~Díjak~

553 14 5
                                    

Először is szeretném megköszönni KataJankovits -nak és Cara_Allea -nak a kis figyelemre sem méltó művemre ajándékozott díjaikat. Cara_Allea hozzád szeretnék szólni elsősorban. Nem szokásom ilyet tenni,de a műved a Harc az életemért olyan mély nyomot hagyott bennem,hogy konkrétan elejétől a végéig sírtam. Keveset olvasok itt Wattpadon,valószínűleg,ha nem kapom tőled ezt a díjat,sosem lelek rá szóval köszönöm szépen a lehetőséget. Kár lett volna egy ilyen remek irományt kihagynom. Mindkettőtök története nagy kedvencem,de úgy éreztem ezt muszáj kiemelnem és megosztanom veled.

Szabályok:

1. Olvasd el annak a történetét,akitől a díjat kaptad.
2. Tedd ki a szabályzatot.
3. Írj magadról 10 tényt.
4. Válaszolj 10 kérdésre.
5. Jelölj meg 10 embert a díjra.
6. Tegyél fel nekik 10 kérdést.

Tények:

1. Roppant negatív ember vagyok,ami megbélyegezi az életem.
2. Taszít a német nyelv. Teljes egészében. Szeretek nyelveket tanulni,tényleg spanyoltól kezdve francián át,mindet imádtam,de ez a német nyelv. Ehj és az a vicc,hogy még 4 évig szenvedhetek vele.
3. Olyan szinten ki tudom zárni a külvilágot,hogy semmit nem érzékelek abból,ami körülöttem zajlik. Ez csak akkor gáz,ha mondjuk épp egy fontos beszélgetés kellős közepén vagyok,vagy esetleg órán,aztán pótolhatom a jegyzeteket.
4. Nem tudok normális,harmonikus kapcsolatot kialakítani a környezetemmel,mert ott van egy kis ördög a fejemben,ami folyamatosan azt sugallja,hogy "Vigyázz,veszélyben vagy. Csak átvernek és kihasználnak."
5. Minden napom egy érzelmi hullámvasútként élem meg. Egyik pillanatról a másikra változik a hangulatom,amit a környezetem elég nehezen él meg.
6. Gyűjtögető vagyok. De tényleg,mindent gyűjtök,legyen szó egy kis papírfecniről vagy akár egy szalvétáról. Nekem ezek az emlékeim részei. Néha előveszem a kis tárolóm amiben tartom ezeket és minden egyes darabot külön-külön a kezembe veszek,miközben emlékképek,mondatok ezrei peregnek le a szemem előtt. Hihetetlen,hogy akár egy gémkapocshoz is mennyi minden fűzheti az embert.
7. Roppantmód foglalkoztat a pszichológia,hisz nincs még egy olyan csodás teremtmény,mint az emberi elme.
8. Folyton elkések. De tényleg. Mindenhonnan. Ha a megbeszélt időpont előtt egy órával indulok el,akkor is képes vagyok késve érkezni,mert úgyis lesz valami,amit elfelejtettem,otthon hagytam,stb.
9. Szörnyen rendezetlen és szétszórt vagyok. Tanáraim legnagyobb örömére.
10. Leírtam ide nektek egy csomó,érdektelen információt és még csak semmi normálisat sem tudtam közéjük írni. No sebaj,még ezt az egyet csak összehozom valahogy. Sűrűn vannak memória zavaraim,illetve emlékezet kieséseim. Mégis,ha valami vagy valaki fontos,akkor akár évekkel később is feltudom idézni. Egyszer egyik ismerősömnek le is esett az álla,mikor beszélgetés közben eltudtam neki szóról szóra ismételni,amit egy évvel korábban írt nekem.

Kérdések:
A feltett kérdésekre most egybe fogok válaszolni,de jelölni fogom melyikőjük tette fel melyiket,hogy ne zavarodjatok bele teljesen.

/C/ 1. Melyik az a hely,ahol a legszívesebben vagy?

-Tulajdonképp sehol nem érzem magam komfortosan addig,amíg vannak körülöttem emberek. A közelben van egy tó,oda szeretek eljárni és csak kiülni a partra. Just relax.

/K/ 1. Mi ösztönzött az írásra?

-Tulajdonképp nem tudom megmondani. Az első történetem az Összekuszálva valós dolgok alapján lett megírva,bár az csak egy plátói szerelem volt,mivel soha nem volt alkalma beteljesedni. Akkor csak leírtam,ami a fejemben volt,a képzelgéseim vagy vágyaim,ha úgy tetszik. Az Angyalom meg igazából csak úgy jött. Sokat gondolkodtam,belekezdjek e egyáltalán,de végül úgy voltam vele,hátha legalább egy kis időre szórakoztathatom vele az embereket.

Angyalom[határozatlan időre szünetre vonul]Where stories live. Discover now