elimi kesiyor" dedi gülerek. "Ya ömer Allah seni be yapmasın emi" diyerek sesli bir şekilde gülmeye başlarlar. 

Defne ile ömer  şen şakrak bir şekilde mutfakta yemek yaparlarken üç koruma mutfağa dalarak "ne oluyor" diyemeden ömer'in elinde bıçak üstünde de zehra hanımın ıslanmasın diye geçirdiği örtüsü vardı.

Ömer "ne var! " diye sormuştu. "Mutfaktan sesler gelince hırsız zannettik efendim" diye açıklama yaptı koruma. "Biz varız sorun yok siz gidin" demişti ömer "zehra hanımı kaldırmamızı ister misiniz  ömer bey" diye sormuştu koruma. "Kör müsün ben yapıyorum zaten geç işinin başına" diyerek korumayı mutfaktan kovmuş kızaran sucukların üstüne usta bir aşçı edası ile tek eli yunurtayı sarısı dağılmadan tavaya aktarmış ve defneye yandan göz kırpmıştı.

Defne bar taburelerinde heyecan ile sucuklu yumurtasını yemek için beklerken ömer şarkı mırıldanarak defne'sinin yanına geliyordu " aşk rengi bu aşk rengi bu başka rengi benzemez"😍

Defne kocasının ilk defa yaptığı yemeği yerken biraz ömer'in gönlü olsun diyerek "Allahım hayatım da yediğim en güzeli sucuklu yumurta😍 Çok beğendim ömer hep isterim artık" diyerek ileriye dönük yol açmıştı defne.

Saf ömer'im ise "olmuş mu gerçekten diye sormuştu" defnesine. "Parmaklarımı da yiyeceğim çok güzel olmuş" defne kopardığı ekmek parçasının arasına koydugu sucuğu ömer'in ağzına tıkarak "biri yer biri bakaar kıyamet ondan kopar derler sende ye aşkım" diyerek tıkamıstı ekmeği ağzına.

Defne tıka basa doyduktan sonra bahçeden gelen yavru kedi sesini duyup dayanamarak dışarı çıkmıştı "ay ömer sen ellerini yıkarken ben de bi kediye bakayım" diyerek bahçeye çıkmıştı defne.

Sabahın dördü olduğu için hava yeni aydınlanmaya başlamıştı ama hala karanlıktı. Korumalar defneye bakarak "buyrun defne hanım ne istemiştiniz" diye sormuştu. "Yavru kediyi gördünüz mü miyavlıyor da süt vereceğim" demişti defne. "Hemen bakıyoruz defne hanım" demişlerdi ama defne sesi korumaların tersine olan yerde duymuş ve oraya doğru gitmişti. Yavru kedi çalılar arasında kalmış miyavlarken birden ayağının  dibinde karakaplı bir taş atılmıştı. Kafasını kaldırıp baktığında evin karşısında karalar içinde yüzünde kara bir maske taşıyan adam gördü. Defneye eli ile sadece üç işareti yaparak arkasını dönüp uzaklaşmıştı.

Karnındakine fazla alışma. 3 gün sonra onu senin canını alacağım gibi alacağım!

Evet son dakika aksiyon koyup kaçar yazarınız biraz heyecan gerek demi ama ✌😂

Varsa hatam affola

Yorum ve voteleri bekliyorum

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin