XXXVI - Cum adica nu mai e cu tine?

213 15 6
                                    

Am ajuns in alta parte a padurii. A trecut ceva timp de cand le cautam. Le cautam incontinu. Nu ma pot gandi la altceva si nu am putut sa dorm, sau sa mananc ceva. Vantul purta puternic. Zapada cadea din nou. Apare un loc mai deschis. O urma de foc iar langa un copac era razamat un corp. Era acoperit de zapada. In intregime. Fug intracolo. Dau zapada deoparte si o vad pe ea. O vad pe Elena. Inima imi expira toata presiunea. O iau in brate. E inchetata. E rece toata. Ma grabesc si o duc in gip. Vreau sa pornesc motorul cand isi deschide ochii. Zambesc.

-Neata fraiera inghetata.

-Caroline?

-Nu imi oare rau ca te-am gasit eu.

-Nick?!

-Da.

Vreau sa pornesc motorul cand vad ca ma ia de pana. Ma strange cu toata forta ei. A inceput sa urle. Urla mai tare, mai disperata ca niciodata la mine. Ma uit confuz la ea. E disperata. Nu am vazut-o pe Elena niciodata atat de disperata.

-Caroline! Caut-o pe Caroline.

-Cum adica sa o caut. 

-Ma gasit...

-Unde e acum?!

-Nu mai e cu mine. Nu am putut face nimic. Te rog salveaz-o Nick...

Apoi a inchis ochii. O ceata neagra mi s-a pus pe ochii. O scuturam pe Elena. Insa ea nu mai spunea nimic. A inchis ochii. Ce era sa fac? Tot ce stiam era ca iubita mea a fost cu ea si acum nu mai este.

- Cum adica nu mai e cu tine? Unde naiba e Caroline? Haide Elena vorbeste cu mine!

Insa a inchis ochii. Ies din masina ii zic unuia dintre insotitori sa o duca la spital, iar eu stau si caut. O caut pe ea. O caut pe Caroline.

-Unde esti iubirea mea? Te rog ajuta-ma sa te gasesc. Nu am cum sa te pierd. Trebuie sa te gasesc. Si sa te iau cu mine! Caroline, iubita mea, unde esti?

________________________

Inca 4 parti :>

Nu-mi vine sa cred ca termin povestea ...

Ganduri pentru tine, iubiteWhere stories live. Discover now