18.časť.

931 65 0
                                    

Pocity z dotykov mojej milenky vo mne vyvolávali rôzne zmiešané pocity. Po celom brušku mi lietali motýliky. Pohľad do jej dokonalých očí ma fascinoval. Jej omámnu vôňu som vdychovala zas a znova. Mala som chuť jej povedať, že ju milujem, že moje srdce bije jedine pre ňu. Moju tvár chvíľkami zahalila červeň, ktorú som ako vždy cítila a moje myšlienky sa točili iba okolo nej-mojej milovanej.

Ráno.

Zobudila som sa v izbe Annie, ktorú som nežne objímala a tiskla som sa na ňu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zobudila som sa v izbe Annie, ktorú som nežne objímala a tiskla som sa na ňu. Posteľ bola obrovská, ale my dve sme spali na jednej polovici.

Posadila som sa a pretrela som si oči. Poobzerala som sa okolo seba a pomaly som sa vypotácala z postele. Odišla som z Annienej izby do tej svojej a obliekla som sa. Myšlienkami som stále bola pri Annie a pri včerajšku. Milovala som noci strávené pri nej. Škoda len, že za celú noc nepovedala to, čo tak veľmi túžim počuť. Nepovedala mi, že ma miluje. V poslednom čase som bola stále bližšie a bližšie k názoru, že cíti to čo ja, ale stále príde niečo, čo môj pocit zničí.

Postavila som sa na špičky a zo srinky v kuchyni som si vytiahla kávu. Nasypala som si ju do hrnčeka a pustila som si hudbu. Pokúsila som sa zahnať myšlienky o Annie a nasypala som si do kávy aj trochu cukru. Zaliala som ju, chytila som hrnček za uško a sadla som si na širokú parapetu okna. Vonku pršalo a kvapky dažďa rytmicky narážali do skla. Oprela som si spánok o rám okna a sledovala som prázdnu ulicu, po ktorej občas prešlo auto so zapnutými stieračmi. Bolo dosť zamračené. Skoro, ako keby som sa zobudila večer. Pootvorila som okno a nadýchla som sa čerstvého vzduchu. Odpila som som si z tmavého, teplého nápoja a zamiešala som si ju lyžičkou. Položila som to vedľa seba a v tom som započula pípnutie mobilu. Lenivo som vybrala mobil z vrecka a pozrela som sa, kto mi píše.

David Ferysed: Ahoj, zájdeme dnes niekam?

Maddison Anderson: Dnes? Veď vonka sú záplavy!

Použivateľ David Ferysed vám nastavil prezývku Maddie.

Nastavili ste používateľovi David Ferysed prezývku Davd.

David: Mne to neprekáža. Príď ku mne a niečo ti ukážem. Bude sa ti to páčiť!

Maddie: Toto vyznelo perverzne, David :D
Maddie: Ale ak inak nedáš, tak prídem.

David: Čakám :)

Ukončili ste konverzáciu s používateľom David.

Pousmiala som sa nad našou krátkou konverzáciou a odložila som mobil. V kľude som si ďalej upíjala z lahodého, energetického nápoja a hneď ako som dopila, som hrnček položila vedľa seba. Na malý moment som zavrela oči a predstavovala som si svoj vlastný svet. Bolo mi krásne.

Keď som otvorila oči vonka nepršalo, na ulici bolo o niečo málo viac ľudí, ako keď som oči zavrela. Stále bolo zamračené. Pretrela som si oči a natiahla som sa. Musela som zaspať. Postavila som sa a odniesla som do kuchyne špinavý hrnček. Umyla som ho a šla som k dverám od Annienej izby. Nakukla som dnu. Moja milovaná ešte stále spala. Bola celá odkrytá a tak sa mi naskytol pohľad na jej odhalené telo. Vošla som dnu, podišla som k nej a zakryla som ju. Pobozkala som ju, ale snažila som sa ju nezobudiť.

