Özgürlük

4.6K 273 32
                                    

"Ay ömer! Kalk kalk çabuk kalk! Geç kaldım ya! " diyerek yataktan hem kendini hemde ömer'i düşürerek hamurdanıyordu defne. Yataktan yere sert bir şekilde toto üstüne düşen defne, ömer'i üstünden sert bir şekilde atarak kafasını sehpaya çarpan ömer istemsizce ağzından küfür savurmuştu. 

"Hassi.. Ya defne ne yapıyorsun kafamı kırıyordun güzelim" dedi ömer.

Defne masanın üstünde duran saati alıp ömer'e gösterek "bak bak saat 09:00 geç kaldım ömer ilk derse" dedi defne.

Ömer iki elini yatağa vurarak "bu mu yani! Okula geç kaldın diye mi kafamı yardın defne" dedi ömer elini kafasında tutarak.

"Ay ömer sende koala gibi sarılıyorsun ne yapayım kurtulmak için mecbur ettim gel bakayım çok acıdı mı? " diye sordu defne.

Ömer tek kaşını kaldırarak "birde soruyor musun defne" ömer elini kafasından çekip "baksana kanıyor" dedi yavru blr köpek gibi

Defne hızlıca yerinden kalkarak "ay ömer! Ben ne ettim gitti kocamın kafası gitti" diyerek elini bacağına vuruyordu.

Ömer bir eli kafasında diğer eli ile sakallarını kaşırken de defneye gülüyordu. Ömer tek eli ile "gel buraya hatun gel" diyerek kendine çeker.

"Ay ömer sana inanamıyorum kafan yarılmış sen hala işvedesin vallaha pes" dedi defne ömer'in kucağından kalkmaya çalışarak.

"Depelenme be hatun! Kafam acıyor zaten. Sende kıpırdanınca iyice acıyor" dedi ömer.

Defne masumca ellerini ömer'in kafasına götürerek "ay nasıl olmuş kafan dikiş gerek ömer buna" dedi. Akan kanı görünce gözlerini kapatan defne "ömer hep benim yüzünden sen boşa bak beni" dedi defne.

Ömer kafasını defne'nin göğsünden kaldırarak yüzünü kırmızı görmüş boğa gibi defneye bakarak "bir daha ağzında böyle şeyler çıkmayacak" diyerek yerden kalkan ömer kızmıştı. 

Defne söylediklerini ömer'in kızdığını anlayarak "ya ben şaka yapmıştım" dedi defne.

Ömer aniden dönerek "şaka? Böyle şaka olmaz! Sakın bana bir daha böyle bir şaka yapma! " diyerek elini kafasına koyarak odadan çıkar.

Defne odadan çıkan ömer'in arkasından "salaksın kızım salak! Niye adama şimdi böyle diyorsun ki? Burçtan ileri geliyor galiba. Şu inat etmeyi de bırakmam gerek" dedi defne kafasına vurarak (Evet inat iyi bir şey değil aslan partnerler! Daha doğru inatçı aslan partnerler 😂😂)

Defne söylene söylene yataktan kalkıp ilk önce elini yüzünü yıkadıktan sonra yatağını toplayıp dolabın başına geçmişti.  İlk dersi kaçırdığı için ikinci derse gidecekti. Dolabın kapağını açıp göz gezdirdiginde eline aldığı mor elbiseye bakıp ömer'in "kısa giyinme yakarım!" cümlesi aklına geldi ve elinden hemen dolaba geri attı. En sevdiği kıyafeti idi çünkü ömer tarafından imha olsun istemiyordu. Birden aklına nihan geldi. Nihan da mı gitmedi acaba deyip eline telefonu alıp mesaj kısmına girerek "Nerdesin?" dedi defne. İki dakika sonra nihandan gelen cevap ile kaldı defne "okuldayım asıl sen nerdesin?" dedi nihan. Defne kendi kendine bu okula gidiyor da beni niye kaldırmıyor geçti tabi anında telefonuna da mesaj olarak yazdı "Sen madem okula gidiyorsun beni niye kaldırmıyorsun?" sonuna da kızgın emoji koyarak gönderdi defne. Nihan gözlerini devirerek "ooo kaç kere kapıyı çaldım hadi defne dedim hatta 17 kez de aradım sen açmadın" dedi nihan. Defne telefona baktığında hakikaten de nihan 17 defa aramış gözüküyordu.  "İçeri niye gelmedin?" dedi defne. "Hatırlatırsam kocan odaya girişimi yasakladı, girersen vururum dedi defne. Nasıl gireyim! " dedi bu sefer nihan. Defne oflayarak "tamam tamam zaten bizde sabah sabah aksiyon yaşadık kavgalıyız orası nasıl? " diye sordu defne. "Vallah defne burası çok fena herkes manyak gelde beni yalnız bırakma" dedi nihan. "Tamam merak etme birazdan orda olurum" diyerek konusmaya son vermiş odadan çıkmıştı defne.

