17.časť.

1K 72 1
                                    

,,To je môj klobúk." zamračil sa, zasmial sa a vzal mi ho. Hneď na to si ho položil na hlavu a dal mi pusu na líce.

,,Dobrú noc." zaželal a pomaly odkráčal do tmy. Iba som stála a sledovala som ako sa stráca. Vôbec som nevedela, čo to malo znamenať.

Mykla som ramenami a vytiahla som kľúče zo svojho vrecka, keď mi v tom niekto z hora otvoril. Prekvapivo som zažmurkala a vošla som dnu. Výťahom som sa vyviezla hore k môjmu bytu, kde vo dverách stála Annie a skenovala ma pohľadom.

,,Ahoj." usmiala som sa na ňu a prešla som okolo nej.
,,Prečo nespíš?" vyzliekla som si kabát a zavesila som ho na vešiak. Vyzula som si topánky a prehrabla som si vlasy.

,,Čakala som ťa." neprítomne povedala a zavrela za nami dvere.

,,Prečo?" odišla som som do kuchyne a naliala som si vodu do pohára, ktorý som hneď vypila a pozrela som sa na ňu.

,,Kto to bol?" oprela sa o rám dverí a zkrížila ruky na prsiach.

,,Sledovala si ma?" zopakovala som jej pózu, ale oprela som sa zadkom o linku. Annie spustila ruky pozdĺž jej tela a priblížila sa ku mne.

,,Iba som videla ako ťa pobozkal." pozrela sa mi do očí.

,,Nepobozkal ma." zakrútila som hlavou a prehrabla som si vlasy.

,,Vyzeralo to tak, že hej." zaprela sa rukami o linku tak, že som jej nemohla újsť.

,,Nič sa medzi nami nestalo." mykla som ramenami. Čo ju je vôbec do toho? Nemiluje ma, sme len kamarátky s výhodami. Nechce u mňa nič iné než uspokojenie. Sama to povedala.

,,Hm." ľahostajne sa na mňa pozerala. Je jej to jedno. Ako inak.

,,Hm?" zdvihla som obočie.

,,Tak to urobím miesto neho." zašepkala mi do pier, ktoré hneď po vyrieknutí tých slov spojila v jeden nádherný bozk, plný všetkého, čo mi chýbalo kým som tu nebola. Až na jednu vec. V tomto bozku chýbala láska.

Pohľad Annie

Celý večer som sa doma nudila, pozrela som si dosť veľa filmov, zjedla som krabicu zmrzliny a miestami som aj zaspala. Madison niekam šla, ale nepovedala mi kam a to ma rozčúlilo. Čakala som ju dlho do noci.

Chcela som sa uistiť, že je Maddie v poriadku. Klamem. Chcela som vedieť, či si náhodou Maddie niekoho neprivedie. Nechcela som, aby mala niečo s niekým iným ako so mnou. Možno som žiarlila, ale nemyslela som to tak, že by som žiarlila, pretože ju milujem. To nie. Maddie bola moja. Teda aspoň ja som to tak brala.

Vstala som a šla som ku oknu, ktorým som už po niekoľkýkrát pozrela von oknom a čakala som, že tam uvidím Madison. Tentokrát sa tak aj stalo, ale niekto s ňou bol. Nepozdávalo sa mi to, tak som ich pozoroval. Chlapec sa k nej nahol aby ju mohol pobozkať a chvíľu tak zostal. Myslela som si, že to urobil. Hneď po krátkom bozku jej vzial klobúk a nasadil si ho. Videla som mu do tváre. Bol to ten istý chlapec, ktorý Maddie doniesol vtedy, keď si spadla a bolela ju noha. Nechápala som čo spolu majú a tak som sa o tom chcela s Madison porozprávať. Otvorila som jej dvere a čakala som ju. Nič som z nej žiaľ nedostala a tak som aspoň náš rozhovor ukončila bozkom. Zdalo sa mi to správne.

,,Ideš so mnou do sprchy?" provokatívne sa ku mne zohla Madison a krátko ma pobozkala.

,,Veľmi rada." usmiala som sa a postavila som sa z pohodlného gauča. Madison ma chytila za ruku a ťahala ma do kúpelne. Presne vedela, ako na mňa.

Vošli sme do kúpelne a Maddie sa ku mne otočila. Jej šikovné prstíky mi rozopli cez košeľu podprsenku. Gombík po gombíku mi rozopla Lewisovu košeľu. Stiahla mi ju dole z pliec a pozrela na ňu.

,,Nepáči sa mi." zamračila sa a záporne zakrútila hlavou. Košeľu pustila na zem a hneď za ňou skončila aj moja čierna podprsenka. Vyzliekla mi legíny spolu s nohavičkami a prezrela si ma od hlavy až k pätám. Z neznámeho dôvodu som sa začala červenať. Nikdy mi takto nebolo v prítomnosti Madison. Čo sa to so mnou deje?

Za mojím oblečením behom pár minút skončilo aj to jej. Stáli sme nahé oproti sebe.
Jedna červená, druhá červená.
Jedna dobrá, druhá zlá.
Jedna sever, druhá juh.
Jedna blondínka, druhá bruneta.

Pohľad Madison

Spoločne sme vošli do sprchy a jedna druhú sme umyli, čo bolo pre mňa veľmi vzrušujúce. Zastavila som vodu a vzala som teplú osušku, do ktorej som zabalila Annie, utrela som ju a aj seba. S prepletenými rukami sme došli do jej spálne, kde sme spolu prespali väčšinu nocí. Ako aj inokedy sme sa maznali, túlili, pusinkovali, bozkávali a napokon sme v jednom objatí zaspali.

Pocity z dotykov mojej milenky vo mne vyvolávali rôzne zmiešané pocity. Po celom brušku mi lietali motýliky. Pohľad do jej dokonalých očí ma fascinoval. Jej omámnu vôňu som vdychovala zas a znova. Mala som chuť jej povedať, že ju milujem, že moje srdce bije jedine pre ňu. Moju tvár chvíľkami zahalila červeň, ktorú som ako vždy cítila a moje myšlienky sa točili iba okolo nej-mojej milovanej.

Kamarátky s výhodamiWhere stories live. Discover now