Díj #1 és #2

952 33 31
                                    

Kicsit régebben kapta egy díjat TheTaeMaster -től, illetve nemrég egyet tsigabiga- tól. Mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esett^^ És bocsi a késői "válaszért", de most van elég lelki erőm megcsinálni ezt:D

Szabályzat:

- Tedd ki a szabályzatot
- Jelöld meg azt, aki(k)től kaptad
- 10 tény magadról
- 10 válasz a feltett kérdésekre
- 10 kérdés
- Jelölj meg 10 embert

Folytassuk a 10 ténnyel, aminek a két díjra tekintettel léve, 20-nak kéne lennie, de nem biztos hogy annyit össze tudok szedni, szóval lesz annyi, amennyi:D

1. Van egy gyönyörű fekete házi cicám, Virág (Virdzsi), akit imádok, illetve hamarosan költözünk és beszerzek egy Ragdoll fajtájú kandúrt, akinek valószínűleg Jinki lesz a neve:3 

2. Nem szeretek aludni. (Kövezzetek meg!><) Időpocsékolásnak tartom. Általában 6 órát szoktam aludni, és még így is rosszul érzem magam, mert hogy "omg 6 semmittevéssel töltött óra az életemből"

3. Néha úgy érzem, hogy a k-pop miatt egyáltalán nincs életem, aztán általában rájövök, hogy ez valóban így van, de én mégis élvezem ezeket az "élettelenséget", ha annak Min Yoongi és Kim Hansol mindennapos szereplői.

4. Beszélek angolul //semmi egoizmus, de szerintem elég jól//, és koreaiul is tanulok (hobbi szinten magamtól),illetve bizonyos szinten megértem és beszélem^^

5. Van olyan nap, aminek a fele azzal megy el, hogy koreait tanulok, mert egyszerűen élvezem, és nem veszem észre az idő múlását.

6. Tanultam németül. Kényszerből. Megbántam. Utálom. Erről ennyit.

7. Jelen pillanatban a BTS - Fire a csengőhangom. Az előző az EXO - Playboy volt (ne kérdezzétek miért, még magam sem tudom xD). Igen, élvezetes volt, amikor a buszon ültem és hívott anyu, és Kai csak így "Hey, playbooi~" én meg csak így "hah, hey Jongin...."

8. Szakgimnázium 9. osztályába járok. Egészségügyi szakon ápolónak tanulok, de

9. Majd szeretnék továbbmenni egyetemre (nem feltétlenül Magyarországon), ugyanis pszichológus/pszichiáter szeretnék lenni.

10. Barátnőmmel mondhatni osztályelsők vagyunk. Hell yea.

11. Bár nem vagyok amerikai, nagyon zavar, hogy Trump lett az elnök, és anyuval mindennap ezen veszekszem, ő pedig értetlenkedik, hogy ez engem ugyan miért érdekel.

12. Érdekelnek az emberek, de tömegfóbiám van. 

13. Az anatómia a kedvenc tantárgyam. Egyszerűen imádom megtudni hogy mi hogyan és miért működik bennünk úgy, ahogy*-*

14. Imádok írni. (Meglepő, ugye?)

15. Nagyon visszafogott és csendes lány vagyok, de igyekszem ezt leküzdeni.

16. Imádom és tisztelem Min Yoongit, egyszerűen elképesztőnek tartom az egész létezését. Tényleg borzalmas dolgokon ment át, és bizonyítani akarja hogy mindenre képes, és én ezt elhiszem neki, és legszívesebben minden reggel elmondanám neki, hogy ő egy csodálatos ember, és hogy rohadt sok lelki erőt adtak nekem a szövegei, amit nem tudok neki elégszer megköszönni. Akárhányszor ránézek, mosolygok. Néha bőgök egy sort a tweetjein, amiben magát hibáztatja azért, mert beteg volt és nem tudott fellépni. A szememben az ő mosolya a legeslegszebb az egész univerzumban, és ha lenne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy Yoongi érje el a céljait, sokan szeressék a zenéjét (mert tudom, hogy ez fontos neki), és legyen az egyik legboldogabb ember a Földön. Ah god I love this man.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

JiKook ~ This is love.~ /1. évad/Where stories live. Discover now