Ömer ise bu arada zehra hanımın pansumanı ile kafasına bant koyarak şimdilik kanı durdurmuş ama bir hastaneye gidip dikiş atılması için zehra hanım dil dökmüştü.  "Abi biri semi görse" diyemeden belinde ki silahı çıkartıp ayazın olduğu yere iki el ateş açmıştı ömer. Ayazın son anda ordan kaçması ölmemesine yol açmıştı. "Ya abi sen manyak mısın? Öldürüyordun az kalsın beni" dedi ayaz. Ömer elini kafasına götürerek "sen demedin mi seni biri böyle görse güler bende sonucu olarak kafasına sıkardım diyerek sana gösteriyorum" dedi ömer. Silah sesini duyan defne koşturarak aşağı inerken "ömer ne oluyor! Mustafa nerde" diyerek giriş yapmıştı. "Psikopat kocan oğlumu rehin aldı ve az kalsın beni öldürüyordu" dedi ayaz. "Kes sesini sen!" diyerek ayaza ters ters bakan defne "hele sen bir kucağında bebek diğer elinde silah ikisinden birini bırak ömer" dedi defne.

"Bu hayvan ağlatıyor yeğeni mi! Ben de aldım bak sustu amcasında ayrıca bu silah mustafa da alışsın oda büyüyünce amcsı babası gibi olacak" dedi ömer

"Bırak sen şimdi onu kafan acıyor mu çok" dedi defne

"Kalbimin acısının yanında onun zerre kadar yeri yok" dedi ömer.

"Ya ömer yapma ama böyle" dedi defne.

"Bu arada nereye gidiyorsun sen bu kıyafet ile" diye sordu ömer

"Okula gidiyorum ömer nereye gideceğim. Ayrıca kıyafetimde bir şey yok. Kot pantolon ve gömlek giydim işte" dedi defne.

"Senin bu güzelliğin benim başıma bela olacak bak. Okulda adam bırakmayacağım" dedi ömer.

Defne kocasının yanına giderek ellerini yakasına götürerek "benim gözüm senden başkasını görmüyor ki" dedi defne

"Bu gözler benden başkasını göremez sevemez oyarım! Aynısı benim içinde geçerli" diyerek karısının yanağına bir buse kondurur "hadi artık ben kaçtım nihan beni öldürcek" dedi defne. "Korumalar hazır bekliyor" dedi ayaz. "Ayh biliyorum nihan söyledi dünyanın korumasını kızın peşine takmışsın" dedi defne. "Takmasamıydım! O dua etsin abime seni okula gönderiyor da oda öyle gidiyor" dedi ayaz. "Sen iyice eski kafalı oldun! Eski tarihte yaşamıyoruz artık kızlar okumalı ki senin gibi öküzlere karşı ezilmemeli! Evlendiği zaman kocasına karşı dik durabilmeli!" ayaz tam cevap verecekken "sus konuşma" diyerekk susturdu  defne. Evde çıkarken "eskimo öküzü" diyerek kızarak çıktı evden defne.

Sözde okumuş iki üniversite bitirmiş öküz! Kadınlar evde otırmalı imiş!


Günümüz ülkesinde yaşanan bu olaya bir kız olarak bende tepki gösteriyor ve en kısa zamanda hatalarını anlayıp geri çekmelerini diliyorum. Kızlar okumazsa evlendikleri zaman çocukları da cahil olur. Kız çocuklarımız hep okumalı

Hatan varsa affola

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin