4. časť.

2.6K 111 5
                                    

Nevedela som svoj záchvat smiechu zastaviť. Bolo to strašné. Pozrela som sa na Annie a začala som sa smiať ešte viac. Búchala si po stehnách a po podlahe, tvárila sa neskutočne vtipne. Nevydávala žiaden zvuk, zatiaľ čo mňa bolo počuť na celú bytovku.

Môj smiech je niečo strašne otravné, skoro tak veľmi, ako siréna. Smiech Annie bol krásny, len škoda, že ho nepočujem až tak často.

Pomaly som sa začala z hlboka nadychovať ústami a vydychovala som nosom. Ukľudnila som sa a postavila som sa. Pozrela som na Ann a znova som sa zasmiala, pretože bolo vtipné, ako po záchvate smiechu nastane ticho a to hľadenie jeden na druhého. Samozrejme po tom nasledoval ďalší výbuch. Nevedela som prečo sa smejeme, ale keď sa smeje Annie, som šťastná a smejem sa tiež. Aj keď bez dôvodu. Smiech predĺžuje život, no nie?

Prestali sme sa smiať a z hlboka som dýchala. Rýchlo som sa postavila a zastavila som prúd tečúcej vody zatočením kohútika. Vyzliekla som si tričko, nohavice a odniesla som ich na sušičku. Prešla som do izby, kde som si obliekla čisté suché nohavičky a navliekla som si cez hlavu tričko na spanie. Vrátila som sa do obývačky, kde sedela suchá Annie a pozerala film. Sadla som si k nej, pozrela sa na mňa a jednou rukou ma objala. Pritúlila som sa k nej.

,,Annie?" pozorovala som ju.

,,Áno?"

Zapozerala som sa do jej nádherných očí a prestala vnímať okolie. Topila som sa v nich ako Titanic v hlbinách Atlantiku. Začala sa pomaly presúvať jej rozkošnou tvárou k tej mojej. Zatvorila oči a mierne našpúlila pery. Zopakovala som po nej a naše pery sa spojili v malú nevinnú pusu. Hneď, ako sa naše pery rozpojili, Annie ma pustila a postavila sa. Vzala do rúk telefón a niekomu zavolala. Snažila som sa započuť, o čom sa s tou osobou rozpráva, ale nebolo im rozumieť, tak som len ticho sedela a pozorovala som ju. Bola ku mne otočená chrbtom. Postavila som sa a potichu som k nej zo zadu podišla. Objala som ju a vtisla jej do krku pár malých pusiniek. Pobozkala som ju naň a pohladila po boku. Zrejme hovor zrušila, otočila sa ku mne a ruky mi obmotala okolo krku. Pobozkala ma.

,,Maddie, za chvíľku pôjdem von." pozrela sa na mňa a usmiala sa.

Zosmutnela som, pretože som na dnešný večer mala plány s ňou.

,,Vrátim sa skoro." pohladila ma po vlasoch.

,,Nemusíš sa ponáhľať." viacmenej smutne som sa usmiala, pustila som ju a sadla som si na gauč.

,,Maddie.." vydýchla moje meno a sadla si ku mne. Vzala som si mobil a začala som doň niečo ťukať.

,,Zlatko." objala ma, ale stále som niečo písala a ignorovala som ju.

Viem, nemala dom dôvod byť naštvaná, ale chcela som byť s ňou. Vyložila si nohu na moje a tak som sa oprela. Pozerala som pred seba na telku. Annie si na mňa sadla obkračmo, takže som videla ju a nie telku.

,,Tak ja to teda zruším.." povzdychla si a pohladila ma. Pozrela som sa na ňu a chytila som ju okolo pásu.

,,Nie, neruš to," pohladila som ju, ,,bež a uži si to." usmiala som sa.

,,Dobre." široko sa usmiala a dala mi pusu na nos. Zaculila som sa.

,,Mám ťa rada, Madison." usmiala sa, zliezla zo mňa a utekala do svojej izby.

,,A ja ťa ľúbim.." povedala som si sama pre seba, keď odišla do izby a kľudne som ďalej pozerala telku.

***

Po hodinke upravovania sa mi Annie vtisla bozk a odišla. Mala na sebe sexy krátke šaty, vysoké topánky, vlasy mala rozpustené a tvár mala namalovanú. Nie veľmi, mala iba namalovanú linku. Teda, len to som si stihla všimnúť. Rada by som vedela, za kým ide. Priznavam, že začínam žiarliť.

Snažila som sa na to nemyslieť a v kľude som pozerala televíziu. Okolo pól noci, keď sa Annie stále nevracala som sa rozhodla, že si pôjdem lahnúť.
Zababušila som sa do periny a hneď som zaspala.

Medzi tým. Pohľad Annie.

Vošla som do jedného z najznámejších barov v meste, kde ma čakal môj "kamarát" Lewis. Jeho pokožka bola olivovej farby a mal tmavohnedé veľké oči, plné pery a dokonale vypracované telo. Hneď, ako som vošla, zbadala som ho a pribehla som k nemu. Otočil sa na mňa a silno ma objal, pričom ma chytil za zadok a jemne ho stisol.

,,Neodolateľná, ako vždy." zachrapčal mi do ucha a vydýchol doň.

Ticho som sa zachichotala, pustila som ho a capla ho po ruke, aby môj zadok pustil a tak aj urobil. Posadili sme sa na barové stoličky a objednali sme si silný drink. Rýchlo som ho do seba kopla a objednala si ďalší, ktorý skočil rovnako. Behom chvíľky som bola v nálade a vytiahla Lewisa tancovať. Motali sme sa okolo seba a tancovali sme nalepený na sebe. Trel sa jeho rozkrokom o môj zadok a ticho mi vydychoval do ucha. Vzrušovalo ma to a celý čas som si kúsala do pery.

,,Čo takto skočiť ku mne?" otočila som sa naňho, objala som ho okolo krku a zašepkala som mu do ucha.

Nadržane sa usmial, schytil ma za ruku a ťahal ma von. Taxíkom sme sa zviezli ku mne a dosť nahlas sme sa dostali do bytu, kde Madison určite spala. Aj keď si tým nie som istá, asi sme ju zobudili, ale je mi to jedno. Jediné čo ma zaujíma je Lewis a jeho problém v nohaviciach. S hlasným smiechom sme sa presunuli do mojej izby, kde sme sa navzájom povyzliekali a áno, vyspali sme sa spolu.

Posnažím sa čo najskôr pridať ďalšiu časť^^
Ďakujem:3

Kamarátky s výhodamiМесто, где живут истории. Откройте их для себя