Vyšla som z izby a vzala som si z vešiaku vetrovku. Skontrolovala som si mobil, kľúče a peňaženku. Zapla som si zips na vetrovke, dp ruky som si zobrala dáždnik a vyrazila som.

,,Ahoj, David." milo som sa usmiala, keď som ho uvidela stáť vo dverách v teplákoch a bielom tričku, pričom som pomaly vychádzala z výťahu a kráčala som k nemu. Objal ma uhol mi, aby som mohla vôjsť dnu.
Vyzula som sa, vyzliekla som si kabát a dáždnik som dala do stojana. Medzi časom David stihol urobiť kávu a doniesť ju do obývačky, kam sme sa obaja posadili a pozreli sme sa na seba.

,,Čo si mi to chcel ukázať?" prehrabla som si vlasy.

Zdvihol ukazovák, čím mi naznačil, aby som počkala a niekam sa stratil. Odpila som si s vyníkajúcej kávy a oprela som sa. Zacítila som, ako sa gauč vedľa mňa pod váhou prehol a otočila som hlavu. Keď som uvidela Davida, v rukách držal malé snehovo biele mačiatko, malú snehovú guličku, roztomilé klbko s veľkými očami, ktoré si akurát jemne pritisol k perám, aby mu mohol dať malú pusu na zadnú časť krku.

 Keď som uvidela Davida, v rukách držal malé snehovo biele mačiatko, malú snehovú guličku, roztomilé klbko s veľkými očami, ktoré si akurát jemne pritisol k perám, aby mu mohol dať malú pusu na zadnú časť krku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kútiky mojich mierne popraskaných pier sa vyšvihli do úsmevu. Bolo to roztomilé. Div, že som sa nad tým pohľadom neroztopila, ako zmrzlina, ľad alebo sneh na slnku.

,,Rozkošné." prešla som rukou po hlavičke malého mačiatka a ono zapriadlo. Usmievala som sa. ,,Ako sa volá?" očami som prešla k tým jeho.

,,Jessie." prehovoril a pozrel na kĺbko v jeho rukách.

,,To by som brala." nežne som ho hladkala a po chvíli som si ho od Davida prevzala. Bolo tak maličké a ľahučké. Malo neskutočne jemnú srsť a túlilo sa ku mne.

,,Brala by si to?" pozrel na mňa a znova niekam odišiel.
,,A čo toto?" po chvíľke prišiel s takmer rovnakým, ale sivým kocúrikom.

,,Aj toto." usmejem sa a vezmem si ho.
,,To máš v každom vrecku jedno?" nahlas som sa zasmiala a on si prevráril vrecká.

,,Tak ako vidíš." zasmial sa a naspäť si ich zastrčil.

,,Ja si ho nechám!" zajasala som a pritúlila som si ho k sebe, pričom som ho stále hladkala. ,,Má meno?" poškriabkala som ho na brade.

,,Ešte nie," David záporne zakrútil hlavou, ,,aké by si mu chcela dať?" jeho ruka sa dotkla tej mojej, pričom som na malý moment zamrzla, ale nedala som to na sebe spoznať.

,,Vôbec neviem." mykla som ramenom a natiahla som sa po kávu. Mačiatka medzitým preliezli na Davida a začali sa hrať.

Odfotila som sivú guličku a poslala som ju svojej spolubývajúcej.

Madison: Nový prírastok! :D

Čakala som na odpoveď, ktorej som sa behom pár sekund dočkala.

Annie: Aww! Ako sa bude volať?

V tom som pozrela na Davida a naspäť na telefón. Čo takto skombinovať mená mojich kamarátov?

,,Bude sa volať Dannie." usmiala som sa a vzala som si ho na ruky.

Ahoj! Takže po dlhom čase opäť nová časť :) Chcem sa vám ospravedlniť sa čakanie, ale momentálne pracujem na novom príbehu, ktorý už o malý čas zverejním. Dúfam, že sa naňho pozriete a ohodnotíte ho.
Milujem Vás <3

PS: Ospravedlňujem sa za chyby :)

Kamarátky s výhodamiWhere stories live. Discover now