Bonus

832 45 10
                                    

Práve sedím na posteli a ťukám názov filmu do vyhľadávača Google v mojom notebooku. Na mojom bruchu je uložený Dannie, ktorý spokojne pradie a spí. Je skutočne rozkošný.

,,Čo robíš?" do izby vojde Annie s dvoma miskami zmrzliny a jednu mi podá. Poďakujem jej.

,,Idem si pozrieť film. Pridáš sa?" dám si do úst lyžičku kokosovej zmrzliny a nechám ju topiť sa v mojich ústach rovnako ako ja sa topím pri pohľade do Anniených očí.

,,Aký film?" zaujíma sa.

,,DeadPool." klikla som na odkaz, ktorý mi vybehol a hneď sa mi načítala stránka s filmom.

,,Rada." usmiala sa a pustila sa do zmrzliny.

Plná očakávania som spustila film a spokojne som si oprela hlavu o rameno mojej priateľky. Dala mi pusu do vlasov a tým mi na tvári vykúzlila úsmev. Cítila som jej blízkosť a vôňu. Upokojovalo ma to.

Po filme sme poupratovali byt, aby to tu vyzeralo trochu k svetu. Umyli sme riad, odložili sme porozhadzované veci a teraz tu máme po dlhom čase čisto. Znie to, akoby sme to tu mali pred tým ako po výbuchu atómovej bomby. Nebolo toho toľko.

,,Čo budeme robiť teraz?" usadila som sa na gauč a odpila som si z teplej kávy.

,,Mám s tebou nejaké plány." usmiala sa na mňa, načo som len zdvihla obočie.

,,A aké?" sledovala som každý detail jej tváre.

,,Uvidíš." nežne otrela pery o tie moje. Ruku som jej dala na temeno hlavy, aby som si ju pri sebe pridržala a pobozkala som ju. Vzala moju spodnú peru medzi jej zúbky a potiahla ju. Jazykom po nej prešla. Zachvela som sa a nechávala som ju hrať sa s mojimi perami. Páčilo sa mi to.

,,Bež sa obliecť, aby ti nebola zima." nežne ma pohladkala po tvári a naklonila sa ku mne. Čakala som, že ma pobozká, tak som zavrela oči, ale nestalo sa tak. Miesto bozku sa gauč vedľa mňa narovnal, čo znamenalo, že sa postavila. Otvorila som oči a pozrela som sa na ňu. Otočila sa a zmizla za dverami kuchyne. Nahlas som si povzdychla a odišla som sa obliecť.

,,Poď už!" kričala na mňa Ann. Čakala ma obutá v predsieni nášho bytu. Obliekla som si sveter a šla som za ňou.

,,Som tu, som tu." zdvihla som ruky v obrannom geste a podišla som k botníku. Obula som si svoje tenisky a chytila som Annie za ruku. Našpúlila na mňa pery.

,,Trucuješ?" zasmiala som sa aj napriek tomu, že som vedela, že chce pusu. Má smolu. Keď nedala ona, nedám ani ja.

Naklonila sa ku mne a takmer sa dotkla perami tých mojich, ale ustúpila som. Namiesto toho som však na ňu vyplazila svoj ružový jazyk.

,,Odhryznem ti ho." zasmiala sa a vyplazila na mňa ten svoj. Jemne som doňho zahryzla.

,,Ja alebo ty?" zasmiala som sa, keď som ho pustila.

,,Ja." venovala mi krátky pohľad a hneď na to ma pobozkala. Chcela som sa schválne odtiahnuť a potrestať ju za to, že mi v tedy pusu nedala, ale neodolala som a začala som spolupracovať. Jej pery si tie moje uväznili v base známej ako bozk.

,,Tak poď." vdýchla mi do pier a pomaly sa odtiahla. Bola som sklamaná, že mi miesto dvoch najsladších slov povedala práve tieto. Celkom ma trápilo, že za ten čas, čo sme spolu mi nepovedala, že ma miluje. Iba v ten večer a ja si prajem počúvať to každý raz. Možno to robí schválne a chce, aby som to povedala prvá, ale to ja neurobím. V tomto jej neustúpim. Chcem to počuť od nej, potom jej to poviem pokojne aj miliónkrát.

Ani som sa nenazdala a stáli sme na streche nášho paneláku. Je tu zopár kvetín mojich susediek. Na jednej strane svieti tlmené svetlo. Spolu s Annie ideme k nemu a ja zisťujem, že to sú sviečky. Všade navôkol. Tvorí to skvelú a najmä skutočne romantickú atmosféru. Naše prepletené prsty na rukách sa hýčkajú navzájom.

,,Je to krásne." otočím sa čelom k nej a chytím ju rovnako aj za druhú ruku. Teraz jej pozerám z očí do očí. Priloží nos k tomu môjmu a jemne ich o seba otrie. Usmejem sa nad týmto malým gestom, ktoré do môjho bruška vpustí tisícky motýlikov.

,,Som rada, že sa ti to páči." pousmiala sa a jednu ruku mi pustila. Jej nohy sa rozišli smerom ku matracu, ktorý som si doposiaľ nevšimla. Annie sa naň posadila a natiahla ku mne ruku. Zopakovala som po nej a prehodila som si vlasy.
,,Dáme si víno?" usmiala sa a do rúk vzala fľašu červeného vína. Moju obľúbenú značku.

,,Áno." v mojich očiach sa zjavili hviezdičky. Víno milujem v každej situácii. Najmä červené. Je to pre mňa lahôdka.

Annie otvorila fľašu a rozliala nám do pohárov. Svoj pohár som si vzala.

,,Načo si pripijeme?" ticho som sa spýtala.

,,Na nás a na dnešný večer." usmiala sa na mňa Ann a zdvihla pohár.

,,Na nás a na dnešný večer." zopakovala som a pohár som otrela o ten jej, pričom mierne zacinkali. Obe sme si odpili z červeného nápoja.

Moje oči sa vpili do tých jej a naše prsty na rukách sa opäť zaplietli. Poháre sme položili vedľa nás a moje nohy som obmotala okolo jej pásu. Ruky som jej dala okolo krku a jemne som ju pobozkala. Priala som si zastaviť čas. Aspoň na malý moment.

Jej pery na tých mojich mrazia a zároveň rozpaľujú celé moje telo.
Jej prítomnosť ma hreje.
Jej objatia ma rozveseľujú.
Jej vôňa ma unáša.
Jej dotyk dokáže, aby som prestala myslieť na všetko a rozmýšľala len nad ňou.
Jej oči ma zvádzajú.
Milujem ju..

Ahoj, ľudia. Túto časť ste možno väčšina z vás už čítali, pretože bola pridaná k druhej knižke, ktorú som zmazala, za čo sa vám veľmi ospravedlňujem, ale niečo mi tam chýbalo, takže som to jednoducho musela zmazať. Chcela by som vám oznámiť, že na mojom profile už o pár dní budete môcť nájsť môj nový príbeh. Bude to taktiež girlxgirl téma, takže vy moje poníky, dúfam, že si ju prečítate. Týmto sa s vami chcem u tohto príbehu definitívne rozlúčiť. Ďakujem, že ste ma tak podporovali a svojimi čítaniami, hviezdičkami a komentármi ste mi dodali chuť písať ďalej a písať stále viac. Milujem vás <3 Verím, že so mnou zostanete aj naďalej.

-Vaša B

Kamarátky s výhodamiWhere stories live. Discover now